Gabi79 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 margoth137 napisał(a):ja niestety finansowo nie mogę pomóc:( Dziękuję za przybycie na wątek:loveu: Quote
sybka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 czesc Gabi, terierkowo to forum wielbicieli terierow i terierowatych. wspomnialam o nim, bo sama tam znalazlam moje dwie biale sierotki i pomyslalam ze jak bedziecie oglaszac suczke do adopcji to moze warto byloby wkleic link tez u nich. chcialabym jakos pomoc, a finansowo leze i kwicze, a niestety kuj-pomorskie to drugi koniec kraju, wiec nawet transportem nie moge sluzyc :( Quote
rzepek Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Podesłałam jakieś pieniążki -ale pewnie dojdą dopiero po niedzieli. Oby się udało psinie znaleźć domek;) Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 sybka napisał(a):czesc Gabi, terierkowo to forum wielbicieli terierow i terierowatych. wspomnialam o nim, bo sama tam znalazlam moje dwie biale sierotki i pomyslalam ze jak bedziecie oglaszac suczke do adopcji to moze warto byloby wkleic link tez u nich. chcialabym jakos pomoc, a finansowo leze i kwicze, a niestety kuj-pomorskie to drugi koniec kraju, wiec nawet transportem nie moge sluzyc :( A czy póki nie ma Toyoty mogłabyś wkleić link do tego forum? Sunia na pewno szybciutko znajdzie domek rzepek napisał(a):Podesłałam jakieś pieniążki -ale pewnie dojdą dopiero po niedzieli. Oby się udało psinie znaleźć domek;) Dzięki Cioteczko!!! Jak tylko dojdą wpiszę w rozliczenie:lol: Quote
kolejna kobietka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 I ja zaglądam do niuni i przy okazji hopnę dziewczynkę :) Ogromnie dziękujemy za wsparcie!!! :loveu: Quote
toyota Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Pewnie, że można pokazać małą na terierkowie ! Jeśli jakaś ciocia jest tam zalogowana, to bardzo proszę ! Quote
sybka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 dziewczyna ogloszona na terierkowie. linka zapewne nie da sie wkleic, ale latwo ja znalezc na podstronie "teriery w potrzebie, linki do ogloszen" http://www. terierkowo**********/teriery-w-potrzebie-linki-do-ogloszen,163/mloda-westiczka-potrzebuje-pomocy-i-szuka-domu,7437.html#542447 Quote
sybka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 dziewczyna ogłoszona na terierkowie. widzę zainteresowanie, teraz tylko czekamy na rycerza na białym koniu ;) Quote
AniaWena Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Witajcie, Mogę dać suni transport - za darmo - cała zebrana dotychczasowo kasa poszła by na leczenie jej uszu. Transport - środa - trasa: Schronisko - Włocławek (sprawdzony DT). Napisałam sms do Joanny G (osoba podana w wydarzeniu na FB), ale jedynie otrzymałam maila, że miała komunie dziecka w niedziele. Sprawa jest o tyle pilna, że transport musi być w tę środę i muszę to dopasować do mojego planu podróży - potrzebuję wiadomości, czy potrzebujecie go czy nie. Pozdrawiam, Ania Quote
obiezyswiat75 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 AniaWena napisał(a):Witajcie, Mogę dać suni transport - za darmo - cała zebrana dotychczasowo kasa poszła by na leczenie jej uszu. Transport - środa - trasa: Schronisko - Włocławek (sprawdzony DT). Napisałam sms do Joanny G (osoba podana w wydarzeniu na FB), ale jedynie otrzymałam maila, że miała komunie dziecka w niedziele. Sprawa jest o tyle pilna, że transport musi być w tę środę i muszę to dopasować do mojego planu podróży - potrzebuję wiadomości, czy potrzebujecie go czy nie. Pozdrawiam, Ania oj, to super by było mam nadzieję, że Asia się odezwie Quote
toyota Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 (edited) Dzwoniłam do schroniska dzisiaj i suczka jeszcze nie została zaszczepiona. Także na razie bez szczepień jej nie wydadzą nikomu. Edited June 17, 2013 by toyota Quote
AniaWena Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Mogę być tam dopiero w środę - może warto pocisnąć weta lub opiekunów, żeby szczepienie do tego czasu się odbyło. Transport będzie darmowy - dla Was zero kosztów, a sunia byłaby już w DT. Dla psa z chorymi uszami dwa dni to sporo jeżeli chodzi o leczenie... Quote
Evelynkaa Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 toyota napisał(a):Dzwoniłam do schroniska dzisiaj i suczka jeszcze nie została zaszczepiona, bo cyt. "wet zapomniał wczoraj szczepionek". Być może zostanie zaszczepiona jutro, mam się dowiadywać. Także na razie bez szczepień jej nie wydadzą nikomu. Asiu wyczyść proszę skrzynkę ;) Quote
ulvhedinn Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Asia odezwij się do mnie, muszę wiedzieć co i jak, także z tym drugim psem. Quote
AniaWena Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 No to ja miałam szczęście, bo Asia odezwała się na chwilę do mnie... ale pocieszę Cię ulvhedinn bo znowu zamilkła :P Ktoś wie coś o Suni Westa? Quote
Gabi79 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Wpłynęło 80 zł od Rzepek, bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
toyota Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Ostatecznie sytuacja jest taka, że dostałam od wetki dramatyczny telefon, że ma w lecznicy faceta z psem do eutanazji. Pies ma 16 lat, jest w dobrej formie i nic mu nie dolega, poza tym, że zaczął sikać w mieszkaniu. Wetka przeciwna eutanazji, właściciel zdecydowany. I prośba do mnie, czy coś mogę pomóc. Finał jest taki, że ulv weźmie też dziadka do siebie. Westiczka pojedzie także, i trafi pod bezpośredną opiekę jej cioci. Dziadek będzie miał osobny wątek. Wsparcie na transport będzie potrzebne dla obu psiaków i pojadą one razem do Wrocławia. Ulv, napisz proszę jakie są koszty transportu ? Quote
margoth137 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 co za ludzie:( to nie ludzie !!!!!ten Pan jak na starość bedzie lał po mieszkaniu to rodzina tez go uśpić.......będzie chciała Quote
Recommended Posts