Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baby to były ach te baby, a nie ech te baby ;)

Inka będzie na następne spotkanko jak znalazł - nie zmarnuje się! A czajniczka szkoda - taki był ładny, amerykanski :(

Za wszelkie dobroci - i te poczęstowane i te przydzielone baaaaaaaaaaardzo dziękuję :)

Posted

[QUOTE=Nutusia;21800055[B]]Baby to były ach te baby, a nie ech te baby ;)[/B]

Inka będzie na następne spotkanko jak znalazł - nie zmarnuje się! A czajniczka szkoda - taki był ładny, amerykanski :(

Za wszelkie dobroci - i te poczęstowane i te przydzielone baaaaaaaaaaardzo dziękuję :)[/QUOTE]

:D. A które należy jeść łyżkami, żeby nie mieć baby bluesa? ;)

Fionka, mość się wygodnie w piernatach(zima), szanuj Koty i pilnuj się domu.
A wszelkim płotom mówimy nasze stanowcze NIE!

Posted

[quote name='Ziutka']Szkoda, że nie mogłam być z Wami :( nie ten dzień niestety :( ehh baby![/QUOTE]

To jesteśmy we dwie - też mi szkoda, ale zobaczysz, jeszcze to nadrobimy! :-)

Jakieś wieści od Fionki?

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Nie dzwonię, pewnie prędzej czy później się spotkamy.
I coś mi się zdaje, że Fiona będzie w ubranku, bo Pani już piękną krateczkę przygotowała do szycia :)[/QUOTE]
Zaczaj się z aparatem...! :modla:

Posted

Dziś rano mąż spotkał Fionę na spacerze :)
Miała na sobie dwuczęściowy kostiumik (!) w szkocką kratę.
Niestety, nie był na tyle przytomny, aby wyjąć aparat i uwiecznić ją na zdjęciu.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Dziś rano mąż spotkał Fionę na spacerze :)
Miała na sobie [COLOR=#ff0000]dwuczęściowy[/COLOR] kostiumik (!) w szkocką kratę.
Niestety, nie był na tyle przytomny, aby wyjąć aparat i uwiecznić ją na zdjęciu.[/QUOTE]
:eek2: :eek2: :eek2:

Ale, że [COLOR=#ff0000]jak[/COLOR]...?!?!

[quote name='Mattilu']Dwuczesciowy??? Bikini???[/QUOTE]
Nooooo... też mi tu wyobraźnia nie daje rady... :oops:

[quote name='Nutusia']Nawołujemy TZ Mazowszankowego do przytomności następną razą!!!!! ;)[/QUOTE]
Koniecznie! Bo jak nie, to... :mad:

Posted

No co Wy z tą wyobraźnią?!?!? Dzieci małe miały/mają? Na zimę są kombinezony jednoczęściowe - doskonałe na zimowe szaleństwa, bo śnieg nie ma szans się wedrzeć pod koszulę - ale do bani na hasło "siusiu" na górce, oraz kombinezony dwuczęściowe - posiadające wady i zalety całkiem na odwrót ;) :)

Posted

A ja już wiem, kto będzie po Fionie...! :siara:

Tylko jeszcze nie wiem, od kiedy...
Ale wiem, kiedy się dowiem!
Albo... wiem kiedy się dowiem, kiedy się dowiem. :roll:

Możecie zgadywać (bez Mazowszanki :p). :grins:

Podpowiem - kłaki będą się plątać po kątach znów czarne. ;)

[quote name='Nutusia']No co Wy z tą wyobraźnią?!?!? Dzieci małe miały/mają? Na zimę są kombinezony jednoczęściowe - doskonałe na zimowe szaleństwa, bo śnieg nie ma szans się wedrzeć pod koszulę - ale do bani na hasło "siusiu" na górce, oraz kombinezony dwuczęściowe - [U][B]posiadające wady i zalety całkiem na odwrót[/B][/U] ;) :)[/QUOTE]

Ja [U][B]to[/B][/U] już gdzieś słyszałam... :hmmmm:

Ale nadal nie rozumiem, [B]jak [/B]dwuczęściowy Fiona ma... :niewiem:

Posted

Matko Boska, inka, poooooowiedz kto to taki czarny zagości u Ciebie?? chyba nie moja Agnieszka po tym czarnym farbowaniu??
to nie będzie ten rudy psiaczek z ogłoszenia? A może Wierka od kejciu?

Posted

[quote name='malagos']Matko Boska, inka, poooooowiedz kto to taki czarny zagości u Ciebie?? chyba nie moja Agnieszka po tym czarnym farbowaniu??
to nie będzie ten rudy psiaczek z ogłoszenia? A może Wierka od kejciu?[/QUOTE]
Małgoś, nie bardzo bym mogła wziąć do domu psa z ulicy, o którym nic nie wiadomo... :(
Wierka to też nie jest. :shake:

[quote name='Nutusia']Czarne kłaki?... Nic mi się nie zgadza! Ale jesteście z tymi tajemnicami... :([/QUOTE]
Kolejna podpowiedź - kudłata delikwentka do odchudzenia. :p