jola_li Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 AMIGA napisał(a):I jak się przedstawia sytuancja torebkowa? Ciągle myślę nad ceną ;). Jutro muszę coś postanowić :)! Quote
jola_li Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Mattilu napisał(a):No to czekamy na Twoja decyzje:) Wymyśliłam 370 zł i teraz się martwię, że za dużo ;). W razie czego będę przeceniać :). (A aukcję wystawię jutro, żeby nie kończyła się w niedzielę, bo dużo ludzi wyjeżdża na weekendy). Quote
Mattilu Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ja sie boje, ze to wciaz za malo... a sa jakies wiesci o Filonku? Quote
jola_li Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 No dobra, wystawiłam torebkę za 390 zł - kupa forsy, to wszystko przez Was ;) - chyba za dużo, ale w razie czego potem będę przeceniać ;). Ma się ukazać za godzinę - jak mi nie usuną ;). Myślałam, że uda mi się wczoraj pojechać do Filusia, ale Dziewczyny musiały akurat transportować innego psiaka, więc nie było podwózki. A wszystko wskazuje na to, że w najbliższą sobotę wyjadę, więc i w przyszłym tygodniu nie uda mi się go odwiedzić :(. Zobaczcie jakie cudo trafiło do Ostatniej Szansy - źle się czuje w schronisku - gdzie by go podesłać?... Quote
jola_li Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Pamiętacie Jaśka, którego Pan Janek znalazł w lesie przywiązanego do drzewa i niósł potem do domu? Tu Jasiek ze swoimi opiekunami na II zjeździe boguszaków w Szwajcarii :) :) :) --- Quote
AMIGA Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='jola_li'] Zobaczcie jakie cudo trafiło do Ostatniej Szansy - źle się czuje w schronisku - gdzie by go podesłać?... Może do Malawaszki. On taki dosć sznaucerowaty jest Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 O tym samym pomyślałam! Dobry fryzjer mógłby z niego wyrzeźbić coś na kształt sznupa ;) :) Quote
jola_li Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 A może ma coś z czarnego teriera rosyjskiego :)? Wczoraj się dowiedziałam, że coś takiego istnieje ;). Quote
AMIGA Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Teriery rosyjskie są bardziej masywne niż sznupki olbrzymy Quote
mari23 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='AMIGA']Teriery rosyjskie są bardziej masywne niż sznupki olbrzymy śliczny ten terier, taki prawdziwy "russkij Misza" ;) a z mojego kudłatego tymczasa wetka zrobiła.... no nie wiem co.... ;) kąpiel i po strzyżeniu ;) prawie jak "król lew" ;) Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Już Ci mówiłam Maryś, że to jamnik jest! ;) :) Quote
AMIGA Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Sznupkowy jamnik :-) Jakby miał zostawione futerko na łapkach to bardziej sznupkowy by był:-) Quote
mari23 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Nutusia napisał(a):Już Ci mówiłam Maryś, że to jamnik jest! ;) :) jamnik stylizowany na lwa ;) a jaki on ma zachrypnięty głos :) AMIGA napisał(a):Sznupkowy jamnik :-) Jakby miał zostawione futerko na łapkach to bardziej sznupkowy by był:-) futerko trzeba było ściąć, bo było w strasznym stanie, zaniedbany był bardzo biedak za to nasz Filonek gładkowłosy taki, że nie da się mu zmienić "rasy" ;) Quote
jola_li Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Śliczny ten Twój tymczas, Mari :)! W obu postaciach! A jak teraz odrośnie mu sierść, to będzie artystyczny kudłatek :). Quote
mari23 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 jola_li napisał(a):Śliczny ten Twój tymczas, Mari :)! W obu postaciach! A jak teraz odrośnie mu sierść, to będzie artystyczny kudłatek :). jest śliczny i w dodatku przesympatyczny :) teraz sierść odrośnie piękna, bo będę czesać kudełki łobuziaka słodkiego Quote
jola_li Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Zobaczcie ci wczoraj podrzucono pod Filonkowe schronisko - była zawiązana w worku :(.......... Quote
mari23 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 prześliczna sunieczka! dobrze, że zauważona w porę, mogła się przecież w tym worku udusić Quote
AMIGA Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 No co Wy chcecie - humanitarnie przecież bo w papierowym worku, a nie plastikowym. No i nie zostawiono ją tak jak "moją Nurię" na poboczu drogi . A tak po prawdzie, to nie wiem ile jeszcze będzie trwała ta "działalność ludzka" Zgroza, zgroza i jeszcze raz zgroza! Quote
Mattilu Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Nutusia napisał(a):Boże... widzisz i nie grzmisz :( Dokladnie. sliczna ta czarnuszka... Quote
jola_li Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 (edited) Tej małej czarnutce pomogły psy, bo podniosły raban; gdyby nie to, to nie wiem ile by siedziała w tym worku i jakie byłyby tego konsekwencje :(... Torebka ma 2 obserwatorów na allegro, a jedna pani, po dopytaniu się o markę suwaka powiedziała, że na pewno zalicytuje, bo to na pewno Prada :). Edited June 13, 2014 by jola_li Quote
Nutusia Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Oj, to kciuki trzymamy! Wpadam na dogo na momencik, czytam z lekka po łebkach i początkowo zrozumiałam, że sunia ma na imię Torebka, a potem, że chodzi o torebkę, w której ją podrzucono. Oj, czas na odpoczynek... Quote
jola_li Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Nutusia napisał(a):Oj, to kciuki trzymamy! Wpadam na dogo na momencik, czytam z lekka po łebkach i początkowo zrozumiałam, że sunia ma na imię Torebka, a potem, że chodzi o torebkę, w której ją podrzucono. Oj, czas na odpoczynek... No i nie dziwota, bo napisałam to nie do końca precyzyjnie jedno pod drugim ;). A na dodatek, że pani "zagłosuje" zamiast "zalicytuje" - już poprawiłam ;). Quote
Recommended Posts