mari23 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Filusiu - ciocia Jaguska takich pyszności narobiła, że tworząc bazarek dostałam ślinotoku i zaplułam się po kolana! W dodatku połowę utargu z tego cudnego bazarku będzie dla Ciebie! :) Zapraszam - doskonała i oryginalna alternatywa dla banalnych podchoinkowych skarpet, kapci i szalików :megagrin: http://www.dogomania...0xi/?p=15908796 przy takiej reklamie śliniąc sie lecę czym prędzej ;) Quote
jola_li Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 UFFFFFFFFF :) Dzis na moje konto wplynelo 350 zl za torebke :)! HURRRAAAAAAAAA!!!! Filonek jest o 350 zl bogatszy :)!!!!! Quote
Mattilu Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Hurraaa! Hurraa! Wlasnie niedawno myslalam, co z ta torebka :) Quote
Nutusia Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Nareszcie! Hura! Chwila oddechu od martwienia się o Filonkowe finanse... Quote
AMIGA Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Super, to Filonek jest teraz kawalerem z kasą (przez chwilkę) Quote
jola_li Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Super, to Filonek jest teraz kawalerem z kasą (przez chwilkę) No niezupełnie ;). Ale dług ma mniejszy :)! Quote
Nutusia Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Zawsze coś... A na pysznościowym bazarku taki ruch, że na krótką chwilkę jeszcze trochę minus się uda zmniejszyć ;) Quote
jola_li Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Odnowiłam Filonkowe ogłoszenia :). Quote
Mattilu Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 czesc Filonku, ciocie bardzo tu o Ciebie dbaja:) Quote
Kejciu Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Tak powinieneś lecieć do nowego domku Filonku! [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
mari23 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Oj tak, najwyższa pora by była... potwierdzam - najwyższa pora !!! ale adopcje jakoś ostatnio stoją.... u mnie nawet się cofają - Tofika oddali.... Quote
Nutusia Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 O matko - dlaczego?!!? Lecę poczytać... :( Quote
jola_li Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 potwierdzam - najwyższa pora !!! ale adopcje jakoś ostatnio stoją.... u mnie nawet się cofają - Tofika oddali.... Mari..... Tak bardzo mi przykro :(... Quote
jola_li Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Martwię się o Filonka :(. Coraz zimniej, a on ma takie kiepściutkie futerko :(. Quote
Kejciu Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Jolu - mam teraz troszkę więcej czasu więc obiecuję podziałać z ogłoszeniami Filonka - zaraz zerknę na pierwsze posty czy są jakieś aktualne teksty do ogłoszeń i podziałam tylko wieczorkiem z domu bo jestem teraz w pracy :) Quote
jola_li Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Jolu - mam teraz troszkę więcej czasu więc obiecuję podziałać z ogłoszeniami Filonka - zaraz zerknę na pierwsze posty czy są jakieś aktualne teksty do ogłoszeń i podziałam tylko wieczorkiem z domu bo jestem teraz w pracy :) Kejciu, dziękuję Ci bardzo, ale ja robię Filonkowi ogłoszenia na olx-ie (wyróżnione), gumtree, do adopcji, morusku, przygarnij zwierzaka, e-zwierzak,cafeanimal, petworld, adopcja psa, oddam psa (ostatnio 23 listopada). Wiem, że tych stron jest całe mnóstwo, ale wydaje mi się, że lepiej po prostu częściej odnawiać na tych bardziej popularnych. Quote
Kejciu Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Kejciu, dziękuję Ci bardzo, ale ja robię Filonkowi ogłoszenia na olx-ie (wyróżnione), gumtree, do adopcji, morusku, przygarnij zwierzaka, e-zwierzak,cafeanimal, petworld, adopcja psa, oddam psa (ostatnio 23 listopada). Wiem, że tych stron jest całe mnóstwo, ale wydaje mi się, że lepiej po prostu częściej odnawiać na tych bardziej popularnych. ok rozumiem :) Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Chyba że zrobić Filonkowi taką zmasowaną akcję, jak w przypadku Wierki... ;) Zima jest okropna pod każdym względem :( Quote
Mattilu Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Moze Nutusia ma racje? Moze jednak niech Kiejciu i Ziutka poczaruja z ogloszeniami Filonka i pozmieniaja mu imie w ogloszeniach? Tyle ze Wierka miala cudny charakter a Filonek jest trudnym gosciem... Quote
Nutusia Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Oj tam, oj tam - a ludzie to nie są... trudni? ;) Quote
dorcia2 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 odwiedzam FILONKA przy okazji odbioru fantów z bazarków i tzrymam kciuki za domek :kiss_2: Quote
jola_li Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Filonek nie jest taki bardzo trudny, tylko trzeba mu miłości, i spokoju. Myślę, że może pewnym utrudnieniem w adopcji jest brak ogonka? Quote
Recommended Posts