Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Chyba w sumie lepiej odtylnym niż odprzednim, bo z przodu z Filusia jest super przystojniak :)

on z każdej strony przystojniak jest, a "odtylnie" rzeczywiście mini-doberman ;)

Posted

Bardzo Was proszę o głosy na Fundację Bernardyn w Krakvecie!
Właśnie weszłam na stronę głosowania i zobaczyłam, że są Im bardzo potrzebne.
Głosujcie, proszę i proście innych o zagłosowanie - może tym razem uda się, by wygrały psy :smile:.

Posted

[quote name='jola_li']Bardzo Was proszę o głosy na Fundację Bernardyn w Krakvecie!
Właśnie weszłam na stronę głosowania i zobaczyłam, że są Im bardzo potrzebne.
Głosujcie, proszę i proście innych o zagłosowanie - może tym razem uda się, by wygrały psy :smile:.

od pewnego czasu wydaje mi się, że psy przegrywają z bardziej przebiegłymi kotami i chyba trudno znaleźć na to sposób - dlatego nie robię zakupów w Krakwecie - uważam, że od pewnego mam wrażenie, że konkurs sprzyja "zaradnym",
a nie potrzebującym

Posted

mari23 napisał(a):
od pewnego czasu wydaje mi się, że psy przegrywają z bardziej przebiegłymi kotami i chyba trudno znaleźć na to sposób - dlatego nie robię zakupów w Krakwecie - uważam, że od pewnego mam wrażenie, że konkurs sprzyja "zaradnym", a nie potrzebującym

Jedynym sposobem, jaki mi przychodzi do głowy jest mobilizacja :).
Głosować i prosić o zagłosowanie (ew. nawet przypilnować ;)).

Posted

Uprzejmie donosze, ze Filonek dostanie 125 zlotych z zakonczonego dzisiaj a wlasciwie juz wczoraj, bazarku :).
Wszystkim bazarkujacym pieknie dziekuje :)!

Posted (edited)

No i się strasznie zmartwiłam .
Skasowali mi aukcję na allegro - że niby podróbek się nie wystawia .
Zrobiłam dodatkowe zdjęcia - podszewki z logo i skórzaną naszywką i karabińczyka z logo. Co więcej, znalazłam dokładnie ten model w sieci 1N1308 http://www.styledrops.com/archive/handbags-20515.html - już niedostępny, bo okazuje się, że jest to model sprzed paru lat (nowsze różnią się głównie kształtem wycięcia skóry na rogach). Tym niemniej jest to zdecydowanie Prada! Napisałam w aukcji, że to głównie płótno, a powinno być że żakard (+ skóra) miałam zmienić, ale nie zdążyłam :(.
Usunęli ją chyba z automatu - może za niską cenę podałam? Wyczytałam, że torebki Prady - ale całkowicie skórzane - kosztują od 1000 $ .
Napisałam do nich z wyjaśnieniami - zobaczymy, czy pomogą...

Właśnie przeczytałam w Internecie:
"Oczywiście okazje się zdarzają, ale nie ma co się łudzić, że torebka za 200zł jest oryginalną Pradą."

A ja wystawiłam za 190 zł + kup teraz 230 zł ;)
I zastanawiałam się, czy nie za drogo ;).

Edited by jola_li
Posted

Nutusia napisał(a):
Trzeba spróbować, żeby się przekonać - snobów w naszym kraju nie brakuje ;-)

Tylko tacy, co maja 1000 zł na torebkę, to nie kupują na allegro, a w Mediolanie :smile:.

Właśnie dostałam zgodę na wystawienie aukcji - teraz myślę nad ceną ;-).