Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filusiu - ciocia Jaguska takich pyszności narobiła, że tworząc bazarek dostałam ślinotoku i zaplułam się po kolana! W dodatku połowę utargu z tego cudnego bazarku będzie dla Ciebie! :)

Zapraszam - doskonała i oryginalna alternatywa dla banalnych podchoinkowych skarpet, kapci i szalików :megagrin:

http://www.dogomania...0xi/?p=15908796

przy takiej reklamie śliniąc sie lecę czym prędzej ;)

Posted

Jolu - mam teraz troszkę więcej czasu więc obiecuję podziałać z ogłoszeniami Filonka - zaraz zerknę na pierwsze posty czy są jakieś aktualne teksty do ogłoszeń i podziałam tylko wieczorkiem z domu bo jestem teraz w pracy :)

Posted

Jolu - mam teraz troszkę więcej czasu więc obiecuję podziałać z ogłoszeniami Filonka - zaraz zerknę na pierwsze posty czy są jakieś aktualne teksty do ogłoszeń i podziałam tylko wieczorkiem z domu bo jestem teraz w pracy :)

Kejciu, dziękuję Ci bardzo, ale ja robię Filonkowi ogłoszenia na olx-ie (wyróżnione), gumtree, do adopcji, morusku, przygarnij zwierzaka, e-zwierzak,cafeanimal, petworld, adopcja psa, oddam psa (ostatnio 23 listopada).

Wiem, że tych stron jest całe mnóstwo, ale wydaje mi się, że lepiej po prostu częściej odnawiać na tych bardziej popularnych.

Posted

Kejciu, dziękuję Ci bardzo, ale ja robię Filonkowi ogłoszenia na olx-ie (wyróżnione), gumtree, do adopcji, morusku, przygarnij zwierzaka, e-zwierzak,cafeanimal, petworld, adopcja psa, oddam psa (ostatnio 23 listopada).

Wiem, że tych stron jest całe mnóstwo, ale wydaje mi się, że lepiej po prostu częściej odnawiać na tych bardziej popularnych.

ok rozumiem :)

Posted

Moze Nutusia ma racje? Moze jednak niech Kiejciu i Ziutka poczaruja z ogloszeniami Filonka i pozmieniaja mu imie w ogloszeniach? Tyle ze Wierka miala cudny charakter a Filonek jest trudnym gosciem...