Ziutka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Szkoda, że nie mogłam być z Wami :( nie ten dzień niestety :( ehh baby! Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Baby to były ach te baby, a nie ech te baby ;) Inka będzie na następne spotkanko jak znalazł - nie zmarnuje się! A czajniczka szkoda - taki był ładny, amerykanski :( Za wszelkie dobroci - i te poczęstowane i te przydzielone baaaaaaaaaaardzo dziękuję :) Quote
konfirm13 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [QUOTE=Nutusia;21800055[B]]Baby to były ach te baby, a nie ech te baby ;)[/B] Inka będzie na następne spotkanko jak znalazł - nie zmarnuje się! A czajniczka szkoda - taki był ładny, amerykanski :( Za wszelkie dobroci - i te poczęstowane i te przydzielone baaaaaaaaaaardzo dziękuję :)[/QUOTE] :D. A które należy jeść łyżkami, żeby nie mieć baby bluesa? ;) Fionka, mość się wygodnie w piernatach(zima), szanuj Koty i pilnuj się domu. A wszelkim płotom mówimy nasze stanowcze NIE! Quote
Mattilu Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Ziutka']Szkoda, że nie mogłam być z Wami :( nie ten dzień niestety :( ehh baby![/QUOTE] To jesteśmy we dwie - też mi szkoda, ale zobaczysz, jeszcze to nadrobimy! :-) Jakieś wieści od Fionki? Quote
inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Mattilu']Jakieś wieści od Fionki?[/QUOTE] Nie za wczesnie na kolejne "męczenie" Państwa...? :hmmmm: Quote
Mazowszanka13 Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Nie dzwonię, pewnie prędzej czy później się spotkamy. I coś mi się zdaje, że Fiona będzie w ubranku, bo Pani już piękną krateczkę przygotowała do szycia :) Quote
inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Nie dzwonię, pewnie prędzej czy później się spotkamy. I coś mi się zdaje, że Fiona będzie w ubranku, bo Pani już piękną krateczkę przygotowała do szycia :)[/QUOTE] Zaczaj się z aparatem...! :modla: Quote
wiosenka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Mattilu']To jesteśmy we dwie - też mi szkoda, ale zobaczysz, jeszcze to nadrobimy! :-) [/QUOTE] I ja żałuję :(... Quote
inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dziewczynki, baby, nie płaczcie... :glaszcze: - jeszcze się uda! :happy1: Quote
Mattilu Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='wiosenka']Mi dopiero raz się udało ;)...[/QUOTE] Latem sie umowimy :) Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Mattilu']Latem sie umowimy :)[/QUOTE] Tylko jeszcze nic nie mów córce Malagos, bo jeszcze się zabarykaduje... :evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Eeeee, latem pewnie będzie gdzieś wakacyjnie wyjechana :) Zresztą latem to się można w sąsiadującym Parku Krasińskich umówić na ławeczka party ;) Quote
wiosenka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jak byście chciały jakieś magiczne miejsce, ale na Ochocie to polecam Galeria [B]Primrose Cafe[/B] Quote
malagos Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Latem mamy przecież metę u Mazowszanki i u mnie, na łonie przyrody :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Dziś rano mąż spotkał Fionę na spacerze :) Miała na sobie dwuczęściowy kostiumik (!) w szkocką kratę. Niestety, nie był na tyle przytomny, aby wyjąć aparat i uwiecznić ją na zdjęciu. Quote
Nutusia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Nawołujemy TZ Mazowszankowego do przytomności następną razą!!!!! ;) Quote
inka33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Dziś rano mąż spotkał Fionę na spacerze :) Miała na sobie [COLOR=#ff0000]dwuczęściowy[/COLOR] kostiumik (!) w szkocką kratę. Niestety, nie był na tyle przytomny, aby wyjąć aparat i uwiecznić ją na zdjęciu.[/QUOTE] :eek2: :eek2: :eek2: Ale, że [COLOR=#ff0000]jak[/COLOR]...?!?! [quote name='Mattilu']Dwuczesciowy??? Bikini???[/QUOTE] Nooooo... też mi tu wyobraźnia nie daje rady... :oops: [quote name='Nutusia']Nawołujemy TZ Mazowszankowego do przytomności następną razą!!!!! ;)[/QUOTE] Koniecznie! Bo jak nie, to... :mad: Quote
Nutusia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 No co Wy z tą wyobraźnią?!?!? Dzieci małe miały/mają? Na zimę są kombinezony jednoczęściowe - doskonałe na zimowe szaleństwa, bo śnieg nie ma szans się wedrzeć pod koszulę - ale do bani na hasło "siusiu" na górce, oraz kombinezony dwuczęściowe - posiadające wady i zalety całkiem na odwrót ;) :) Quote
inka33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 A ja już wiem, kto będzie po Fionie...! :siara: Tylko jeszcze nie wiem, od kiedy... Ale wiem, kiedy się dowiem! Albo... wiem kiedy się dowiem, kiedy się dowiem. :roll: Możecie zgadywać (bez Mazowszanki :p). :grins: Podpowiem - kłaki będą się plątać po kątach znów czarne. ;) [quote name='Nutusia']No co Wy z tą wyobraźnią?!?!? Dzieci małe miały/mają? Na zimę są kombinezony jednoczęściowe - doskonałe na zimowe szaleństwa, bo śnieg nie ma szans się wedrzeć pod koszulę - ale do bani na hasło "siusiu" na górce, oraz kombinezony dwuczęściowe - [U][B]posiadające wady i zalety całkiem na odwrót[/B][/U] ;) :)[/QUOTE] Ja [U][B]to[/B][/U] już gdzieś słyszałam... :hmmmm: Ale nadal nie rozumiem, [B]jak [/B]dwuczęściowy Fiona ma... :niewiem: Quote
malagos Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Matko Boska, inka, poooooowiedz kto to taki czarny zagości u Ciebie?? chyba nie moja Agnieszka po tym czarnym farbowaniu?? to nie będzie ten rudy psiaczek z ogłoszenia? A może Wierka od kejciu? Quote
Nutusia Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Czarne kłaki?... Nic mi się nie zgadza! Ale jesteście z tymi tajemnicami... :( Quote
inka33 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='malagos']Matko Boska, inka, poooooowiedz kto to taki czarny zagości u Ciebie?? chyba nie moja Agnieszka po tym czarnym farbowaniu?? to nie będzie ten rudy psiaczek z ogłoszenia? A może Wierka od kejciu?[/QUOTE] Małgoś, nie bardzo bym mogła wziąć do domu psa z ulicy, o którym nic nie wiadomo... :( Wierka to też nie jest. :shake: [quote name='Nutusia']Czarne kłaki?... Nic mi się nie zgadza! Ale jesteście z tymi tajemnicami... :([/QUOTE] Kolejna podpowiedź - kudłata delikwentka do odchudzenia. :p Quote
Recommended Posts