Mazowszanka13 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [COLOR=#800000][SIZE=3][B]Zapraszam na mój nowy bazarek :smile: Tym razem na daleką Pszczynę. [SIZE=2]Wejście z podpisu, banerka brak[/SIZE] :placz:[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Nutusia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Już byłam, zapiszę i się przyczaję ;) A przy okazji zaproszę do siebie - po książki fantasy i S-F - wejście przez banerek w podpisie :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Wychodząc dziś wieczorem z domu wdepnęłam (dosłownie) przed klatką w Fionę :) Dzisiaj było cieplej, więc była goła :oops: Wygląda przepięknie, futerko świeci się jak lustro. Ucieszyła się bardzo na mój widok, ale nie ma co się łudzić. Podobnie cieszy się na widok KAŻDEJ napotkanej osoby. Zdjęcia w kostiumie zrobione, ale córka musi wstawić jak znajdzie kabelek. Ja wstawiam zdjęcia przez kartę, którą wyjmuję z aparatu, więc wszystkie opowieści o kabelku, którego nie ma są dla mnie niezrozumiałe. [B]Lena,[/B] Państwo zamówili dla Fiony oprzyrządowanie w Furkidz.eu (z moją podpowiedzią). Jak tylko przesyłka dotrze, oddadzą szelki. Quote
Nutusia Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Czyli goła Fiona tak samo atrakcyjna jak w bikini! :) Quote
konfirm13 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 He, he - ja kabelkowa ;). A goła i atrakcyjna Fiona -? Znowu jakiś gender, cy cuś? Quote
inka33 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Wychodząc dziś wieczorem z domu wdepnęłam (dosłownie) przed klatką w Fionę :) Dzisiaj było cieplej, więc była goła :oops: Wygląda przepięknie, futerko świeci się jak lustro. Ucieszyła się bardzo na mój widok, ale nie ma co się łudzić. Podobnie cieszy się na widok KAŻDEJ napotkanej osoby. Zdjęcia w kostiumie zrobione, ale córka musi wstawić jak znajdzie kabelek. Ja wstawiam zdjęcia przez kartę, którą wyjmuję z aparatu, więc wszystkie opowieści o kabelku, którego nie ma są dla mnie niezrozumiałe. [B]Lena,[/B] Państwo zamówili dla Fiony oprzyrządowanie w Furkidz.eu (z moją podpowiedzią). Jak tylko przesyłka dotrze, oddadzą szelki.[/QUOTE] Mazowszanka, bój się diabła! wdępnąć w Fionę...!?!? :-o :mad: A wstydzisz się tylko, że gołą ją zobaczyłaś... :hmmmm: Na Twój widok (pod Gdańskim) ucieszyła się [U]bardziej[/U] niż na widok zwykłych innych! :calus: Może - pod nieobecność Państwa - koty ją myją i dlatego tak się świeci...? :lol: Spoko, grzecznie czekam, nie trzeba się spieszyć, bo jeszcze nie znam terminu. A w ogóle, to ogromnie Ci dziekuję za doposażenie mojego DT! :Rose: Quote
Mattilu Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Fionka! Fionka! Fionka! Juz sie nie moge doczekac tego kabelka;) Quote
konfirm13 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 I ja czekam niecierpliwie. Cierpliwie, to czekam z rzadka i w szczególnych okolicznościach ;) Quote
Nutusia Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 U mnie też cierpliwość to cecha zdecydowanie deficytowa! ;) Ale jakie mam wyjście? Czekam (nie)cierpliwie :) Quote
malagos Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ja też czekam :) W międzyczasie zrobiłam zupę fasolową, taką na wędzonym gnatku, ale wyszła mi bardzo gęsta, ale rewelka na taką pogodę :) Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Inka, ależ się dzieje i u Ciebie :) Owca warszawianką się ostanie? :multi: Kilka dni nieobecności na dogo .... chyba wezmę urlop, by nadrobić zaległości ;) Quote
inka33 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [COLOR=#ff0000]Jeżeli chcecie, żebym jeszcze kiedykolwiek tymczasowała jakiegokolwiek psa...[/COLOR] ...to wbijcie mi do głowy młotkiem, że mam: [B]NIGDY, [SIZE=3]PRZENIGDY, [/SIZE] [SIZE=4]POD ŻADNYM POZOREM [COLOR=#ff0000]![/COLOR][/SIZE] [COLOR=#b22222][SIZE=5]NIE PRAĆ [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#ff8c00][SIZE=4]Z CZYMKOLWIEK[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3] SŁYNNEGO [COLOR=#ffd700]ŻÓŁTEGO[/COLOR] KOCYKA [/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=4]!!![/SIZE][/COLOR][/B] :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
