Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani mówi bardzo dobrze po polsku, tylko dziwna melodia języka ją zdradza.
Jest bardzo miła i kulturalna.

[B]3 x,[/B] dziekujemy bardzo za plakaciki :):)
Odbiorę je od inka33 w przyszłym tygodniu.

Posted

[quote name='Nutusia']Napisałam do Pani, załączyłam zdjęcia we wnętrzu i na zewnętrzu, solo i w bandzie, napisałam co wiedziałam i... czekam... Pani dobrze mówi po polsku? ;)[/QUOTE]
Podeslalas pani Alutke?

Fionka, Ty glupolu! Domki Ci uciekaja przez to Twoje wloczegostwo...

Posted

Podesłałam mailowo, ale póki co cisza... Pocieszam się tym, że nie każdy codziennie sprawdza pocztę ;) Mazowszanko, czy sądzisz, że wysłanie sms-a do Pani, że mail został wysłany byłoby "nadużyciem"? :)

Posted

[quote name='Nutusia']Podesłałam mailowo, ale póki co cisza... Pocieszam się tym, że nie każdy codziennie sprawdza pocztę ;-) Mazowszanko, czy sądzisz, że wysłanie sms-a do Pani, że mail został wysłany byłoby "nadużyciem"? :smile:[/QUOTE]
Ja uważam, że nie. :)

Posted

[quote name='Bonsai']Oj inka, nie chwaliłaś się, że masz tymczasa! Dopiero pokątnie od Mazowszanki się dowiaduję! :) Cudna sunia. :)[/QUOTE]
Zapraszam serdecznie do sfocenia "bzika na resorach" w jakiś ładniejszy dzionek! ;)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Sunia cudna, ale specyficzna :evil_lol:[/QUOTE]

A co z nią "nie tak"? Że jest zbyt zwinna? Byłaby do pary z moim Buddy'm - w schronisku nigdzie nikt go nie był w stanie zatrzymać na dłużej, bo z każdego boksu potrafił nawiać. Więc ostatecznie chodził luzem po schronisku, a jak miał ochotę, to samodzielnie prześlizgiwał się do boksu, gdzie miał kumpli. ;)

Dzisiaj potrafi wleźć na drzewo za kotem. :eviltong: Ale do bólu ćwiczymy przywołanie awaryjne na gwizdek i jest coraz lepiej. ;)

Posted

[quote name='Bonsai']A co z nią "nie tak"? Że jest zbyt zwinna? Byłaby do pary z moim Buddy'm - w schronisku nigdzie nikt go nie był w stanie zatrzymać na dłużej, bo z każdego boksu potrafił nawiać. Więc ostatecznie chodził luzem po schronisku, a jak miał ochotę, to samodzielnie prześlizgiwał się do boksu, gdzie miał kumpli. ;)

Dzisiaj potrafi wleźć na drzewo za kotem. :eviltong: Ale do bólu ćwiczymy przywołanie awaryjne na gwizdek i jest coraz lepiej. ;)[/QUOTE]

No właśnie zastanawiam się czy da się ją przygwoździć w jednym miejscu do zdjęcia.
A domu nadal nie ma, bo lubi przeskakiwać przez płoty w poszukiwaniu przygód.

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka2']No właśnie zastanawiam się czy da się ją przygwoździć w jednym miejscu do zdjęcia.
A domu nadal nie ma, bo lubi przeskakiwać przez płoty w poszukiwaniu przygód.[/QUOTE]
A ja jej może do zdjęć nie "przygwoździłam" skutecznie...?! :mad:

Edited by inka33
Posted

Sorry, nie załapałam o co prosisz :)
[URL]http://tablica.pl/oferta/nieduza-sunia-kochajaca-dzieci-i-koty-idealny-kompan-do-joggingu-ID3VbBh.html[/URL]

A mogę jeszcze po znajomości ?
[url]http://tablica.pl/oferta/lisek-bardzo-lagodny-mlodziutki-pies-lubiacy-koty-ID4mRE7.html[/url]

Posted

[quote name='APSA']Ze zdjęciami Bonsai to się po nią kolejki będą ustawiać ;)[/QUOTE]

A Twoje też nie robiłyby dużo krótszych kolejek - ale nie chcesz przyjechać...! :bigcry:

Posted

[quote name='Poprawna']Dziękuję. Od dziś udostępniam i Fionkę i Liska :). Moje dziewczyny ze Złotego Psa też to będą robić :)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :loveu:

A tu wątek Liska: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248220-W-tej-krainie-znajdziesz-psa-i-kota-BDT-u-Kwiaciarenki[/url]
To ja go zgarnęłam z ulicy (razem z Jo37), powinien jak najszybciej znaleźć dom.