Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc Gabi, terierkowo to forum wielbicieli terierow i terierowatych. wspomnialam o nim, bo sama tam znalazlam moje dwie biale sierotki i pomyslalam ze jak bedziecie oglaszac suczke do adopcji to moze warto byloby wkleic link tez u nich.
chcialabym jakos pomoc, a finansowo leze i kwicze, a niestety kuj-pomorskie to drugi koniec kraju, wiec nawet transportem nie moge sluzyc :(

Posted

sybka napisał(a):
czesc Gabi, terierkowo to forum wielbicieli terierow i terierowatych. wspomnialam o nim, bo sama tam znalazlam moje dwie biale sierotki i pomyslalam ze jak bedziecie oglaszac suczke do adopcji to moze warto byloby wkleic link tez u nich.
chcialabym jakos pomoc, a finansowo leze i kwicze, a niestety kuj-pomorskie to drugi koniec kraju, wiec nawet transportem nie moge sluzyc :(

A czy póki nie ma Toyoty mogłabyś wkleić link do tego forum?

Sunia na pewno szybciutko znajdzie domek
rzepek napisał(a):
Podesłałam jakieś pieniążki -ale pewnie dojdą dopiero po niedzieli. Oby się udało psinie znaleźć domek;)

Dzięki Cioteczko!!!
Jak tylko dojdą wpiszę w rozliczenie:lol:

Posted

Witajcie,

Mogę dać suni transport - za darmo - cała zebrana dotychczasowo kasa poszła by na leczenie jej uszu.

Transport - środa - trasa: Schronisko - Włocławek (sprawdzony DT). Napisałam sms do Joanny G (osoba podana w wydarzeniu na FB), ale jedynie otrzymałam maila, że miała komunie dziecka w niedziele.

Sprawa jest o tyle pilna, że transport musi być w tę środę i muszę to dopasować do mojego planu podróży - potrzebuję wiadomości, czy potrzebujecie go czy nie.

Pozdrawiam,
Ania

Posted

AniaWena napisał(a):
Witajcie,

Mogę dać suni transport - za darmo - cała zebrana dotychczasowo kasa poszła by na leczenie jej uszu.

Transport - środa - trasa: Schronisko - Włocławek (sprawdzony DT). Napisałam sms do Joanny G (osoba podana w wydarzeniu na FB), ale jedynie otrzymałam maila, że miała komunie dziecka w niedziele.

Sprawa jest o tyle pilna, że transport musi być w tę środę i muszę to dopasować do mojego planu podróży - potrzebuję wiadomości, czy potrzebujecie go czy nie.

Pozdrawiam,
Ania

oj, to super by było
mam nadzieję, że Asia się odezwie

Posted (edited)

Dzwoniłam do schroniska dzisiaj i suczka jeszcze nie została zaszczepiona.

Także na razie bez szczepień jej nie wydadzą nikomu.

Edited by toyota
Posted

Mogę być tam dopiero w środę - może warto pocisnąć weta lub opiekunów, żeby szczepienie do tego czasu się odbyło. Transport będzie darmowy - dla Was zero kosztów, a sunia byłaby już w DT. Dla psa z chorymi uszami dwa dni to sporo jeżeli chodzi o leczenie...

Posted

toyota napisał(a):
Dzwoniłam do schroniska dzisiaj i suczka jeszcze nie została zaszczepiona, bo cyt. "wet zapomniał wczoraj szczepionek". Być może zostanie zaszczepiona jutro, mam się dowiadywać.

Także na razie bez szczepień jej nie wydadzą nikomu.

Asiu wyczyść proszę skrzynkę ;)

Posted

Ostatecznie sytuacja jest taka, że dostałam od wetki dramatyczny telefon, że ma w lecznicy faceta z psem do eutanazji. Pies ma 16 lat, jest w dobrej formie i nic mu nie dolega, poza tym, że zaczął sikać w mieszkaniu. Wetka przeciwna eutanazji, właściciel zdecydowany. I prośba do mnie, czy coś mogę pomóc. Finał jest taki, że ulv weźmie też dziadka do siebie. Westiczka pojedzie także, i trafi pod bezpośredną opiekę jej cioci.

Dziadek będzie miał osobny wątek.

Wsparcie na transport będzie potrzebne dla obu psiaków i pojadą one razem do Wrocławia.

Ulv, napisz proszę jakie są koszty transportu ?