Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście mogę zgłosić, tylko bardzo proszę o wszystkie dane poptrzebne do zgłoszenia :)

Dziewczynki w te pędy po piątaku i zgłosić deklaracje stałe do Akcji Sterylizacja ;)

To jeden z najważniejszych wątków na dogomanii, nie może Was tam zabraknąć - to tylko 5 zł ;)

Posted

Livka napisał(a):
Oczywiście mogę zgłosić, tylko bardzo proszę o wszystkie dane poptrzebne do zgłoszenia :)

Dziewczynki w te pędy po piątaku i zgłosić deklaracje stałe do Akcji Sterylizacja ;)

To jeden z najważniejszych wątków na dogomanii, nie może Was tam zabraknąć - to tylko 5 zł ;)

Dzięki serdeczne, chyba ze zgłoszeniem trzeba będzie poczekać aż sunia trafi do DT i uszka zostaną wyleczone.

Posted

zapisuję się u ślicznoty malutkiej :) faktycznie kolejka po nią się ustawi, trzeba będzie ostrą selekcję przeprowadzać (do czego ja się zupełnie nie nadaję, bo wzięłam takie jedno cudo na DT i po ostrej selekcji chętnych sunia została u mnie :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/222444-Kiedyś-zaniedbana-westka-z-pseudo-teraz-moja-Zoya-)) Na pewno wspomogę finansowo jak już będzie w DT i będzie wiadomo na co konkretnie i ile trzeba

Posted

[quote name='terierfanka']zapisuję się u ślicznoty malutkiej :) faktycznie kolejka po nią się ustawi, trzeba będzie ostrą selekcję przeprowadzać (do czego ja się zupełnie nie nadaję, bo wzięłam takie jedno cudo na DT i po ostrej selekcji chętnych sunia została u mnie :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/222444-Kiedyś-zaniedbana-westka-z-pseudo-teraz-moja-Zoya-)) Na pewno wspomogę finansowo jak już będzie w DT i będzie wiadomo na co konkretnie i ile trzeba
Dziękujemy serdecznie, że jesteś u suni :loveu:

W tym momencie na cito potrzebne wsparcie na transport, żeby mała jak najszybciej mogła dotrzeć do DT

A z tymczasami jest u mnie zawsze ten sam problem - bardzo przeżywam rozstanie i się martwię, czy psiak będzie szczęśliwy

Posted

transport dopiero po 6.05 ma być rozumiem? a kiedy się wyjaśni, do któtego DT ma jechac? bo jeśli miałaby jechać do ulvhedinn, to bez sensu żebym przelewała kasę na konto skoro z ulv się widuję i mogę jej beżpośrednio przekazać :) ale jak pojedzie do Włocławka, to oczywiście przeleję - w każdym razie na razie oferuję na ten cel 50zł (które moja koleżanka Ilonka przekazała mi "na pieski" - dzięki Ilonko:loveu: )

Posted

terierfanka napisał(a):
transport dopiero po 6.05 ma być rozumiem? a kiedy się wyjaśni, do któtego DT ma jechac? bo jeśli miałaby jechać do ulvhedinn, to bez sensu żebym przelewała kasę na konto skoro z ulv się widuję i mogę jej beżpośrednio przekazać :) ale jak pojedzie do Włocławka, to oczywiście przeleję - w każdym razie na razie oferuję na ten cel 50zł (które moja koleżanka Ilonka przekazała mi "na pieski" - dzięki Ilonko:loveu: )

Musimy poczekać na Toyotę

Nie wiem kto będzie zawoził sunię, wiem tylko tyle, co jest na wątku

Dziękujemy serdecznie za wsparcie:loveu:

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
I ja się dorzucę. Ile potrzeba ile brakuje na transport?

Dzięki Eluś:loveu:
ajw napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Narazie mogę tylko zaglądać bo jestem naprawdę spłukana...

Znam ten ból, gdy jest się spłukanym, a szef spóźnia się z wypłatą.

Obecność na wątku też bardzo mile widziana:lol:

Posted

anett napisał(a):
Jestem na zaproszenie Gabi:lol: ile potrzeba na transport?

Anett, dzięki za przybycie.

Czekamy na Toyotę, to Ona wszystko koordynuje.

Posted

rzepek napisał(a):
Ile jeszcze potrzeba na transport? I poproszę o nr konta:lol:

Kochana, dzięki, że jesteś:loveu:

Toyota, która pomaga psiakom tam na miejscu czuwa nad wszystkim, ja tylko jestem skarbnikiem

Tak jak Toyota wcześniej napisała będzie potrzebne wsparcie na transport, weta i karmę

Posted (edited)

Gabi79 napisał(a):
A jaki to trop, bo nie mam konta na fb

ktoś szuka bardzo podobnej suni-ale nie wiem nic więcej :(

EDIT
Szukam po fb,ale gdzieś mi je obie wcięło-i Śnieżynke i tę,której ktoś szuka-jak znajdę,to wkleję

Edited by Hope2
Posted

czesc,
moze warto wrzucic link do tego watku na terierkowo**********
ja tam wlasnie znalazlam ogloszenie i adoptowalam ostatnio dwa psiaki odebrane z pseudo.
sama chetnie bym sie nia zaopiekowala, ale to chyba nie bylby najlepszy pomysl, zwlaszcza ze Lola i Leon sie dopiero adaptuja w nowym srodowisku... a szkoda.
mozna wiedziec w jakim regionie polski psina sie znajduje?
Toyota, jezeli sie zgodzisz to moge wrzucic ogloszenie do "terierow w potrzebie"
pozdrawiam

Posted

[quote name='sybka']czesc,
moze warto wrzucic link do tego watku na terierkowo**********
ja tam wlasnie znalazlam ogloszenie i adoptowalam ostatnio dwa psiaki odebrane z pseudo.
sama chetnie bym sie nia zaopiekowala, ale to chyba nie bylby najlepszy pomysl, zwlaszcza ze Lola i Leon sie dopiero adaptuja w nowym srodowisku... a szkoda.
mozna wiedziec w jakim regionie polski psina sie znajduje?
Toyota, jezeli sie zgodzisz to moge wrzucic ogloszenie do "terierow w potrzebie"
pozdrawiam

Witaj na wątku!!!

Sunia znajduje się w woj. kujawsko-pomorskim

A to terierkowo to wątek???

Poczekajmy na Toyotę z wszelkimi ustaleniami i ogłoszeniami

Dzisiaj wpłynęło na konto suni 20 zł od Livki - bardzo serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!!