malagos Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Tylko gdzie nabyć taki młotek to inkowego łebka?.... na jakimś bazarku? Quote
Nutusia Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 No ale jak to? Na brudnym masz tymczasować!?!?!? Quote
inka33 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Dodam tylko, że nie chodzi o kolor tylko sierściość kocyka! :angryy: [quote name='malagos']Tylko gdzie nabyć taki młotek to inkowego łebka?.... na jakimś bazarku?[/QUOTE] No wiesz...! Młotka nie masz...?! :-o [quote name='Nutusia']No ale jak to? Na brudnym masz tymczasować!?!?!?[/QUOTE] [B] [SIZE=3] Mam prać O-SOB-NO...!!! [/SIZE][/B] :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: Quote
Mazowszanka13 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [B]Ty lepiej sprawdź inka czy Ci filtra w pralce nie zatkało.[/B] Cholera, a miałam napisać, że chyba ręcznie na tarze trzeba będzie go wyprać, a nie w pralce. A ciekawe z czym uprałaś :evil_lol: Quote
inka33 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='malagos']I co z tą sierśnością? wyliniał?[/QUOTE] Tak. Wyliniał. Z sierści! :mad: [quote name='Mazowszanka2'][B]Ty lepiej sprawdź inka czy Ci filtra w pralce nie zatkało.[/B] Cholera, a miałam napisać, że chyba ręcznie na tarze trzeba będzie go wyprać, a nie w pralce. A ciekawe z czym uprałaś :evil_lol:[/QUOTE] Z prawie samymi żółtymi i zielonkawymi różnościami ciuchowymi, wyłącznie Młodej... :cool3: i psiołapowym ręcznikiem różowym. Przed praniem pół godziny czyściłam szczotką... I wszystko w sierści...! :mdleje: Z wyjątkiem psiego ręcznika... :-o Problem w ogóle nie w kolorze, choć się trochę tego też obawiałam... Filtr dwa razy czyściłam już... Myłam bęben w środku. :huh: Bezmyślność! :splat: Quote
wiosenka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 teraz to są takie pralki z funkcją pupil ;) czy coś w tym stylu... Quote
inka33 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='wiosenka']teraz to są takie pralki z funkcją pupil ;) czy coś w tym stylu...[/QUOTE] Znaczy się do prania pupili...? :eek2: :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Jakby ktoś szukał drugiej Fiony to proszę bardzo, jest u agasz w Kielcach. Straszna dzikuska, ale wszystko idzie do przodu :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piek%C5%82a!-Czy-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-tam-wr%C3%B3ci%C4%87[/url] [IMG]http://s1.postimg.org/3jntk4ln3/P1220140.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ja w domu nawet skarpetek faceckich nie mogę prać z innymi ubraniami, bo te głupole (faceci znaczy) w samych skarpetkach (ciemnych!!!!) pomykają po domu, a potem się dziwią, że z sierści doczyścić nie można i pretensje, że "wszystko w kłakach"!!! Ale jak mówię, żeby kapcie zakładać, to... SIĘ CZEPIAM!!!! Quote
gosia7 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [SIZE=2][B]Ciocia Mazowszanka się chyba nie obrazi: [/B][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000] osoby z Warszawy,Wwy Wawer i okolic pomóżcie rozkleić ogłoszenia psa zabranego z pola,uciekł z dt przegryzając kratę,nie zna miasta,prawdziwa tragedia! zajrzyjcie poniżej[/COLOR][/SIZE]:modla::modla::modla: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250721-WAWA-pilne-pomoc-przy-klejeniu-ogłoszeń-zaginął-pies-z-dt?p=21843559#post21843559"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post21843559[/URL][/B] Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Nutusia']Ja w domu nawet skarpetek faceckich nie mogę prać z innymi ubraniami, bo te głupole (faceci znaczy) w samych skarpetkach (ciemnych!!!!) pomykają po domu, a potem się dziwią, że z sierści doczyścić nie można i pretensje, że "wszystko w kłakach"!!! Ale jak mówię, żeby kapcie zakładać, to... SIĘ CZEPIAM!!!![/QUOTE] Haha! U mnie to samo. Meskie skarpetki paskudne, bo całe w psich kłakach. Quote
Recommended Posts