beataczl Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 wilczy zew napisał(a):W sobotę o 13 wizyta PA. i jak i jak?? :) Quote
terierfanka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kolejna kobietka napisał(a):no właśnie :cool3: słyszałam, że wszystko super i Państwo mają sami przyjechać po Śnieżkę tylko nie bardzo wiem kiedy Quote
kolejna kobietka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 terierfanka napisał(a):słyszałam, że wszystko super i Państwo mają sami przyjechać po Śnieżkę tylko nie bardzo wiem kiedy o jaaa!!!!!!!!!! ale super wieści!!! :multi: Quote
ulvhedinn Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 terierfanka napisał(a):słyszałam, że wszystko super i Państwo mają sami przyjechać po Śnieżkę tylko nie bardzo wiem kiedy W sobotę :) Quote
wilczy zew Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Jak są już oficjalne wieści,to mogę napisać,że domek bardzo mi się podoba. Pani Beata zadzwoniła do mnie wczoraj cała szczęśliwa aby mi powiedzieć,że dostają Śnieżkę. Moja psica bardzo pozytywnie oceniła Państwa. Zaoferowałam pomoc gdyby pojawiły się jakieś problemy. Quote
beataczl Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 wilczy zew napisał(a):Jak są już oficjalne wieści,to mogę napisać,że domek bardzo mi się podoba. Pani Beata zadzwoniła do mnie wczoraj cała szczęśliwa aby mi powiedzieć,że dostają Śnieżkę. Moja psica bardzo pozytywnie oceniła Państwa. Zaoferowałam pomoc gdyby pojawiły się jakieś problemy. na takie wiesci czekalismy :multi: Quote
kolejna kobietka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 A ja zachęciłam Panią Beatę, żeby coś na fb od siebie napisała i pozwolę sobie zacytować :) "Witam wszystkich.Cieszę się bardzo z faktu, że ŚNIEŻKA trafi właśnie do naszego domku i stanie się członkiem naszej rodziny-już w sobotę. Ciężko znosimy dzielący jeszcze nas czas kiedy się spotkamy -przyznam urzekła mnie swoimi oczami i skradła moje serce (mam nadzieję że z wzajemnością)..." Quote
ulvhedinn Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 A mogłabym dostac linka do FB, bo nie moge znaleźć wydarzenia Śniezki.... :oops: Quote
beataczl Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Wydarzenie Śnieżki na fb: https://www.facebook.com/events/475814882490063/ to chyba to... Quote
terierfanka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Śnieżka bardzo dziękuje za wsparcie z funduszu "Akcja Sterylizacja", który sfinansował jej sterylizację :Rose::Rose::Rose: Quote
kolejna kobietka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Śnieżka vel Risa pozdrawia z domku! :) Quote
kolejna kobietka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 (edited) Edited July 12, 2013 by kolejna kobietka Quote
Recommended Posts