Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz trzeba poczarować, żeby Fionka znalazła domek. Domek poznański - czemu nie, jeżeli to ten najlepszy? No, to czarujemy:)

[SIZE=4][COLOR=#800080]Żywiole Ognia, niechaj światło które wraz z sobą niesiesz,
oświeci Fionę i miejsce w którym Ona chce mieszkać i żyć.[/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://i394.photobucket.com/albums/pp26/Earthshine_bucket/PurpleCandle.gif[/IMG]

Świeca wypalona, czar rzucony.

[IMG]http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/wimammoth/wimammoth1012/wimammoth101200028/9955656-bougie-avec-de-la-fumee.jpg[/IMG]

Dobrych, psich czarów nigdy zbyt wiele...................

Posted

No, Fionka powsinoga nie z tej ziemii - z trzech innych watków się można dowiedzieć, że Fionka się ponoć gdzieś wybiera, a tu nic! :mad:

Doczarowuję: ahu hu! :kciuki:

Posted

[quote name='Mazowszanka2']No bo to jeszcze nic pewnego.[/QUOTE]
I tak Fionka powsinoga lata po innych watasach i plotkuje o sobie, zamiast wrócić przez płot na swój wątas... ;)

Posted

I co z Fionką ? Mam super dom w Warszawie.Chcą suni do 8 kg, 1-3 lat. Maść obojętna, nie szczekliwa , bo mieszkanie w bloku i łagodna do dzieci, bo wnuczę przychodzi do młodych dziadków.

Posted

[quote name='Poker']I co z Fionką ? Mam super dom w Warszawie.Chcą suni do 8 kg, 1-3 lat. Maść obojętna, nie szczekliwa , bo mieszkanie w bloku i łagodna do dzieci, bo wnuczę przychodzi do młodych dziadków.[/QUOTE]

Fiona nadal bez przydziału,Pani z Poznania nie odpowiedziała na mój mejl.
Ale Warszawa lepsza, bo mój mąż mógłby ją wracając z weekendu na wsi zabrać do Warszawy.
Fiona do opisu pasuje jak ulał. Dzieci kocha, krzywdy im nie zrobi.

Lubi ruch, ale jak dziadkowie młodzi to nie ma problemu.
Waży ok.8,5 kg, ale pod pachę da się wziąć.

Dziękuję Ci Poker za pamięć i zainteresowanie :) :)

Posted

[quote name='konfirm13']Warszawski domek z dziećmi dla Tiny. OOOOOOOOO - to by było super :loveu:[/QUOTE]

No właśnie i transport zapewniony. Tylko czy się spodoba ? Tyle osób oglądało zdjęcia Fiony i nic.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']No właśnie i transport zapewniony. Tylko czy się spodoba ? [B]Tyle osób oglądało zdjęcia Fiony i nic[/B].[/QUOTE]

Ale to widocznie były [B]niewłaściwe [/B]osoby :)

Posted

[quote name='Poker']W takim razie podsyłam Fionkę domkowi.Jak ona do kotów i dzieci?Chyba dobrze[/QUOTE]

Dziekuję Ci bardzo :)

Koty miała okazję poznać u malagos, gdzie przebywała przez tydzień. Merdała ogonkiem i chciała się bawić.
Dzieci też lubi. W Warszawie na widok dzieci z przedszkola tak merdała ogonkiem, że mało dupki jej nie urwało.
Ona naprawdę jest bezkonfliktowa i sympatyczna.
Nie rozumiem dlaczego do tej pory nie ma domu. Może ja złe zdjęcia robię ?
Jakby Państwo chcieli ją obejrzeć na żywo to zapraszam w okolice Makowa Mazowieckiego :)

Posted

[quote name='malagos']Mazowszanko, oze jeszcze raz poślij mejla z prośba o odpowiedź, czy tamten doszedł?..........Może wcale Poznań nie otrzymał zdjeć?[/QUOTE]

Zrobiłam prywatne śledztwo. Jest to adres mejlowy faceta, pewnie męża.
W moich wysłanych nie ma adnotacji odebrane, nie znam sie na tym i nie wiem czy zawsze to jest zaznaczane.
Może facet pomyślał, że to spam i wywalił ?

Wydobądź Małgosiu telefon do Pani od wegielkowej to wyślę jej esemesa lub zadzwonię.
A tak przy okazji to przy niektórych moich mejlach do męża też nie ma adnotacji odebrane :cool3: