inka33 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='Nutusia']U mnie powrót do Mamusi byłby milion razy gorszy niż rozwód ;) A ona na tę wycieczkę to sobie z posesji nawiała?... Państwo bardzo zrażeni do adopcji? Bo gdyby nie, to pamiętajcie o mojej Alutce, skoro domek taki fajny :)[/QUOTE] I jeszcze o Greyce...! :cool3: Quote
inka33 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Mazowszanka, poproś o przeniesienie wątku do szukujących domku... Quote
Mazowszanka13 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='inka33']Mazowszanka, poproś o przeniesienie wątku do szukujących domku...[/QUOTE] To do Maupa4 trzeba napisać ? inka33, to odbierając Fionę wybadaj czy chcą nastepnego psa czy mają dość. Quote
Nutusia Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Nio... obie kandydatki w porządku... Nie wiem, która bardziej fiśnięta - jedna się rzuca do kostek i kasuje nogawki, a druga wynosi z domu wszystko, co szmaciane i też... kasuje ;) :) Obie szczekaczki, obie się dają złapać jak chcą - no po prostu IDEAŁY ADOPCYJNE :) :) :) Ale za to jakie kochane! ;) Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='inka33']Ja jej dam turystyczne zapędy...! :mad: :mad: [/QUOTE] Hmmmmmmmmmmmm, a może zainwestować w naukę języków obcych dla Fionki .... pooprowadza (poobgania) niemieckich turystów po polach, łąkach, pokaże, że wierzby płaczące płaczą bardzo polskimi łzami, że u nas wcale tak durnowato nie jest, jak im się wydaje, że że że ... o japończykach nie wspomnę ... :eviltong: Quote
storozak Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Z tego co wiem, Fiona przeskakuje przez normalną siatkę. Ogrodzenie całego domu 3 metrowym murem raczej nie wchodzi w grę.... Quote
Mazowszanka13 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Słuchajcie, mam zapytanie o Fionę z bloku na Bielanach. Pani pyta czy przez balkon nie wyjdzie. Trzeba na gwałt kogoś rozgarniętego do wizyty. Ja się nie czuję na siłach. Straszną piłą jest Jo37, znacie jeszcze kogoś ? Kto ogłaszał na Wirtualnej Polsce ? Quote
Mazowszanka13 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='storozak']a ten balkon na którym piętrze?[/QUOTE] Na drugim. Przez okno też wychodziła u mnie jak jej się śpieszyło. Idziemy z Jo37 na wizytę w czwartek. Quote
Mazowszanka13 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Zrobiłam na szybko ogłoszenia Fionie na Tablica, Morusek, Gumtree. Oglądam jej zdjecia i płakać mi się chce, że czeka ją jeszcze taka tułaczka. Quote
malagos Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 O, i banerek wrócił, taki znajomy :) Nie ma tego złego, kobiety, szukamy dalej. Te Bielany brzmi sensownie i jakiś palec Boży w tym, że ktoś pyta o psa w dniu jego powrotu z adopcji, mimo wcześniejszego braku zainteresowania. Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Fioneczko, życzę ci wszystkiego dobrego Quote
Mattilu Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ale sie zdenerwowalam! Dobrze ze dopiero teraz wszystko hurtem przeczytalam. No to znowu trzymam kciuki za domek. Chociaz tego balkonu sie troche boje:shake: Quote
Mazowszanka13 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='Mattilu']Ale sie zdenerwowalam! Dobrze ze dopiero teraz wszystko hurtem przeczytalam. No to znowu trzymam kciuki za domek. Chociaz tego balkonu sie troche boje:shake:[/QUOTE] Żaden normalny pies nie wyskoczy przez balkon czy okno, ale.... Dziś wieczorem Pani zawiezie Fionę do inka33, a ja dowiozę akcesoria, w tym słynny żółty kocyk. Quote
inka33 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Żaden normalny pies nie wyskoczy przez balkon czy okno, ale.... Dziś wieczorem Pani zawiezie Fionę do inka33, a ja dowiozę akcesoria, w tym słynny żółty kocyk.[/QUOTE] "Normalny" czy nie, ostrożności nigdy dość - to TYLKO pies. Mufka [*]... :( Quote
malagos Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 i przyjadą szeleczki, które są Fionkowe, ale były użyczone Greyce. Quote
Nutusia Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 O tak - z tak nieprzewidywalnym psem balkon, otwarte okno - wszystko jest zagrożeniem :( Nasza Mufka "tylko" chodziła po parapecie, a kończyło się tak, jak się skończyło... :( Quote
malagos Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 No, ciekawa jestem jak pierwsze wrażenia Inki i Fionki. Quote
inka33 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) Pani bardzo przepraszała, że się nie sprawdziła jako dom Fiony... Mówiłam, że rozumiem, że 3metrowego ogrodzenia raczej nie mogą wymurować. Pani nadal chce mieć psa, tylko - jak sama zasugerowałam - nie tak skocznego. Fionka błyszczy się jak psu... ***. :p Jest szczuplutka, jak była. Ale z jej energią, to mnie to nie dziwi. ;) Zważyłam ją, żeby wiedzieć, ile karmy jej dawać - wyszło mi 10,6kg psicy. Z ciekawościa pozwiedzała kąty, obwąchała wszystko. W ojca pokoju oczywiście musiała wyjrzeć przez (zamknięte!) drzwi balkonowe. Chyba na razie szczególnie polubiła moją córę. Jak ta zamknęła drzwi do swojego pokoju, to Fionka płakała u niej pod drzwiami. Bidulka piszczy pod drzwiami za Panią... Wyprawka od Mazowszanki też już dotarła, włącznie ze słynnym żółtym kocykiem i innymi skarbami. :) No, zobaczymy, jak nam wyjdzie spacerowanie wieczorne, a potem jak minie noc... :hmmmm: Ja teraz spadam, narazie sama do sklepu. Edited October 20, 2013 by inka33 Quote
wiosenka Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='inka33'] ... żeby wiedzieć, ile karmy jej dawać - wyszło mi 10,6kg.[/QUOTE] Prawie worek na raz ;), no, no... Quote
Mazowszanka13 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 To przytyła pannica. Na kozienickiej wadze było 8,5 kg. Spadam zmienić tytuł, a potem spać. Czy mówiłam Ci już inka33, że jesteś KOCHANA :loveu: Quote
Mattilu Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Mazowszanka2']To przytyła pannica. Na kozienickiej wadze było 8,5 kg. Spadam zmienić tytuł, a potem spać. Czy mówiłam Ci już inka33, że jesteś KOCHANA :loveu:[/QUOTE] ja tez tak mysle :) Inka, jestes KOCHANA! Quote
Recommended Posts