Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Livka']Poproście tutaj o kaskę na sterylizację suni : http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto Livko, może mogła byś zgłosić sunię - Ty jesteś stałą deklarowiczką Quote
Livka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Oczywiście mogę zgłosić, tylko bardzo proszę o wszystkie dane poptrzebne do zgłoszenia :) Dziewczynki w te pędy po piątaku i zgłosić deklaracje stałe do Akcji Sterylizacja ;) To jeden z najważniejszych wątków na dogomanii, nie może Was tam zabraknąć - to tylko 5 zł ;) Quote
kolejna kobietka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Wydarzenie Śnieżki na fb: https://www.facebook.com/events/475814882490063/ Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Livka napisał(a):Oczywiście mogę zgłosić, tylko bardzo proszę o wszystkie dane poptrzebne do zgłoszenia :) Dziewczynki w te pędy po piątaku i zgłosić deklaracje stałe do Akcji Sterylizacja ;) To jeden z najważniejszych wątków na dogomanii, nie może Was tam zabraknąć - to tylko 5 zł ;) Dzięki serdeczne, chyba ze zgłoszeniem trzeba będzie poczekać aż sunia trafi do DT i uszka zostaną wyleczone. Quote
terierfanka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 zapisuję się u ślicznoty malutkiej :) faktycznie kolejka po nią się ustawi, trzeba będzie ostrą selekcję przeprowadzać (do czego ja się zupełnie nie nadaję, bo wzięłam takie jedno cudo na DT i po ostrej selekcji chętnych sunia została u mnie :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/222444-Kiedyś-zaniedbana-westka-z-pseudo-teraz-moja-Zoya-)) Na pewno wspomogę finansowo jak już będzie w DT i będzie wiadomo na co konkretnie i ile trzeba Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='terierfanka']zapisuję się u ślicznoty malutkiej :) faktycznie kolejka po nią się ustawi, trzeba będzie ostrą selekcję przeprowadzać (do czego ja się zupełnie nie nadaję, bo wzięłam takie jedno cudo na DT i po ostrej selekcji chętnych sunia została u mnie :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/222444-Kiedyś-zaniedbana-westka-z-pseudo-teraz-moja-Zoya-)) Na pewno wspomogę finansowo jak już będzie w DT i będzie wiadomo na co konkretnie i ile trzeba Dziękujemy serdecznie, że jesteś u suni :loveu: W tym momencie na cito potrzebne wsparcie na transport, żeby mała jak najszybciej mogła dotrzeć do DT A z tymczasami jest u mnie zawsze ten sam problem - bardzo przeżywam rozstanie i się martwię, czy psiak będzie szczęśliwy Quote
terierfanka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 transport dopiero po 6.05 ma być rozumiem? a kiedy się wyjaśni, do któtego DT ma jechac? bo jeśli miałaby jechać do ulvhedinn, to bez sensu żebym przelewała kasę na konto skoro z ulv się widuję i mogę jej beżpośrednio przekazać :) ale jak pojedzie do Włocławka, to oczywiście przeleję - w każdym razie na razie oferuję na ten cel 50zł (które moja koleżanka Ilonka przekazała mi "na pieski" - dzięki Ilonko:loveu: ) Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 terierfanka napisał(a):transport dopiero po 6.05 ma być rozumiem? a kiedy się wyjaśni, do któtego DT ma jechac? bo jeśli miałaby jechać do ulvhedinn, to bez sensu żebym przelewała kasę na konto skoro z ulv się widuję i mogę jej beżpośrednio przekazać :) ale jak pojedzie do Włocławka, to oczywiście przeleję - w każdym razie na razie oferuję na ten cel 50zł (które moja koleżanka Ilonka przekazała mi "na pieski" - dzięki Ilonko:loveu: ) Musimy poczekać na Toyotę Nie wiem kto będzie zawoził sunię, wiem tylko tyle, co jest na wątku Dziękujemy serdecznie za wsparcie:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 I ja się dorzucę. Ile potrzeba ile brakuje na transport? Quote
