Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wychodząc dziś wieczorem z domu wdepnęłam (dosłownie) przed klatką w Fionę :)
Dzisiaj było cieplej, więc była goła :oops:
Wygląda przepięknie, futerko świeci się jak lustro.
Ucieszyła się bardzo na mój widok, ale nie ma co się łudzić. Podobnie cieszy się na widok KAŻDEJ napotkanej osoby.

Zdjęcia w kostiumie zrobione, ale córka musi wstawić jak znajdzie kabelek.
Ja wstawiam zdjęcia przez kartę, którą wyjmuję z aparatu, więc wszystkie opowieści o kabelku, którego nie ma są dla mnie niezrozumiałe.

[B]Lena,[/B] Państwo zamówili dla Fiony oprzyrządowanie w Furkidz.eu (z moją podpowiedzią). Jak tylko przesyłka dotrze, oddadzą szelki.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Wychodząc dziś wieczorem z domu wdepnęłam (dosłownie) przed klatką w Fionę :)
Dzisiaj było cieplej, więc była goła :oops:
Wygląda przepięknie, futerko świeci się jak lustro.
Ucieszyła się bardzo na mój widok, ale nie ma co się łudzić. Podobnie cieszy się na widok KAŻDEJ napotkanej osoby.

Zdjęcia w kostiumie zrobione, ale córka musi wstawić jak znajdzie kabelek.
Ja wstawiam zdjęcia przez kartę, którą wyjmuję z aparatu, więc wszystkie opowieści o kabelku, którego nie ma są dla mnie niezrozumiałe.

[B]Lena,[/B] Państwo zamówili dla Fiony oprzyrządowanie w Furkidz.eu (z moją podpowiedzią). Jak tylko przesyłka dotrze, oddadzą szelki.[/QUOTE]
Mazowszanka, bój się diabła! wdępnąć w Fionę...!?!? :-o :mad:
A wstydzisz się tylko, że gołą ją zobaczyłaś... :hmmmm:

Na Twój widok (pod Gdańskim) ucieszyła się [U]bardziej[/U] niż na widok zwykłych innych! :calus:

Może - pod nieobecność Państwa - koty ją myją i dlatego tak się świeci...? :lol:

Spoko, grzecznie czekam, nie trzeba się spieszyć, bo jeszcze nie znam terminu.
A w ogóle, to ogromnie Ci dziekuję za doposażenie mojego DT! :Rose:

Posted

[COLOR=#ff0000]Jeżeli chcecie, żebym jeszcze kiedykolwiek tymczasowała jakiegokolwiek psa...[/COLOR]

...to wbijcie mi do głowy młotkiem, że mam:

[B]NIGDY,
[SIZE=3]PRZENIGDY, [/SIZE]
[SIZE=4]POD ŻADNYM POZOREM [COLOR=#ff0000]![/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#b22222][SIZE=5]NIE PRAĆ [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][SIZE=4]Z CZYMKOLWIEK[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3]
SŁYNNEGO [COLOR=#ffd700]ŻÓŁTEGO[/COLOR] KOCYKA [/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=4]!!![/SIZE][/COLOR][/B]

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Posted

Dodam tylko, że nie chodzi o kolor tylko sierściość kocyka! :angryy:

[quote name='malagos']Tylko gdzie nabyć taki młotek to inkowego łebka?.... na jakimś bazarku?[/QUOTE]
No wiesz...! Młotka nie masz...?! :-o

[quote name='Nutusia']No ale jak to? Na brudnym masz tymczasować!?!?!?[/QUOTE]

[B] [SIZE=3] Mam prać O-SOB-NO...!!! [/SIZE][/B]

:splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat:

Posted

[B]Ty lepiej sprawdź inka czy Ci filtra w pralce nie zatkało.[/B]
Cholera, a miałam napisać, że chyba ręcznie na tarze trzeba będzie go wyprać, a nie w pralce.

A ciekawe z czym uprałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']I co z tą sierśnością? wyliniał?[/QUOTE]
Tak. Wyliniał. Z sierści! :mad:

[quote name='Mazowszanka2'][B]Ty lepiej sprawdź inka czy Ci filtra w pralce nie zatkało.[/B]
Cholera, a miałam napisać, że chyba ręcznie na tarze trzeba będzie go wyprać, a nie w pralce.

A ciekawe z czym uprałaś :evil_lol:[/QUOTE]

Z prawie samymi żółtymi i zielonkawymi różnościami ciuchowymi, wyłącznie Młodej... :cool3: i psiołapowym ręcznikiem różowym.
Przed praniem pół godziny czyściłam szczotką... I wszystko w sierści...! :mdleje: Z wyjątkiem psiego ręcznika... :-o
Problem w ogóle nie w kolorze, choć się trochę tego też obawiałam...
Filtr dwa razy czyściłam już... Myłam bęben w środku. :huh:

Bezmyślność! :splat:

Posted

[quote name='wiosenka']teraz to są takie pralki z funkcją pupil ;) czy coś w tym stylu...[/QUOTE]
Znaczy się do prania pupili...? :eek2:

:diabloti:

Posted

Jakby ktoś szukał drugiej Fiony to proszę bardzo, jest u agasz w Kielcach. Straszna dzikuska, ale wszystko idzie do przodu :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piek%C5%82a!-Czy-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-tam-wr%C3%B3ci%C4%87[/url]

[IMG]http://s1.postimg.org/3jntk4ln3/P1220140.jpg[/IMG]

Posted

Ja w domu nawet skarpetek faceckich nie mogę prać z innymi ubraniami, bo te głupole (faceci znaczy) w samych skarpetkach (ciemnych!!!!) pomykają po domu, a potem się dziwią, że z sierści doczyścić nie można i pretensje, że "wszystko w kłakach"!!! Ale jak mówię, żeby kapcie zakładać, to... SIĘ CZEPIAM!!!!

Posted

[SIZE=2][B]Ciocia Mazowszanka się chyba nie obrazi:
[/B][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]
osoby z Warszawy,Wwy Wawer i okolic pomóżcie rozkleić ogłoszenia psa zabranego z pola,uciekł z dt przegryzając kratę,nie zna miasta,prawdziwa tragedia! zajrzyjcie poniżej[/COLOR][/SIZE]:modla::modla::modla:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250721-WAWA-pilne-pomoc-przy-klejeniu-ogłoszeń-zaginął-pies-z-dt?p=21843559#post21843559"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post21843559[/URL][/B]

Posted

[quote name='Nutusia']Ja w domu nawet skarpetek faceckich nie mogę prać z innymi ubraniami, bo te głupole (faceci znaczy) w samych skarpetkach (ciemnych!!!!) pomykają po domu, a potem się dziwią, że z sierści doczyścić nie można i pretensje, że "wszystko w kłakach"!!! Ale jak mówię, żeby kapcie zakładać, to... SIĘ CZEPIAM!!!![/QUOTE]

Haha! U mnie to samo. Meskie skarpetki paskudne, bo całe w psich kłakach.