Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mattilu napisał(a):
No to czekamy na Twoja decyzje:)

Wymyśliłam 370 zł i teraz się martwię, że za dużo ;). W razie czego będę przeceniać :).
(A aukcję wystawię jutro, żeby nie kończyła się w niedzielę, bo dużo ludzi wyjeżdża na weekendy).

Posted

No dobra, wystawiłam torebkę za 390 zł - kupa forsy, to wszystko przez Was ;) - chyba za dużo, ale w razie czego potem będę przeceniać ;).
Ma się ukazać za godzinę - jak mi nie usuną ;).

Myślałam, że uda mi się wczoraj pojechać do Filusia, ale Dziewczyny musiały akurat transportować innego psiaka, więc nie było podwózki. A wszystko wskazuje na to, że w najbliższą sobotę wyjadę, więc i w przyszłym tygodniu nie uda mi się go odwiedzić :(.

Zobaczcie jakie cudo trafiło do Ostatniej Szansy - źle się czuje w schronisku - gdzie by go podesłać?...

Posted

Pamiętacie Jaśka, którego Pan Janek znalazł w lesie przywiązanego do drzewa i niósł potem do domu?

Tu Jasiek ze swoimi opiekunami na II zjeździe boguszaków w Szwajcarii :) :) :) ---

Posted

[quote name='jola_li']

Zobaczcie jakie cudo trafiło do Ostatniej Szansy - źle się czuje w schronisku - gdzie by go podesłać?...

Może do Malawaszki. On taki dosć sznaucerowaty jest

Posted

[quote name='AMIGA']Teriery rosyjskie są bardziej masywne niż sznupki olbrzymy

śliczny ten terier, taki prawdziwy "russkij Misza" ;)

a z mojego kudłatego tymczasa wetka zrobiła.... no nie wiem co.... ;)

kąpiel

i po strzyżeniu ;)

prawie jak "król lew" ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Już Ci mówiłam Maryś, że to jamnik jest! ;) :)

jamnik stylizowany na lwa ;)
a jaki on ma zachrypnięty głos :)

AMIGA napisał(a):
Sznupkowy jamnik :-) Jakby miał zostawione futerko na łapkach to bardziej sznupkowy by był:-)

futerko trzeba było ściąć, bo było w strasznym stanie, zaniedbany był bardzo biedak

za to nasz Filonek gładkowłosy taki, że nie da się mu zmienić "rasy" ;)

Posted

jola_li napisał(a):
Śliczny ten Twój tymczas, Mari :)!
W obu postaciach! A jak teraz odrośnie mu sierść, to będzie artystyczny kudłatek :).

jest śliczny i w dodatku przesympatyczny :)
teraz sierść odrośnie piękna, bo będę czesać kudełki łobuziaka słodkiego

Posted

No co Wy chcecie - humanitarnie przecież bo w papierowym worku, a nie plastikowym. No i nie zostawiono ją tak jak "moją Nurię" na poboczu drogi .
A tak po prawdzie, to nie wiem ile jeszcze będzie trwała ta "działalność ludzka" Zgroza, zgroza i jeszcze raz zgroza!

Posted (edited)

Tej małej czarnutce pomogły psy, bo podniosły raban; gdyby nie to, to nie wiem ile by siedziała w tym worku i jakie byłyby tego konsekwencje :(...

Torebka ma 2 obserwatorów na allegro, a jedna pani, po dopytaniu się o markę suwaka powiedziała, że na pewno zalicytuje, bo to na pewno Prada :).

Edited by jola_li
Posted

Oj, to kciuki trzymamy! Wpadam na dogo na momencik, czytam z lekka po łebkach i początkowo zrozumiałam, że sunia ma na imię Torebka, a potem, że chodzi o torebkę, w której ją podrzucono. Oj, czas na odpoczynek...

Posted

Nutusia napisał(a):
Oj, to kciuki trzymamy! Wpadam na dogo na momencik, czytam z lekka po łebkach i początkowo zrozumiałam, że sunia ma na imię Torebka, a potem, że chodzi o torebkę, w której ją podrzucono. Oj, czas na odpoczynek...

No i nie dziwota, bo napisałam to nie do końca precyzyjnie jedno pod drugim ;).
A na dodatek, że pani "zagłosuje" zamiast "zalicytuje" - już poprawiłam ;).