Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']U mnie powrót do Mamusi byłby milion razy gorszy niż rozwód ;) A ona na tę wycieczkę to sobie z posesji nawiała?...
Państwo bardzo zrażeni do adopcji? Bo gdyby nie, to pamiętajcie o mojej Alutce, skoro domek taki fajny :)[/QUOTE]
I jeszcze o Greyce...! :cool3:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inka33']Mazowszanka, poproś o przeniesienie wątku do szukujących domku...[/QUOTE]

To do Maupa4 trzeba napisać ?
inka33, to odbierając Fionę wybadaj czy chcą nastepnego psa czy mają dość.

Posted

Nio... obie kandydatki w porządku... Nie wiem, która bardziej fiśnięta - jedna się rzuca do kostek i kasuje nogawki, a druga wynosi z domu wszystko, co szmaciane i też... kasuje ;) :) Obie szczekaczki, obie się dają złapać jak chcą - no po prostu IDEAŁY ADOPCYJNE :) :) :) Ale za to jakie kochane! ;)

Posted

[quote name='inka33']Ja jej dam turystyczne zapędy...! :mad: :mad: [/QUOTE]

Hmmmmmmmmmmmm, a może zainwestować w naukę języków obcych dla Fionki .... pooprowadza (poobgania) niemieckich turystów po polach, łąkach, pokaże, że wierzby płaczące płaczą bardzo polskimi łzami, że u nas wcale tak durnowato nie jest, jak im się wydaje,
że że że ... o japończykach nie wspomnę ... :eviltong:

Posted

Słuchajcie, mam zapytanie o Fionę z bloku na Bielanach.
Pani pyta czy przez balkon nie wyjdzie. Trzeba na gwałt kogoś rozgarniętego do wizyty. Ja się nie czuję na siłach.
Straszną piłą jest Jo37, znacie jeszcze kogoś ?

Kto ogłaszał na Wirtualnej Polsce ?

Posted

O, i banerek wrócił, taki znajomy :)
Nie ma tego złego, kobiety, szukamy dalej. Te Bielany brzmi sensownie i jakiś palec Boży w tym, że ktoś pyta o psa w dniu jego powrotu z adopcji, mimo wcześniejszego braku zainteresowania.

Posted

[quote name='Mattilu']Ale sie zdenerwowalam! Dobrze ze dopiero teraz wszystko hurtem przeczytalam. No to znowu trzymam kciuki za domek. Chociaz tego balkonu sie troche boje:shake:[/QUOTE]

Żaden normalny pies nie wyskoczy przez balkon czy okno, ale....
Dziś wieczorem Pani zawiezie Fionę do inka33, a ja dowiozę akcesoria, w tym słynny żółty kocyk.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Żaden normalny pies nie wyskoczy przez balkon czy okno, ale....
Dziś wieczorem Pani zawiezie Fionę do inka33, a ja dowiozę akcesoria, w tym słynny żółty kocyk.[/QUOTE]
"Normalny" czy nie, ostrożności nigdy dość - to TYLKO pies.

Mufka
[*]... :(

Posted

O tak - z tak nieprzewidywalnym psem balkon, otwarte okno - wszystko jest zagrożeniem :( Nasza Mufka "tylko" chodziła po parapecie, a kończyło się tak, jak się skończyło... :(

Posted (edited)

Pani bardzo przepraszała, że się nie sprawdziła jako dom Fiony...
Mówiłam, że rozumiem, że 3metrowego ogrodzenia raczej nie mogą wymurować.
Pani nadal chce mieć psa, tylko - jak sama zasugerowałam - nie tak skocznego.

Fionka błyszczy się jak psu... ***. :p
Jest szczuplutka, jak była. Ale z jej energią, to mnie to nie dziwi. ;)
Zważyłam ją, żeby wiedzieć, ile karmy jej dawać - wyszło mi 10,6kg psicy.

Z ciekawościa pozwiedzała kąty, obwąchała wszystko. W ojca pokoju oczywiście musiała wyjrzeć przez (zamknięte!) drzwi balkonowe.
Chyba na razie szczególnie polubiła moją córę. Jak ta zamknęła drzwi do swojego pokoju, to Fionka płakała u niej pod drzwiami.
Bidulka piszczy pod drzwiami za Panią...

Wyprawka od Mazowszanki też już dotarła, włącznie ze słynnym żółtym kocykiem i innymi skarbami. :)

No, zobaczymy, jak nam wyjdzie spacerowanie wieczorne, a potem jak minie noc... :hmmmm:
Ja teraz spadam, narazie sama do sklepu.

Edited by inka33
Posted

[quote name='Mazowszanka2']To przytyła pannica. Na kozienickiej wadze było 8,5 kg.
Spadam zmienić tytuł, a potem spać.

Czy mówiłam Ci już inka33, że jesteś KOCHANA :loveu:[/QUOTE]

ja tez tak mysle :) Inka, jestes KOCHANA!