kolejna kobietka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dziekujemy kochane ciocie za wsparcie! :multi: Ja tez niestety nic wiecej na razie nie wiem, niz to co jest tutaj. Quote
ajw Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Jestem na zaproszenie. Narazie mogę tylko zaglądać bo jestem naprawdę spłukana... Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):I ja się dorzucę. Ile potrzeba ile brakuje na transport? Dzięki Eluś:loveu: ajw napisał(a):Jestem na zaproszenie. Narazie mogę tylko zaglądać bo jestem naprawdę spłukana... Znam ten ból, gdy jest się spłukanym, a szef spóźnia się z wypłatą. Obecność na wątku też bardzo mile widziana:lol: Quote
anett Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Jestem na zaproszenie Gabi:lol: ile potrzeba na transport? Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 anett napisał(a):Jestem na zaproszenie Gabi:lol: ile potrzeba na transport? Anett, dzięki za przybycie. Czekamy na Toyotę, to Ona wszystko koordynuje. Quote
rzepek Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ile jeszcze potrzeba na transport? I poproszę o nr konta:lol: Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 rzepek napisał(a):Ile jeszcze potrzeba na transport? I poproszę o nr konta:lol: Kochana, dzięki, że jesteś:loveu: Toyota, która pomaga psiakom tam na miejscu czuwa nad wszystkim, ja tylko jestem skarbnikiem Tak jak Toyota wcześniej napisała będzie potrzebne wsparcie na transport, weta i karmę Quote
Hope2 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 jestem i ja-mam nadieję,że może trop z fb sie potwierdzi... Quote
Gabi79 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Hope2 napisał(a):jestem i ja-mam nadieję,że może trop z fb sie potwierdzi... A jaki to trop, bo nie mam konta na fb Quote
Hope2 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 (edited) Gabi79 napisał(a):A jaki to trop, bo nie mam konta na fb ktoś szuka bardzo podobnej suni-ale nie wiem nic więcej :( EDIT Szukam po fb,ale gdzieś mi je obie wcięło-i Śnieżynke i tę,której ktoś szuka-jak znajdę,to wkleję Edited May 1, 2013 by Hope2 Quote
terra Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Tu link do poszukiwanej suni: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=617554208271980&set=a.223566671004071.67867.100000522184454&type=1&theater Quote
kolejna kobietka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Cioteczki ta sunia jeszcze tego samego dnia zostala odnaleziona. Quote
sybka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 czesc, moze warto wrzucic link do tego watku na terierkowo********** ja tam wlasnie znalazlam ogloszenie i adoptowalam ostatnio dwa psiaki odebrane z pseudo. sama chetnie bym sie nia zaopiekowala, ale to chyba nie bylby najlepszy pomysl, zwlaszcza ze Lola i Leon sie dopiero adaptuja w nowym srodowisku... a szkoda. mozna wiedziec w jakim regionie polski psina sie znajduje? Toyota, jezeli sie zgodzisz to moge wrzucic ogloszenie do "terierow w potrzebie" pozdrawiam Quote
Gabi79 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='sybka']czesc, moze warto wrzucic link do tego watku na terierkowo********** ja tam wlasnie znalazlam ogloszenie i adoptowalam ostatnio dwa psiaki odebrane z pseudo. sama chetnie bym sie nia zaopiekowala, ale to chyba nie bylby najlepszy pomysl, zwlaszcza ze Lola i Leon sie dopiero adaptuja w nowym srodowisku... a szkoda. mozna wiedziec w jakim regionie polski psina sie znajduje? Toyota, jezeli sie zgodzisz to moge wrzucic ogloszenie do "terierow w potrzebie" pozdrawiam Witaj na wątku!!! Sunia znajduje się w woj. kujawsko-pomorskim A to terierkowo to wątek??? Poczekajmy na Toyotę z wszelkimi ustaleniami i ogłoszeniami Dzisiaj wpłynęło na konto suni 20 zł od Livki - bardzo serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts