Nutusia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 O jezusie... jecę tam.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
konfirm13 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Teraz trzeba poczarować, żeby Fionka znalazła domek. Domek poznański - czemu nie, jeżeli to ten najlepszy? No, to czarujemy:) [SIZE=4][COLOR=#800080]Żywiole Ognia, niechaj światło które wraz z sobą niesiesz, oświeci Fionę i miejsce w którym Ona chce mieszkać i żyć.[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://i394.photobucket.com/albums/pp26/Earthshine_bucket/PurpleCandle.gif[/IMG] Świeca wypalona, czar rzucony. [IMG]http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/wimammoth/wimammoth1012/wimammoth101200028/9955656-bougie-avec-de-la-fumee.jpg[/IMG] Dobrych, psich czarów nigdy zbyt wiele................... Quote
inka33 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 No, Fionka powsinoga nie z tej ziemii - z trzech innych watków się można dowiedzieć, że Fionka się ponoć gdzieś wybiera, a tu nic! :mad: Doczarowuję: ahu hu! :kciuki: Quote
Mazowszanka13 Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 No bo to jeszcze nic pewnego. Quote
inka33 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Mazowszanka2']No bo to jeszcze nic pewnego.[/QUOTE] I tak Fionka powsinoga lata po innych watasach i plotkuje o sobie, zamiast wrócić przez płot na swój wątas... ;) Quote
Poker Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 I co z Fionką ? Mam super dom w Warszawie.Chcą suni do 8 kg, 1-3 lat. Maść obojętna, nie szczekliwa , bo mieszkanie w bloku i łagodna do dzieci, bo wnuczę przychodzi do młodych dziadków. Quote
Nutusia Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 No właśnie, co z Fionellą i Poznaniem? Quote
Mazowszanka13 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Poker']I co z Fionką ? Mam super dom w Warszawie.Chcą suni do 8 kg, 1-3 lat. Maść obojętna, nie szczekliwa , bo mieszkanie w bloku i łagodna do dzieci, bo wnuczę przychodzi do młodych dziadków.[/QUOTE] Fiona nadal bez przydziału,Pani z Poznania nie odpowiedziała na mój mejl. Ale Warszawa lepsza, bo mój mąż mógłby ją wracając z weekendu na wsi zabrać do Warszawy. Fiona do opisu pasuje jak ulał. Dzieci kocha, krzywdy im nie zrobi. Lubi ruch, ale jak dziadkowie młodzi to nie ma problemu. Waży ok.8,5 kg, ale pod pachę da się wziąć. Dziękuję Ci Poker za pamięć i zainteresowanie :) :) Quote
konfirm13 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Warszawski domek z dziećmi dla Tiny. OOOOOOOOO - to by było super :loveu: Quote
Mazowszanka13 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='konfirm13']Warszawski domek z dziećmi dla Tiny. OOOOOOOOO - to by było super :loveu:[/QUOTE] No właśnie i transport zapewniony. Tylko czy się spodoba ? Tyle osób oglądało zdjęcia Fiony i nic. Quote
konfirm13 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Mazowszanka2']No właśnie i transport zapewniony. Tylko czy się spodoba ? [B]Tyle osób oglądało zdjęcia Fiony i nic[/B].[/QUOTE] Ale to widocznie były [B]niewłaściwe [/B]osoby :) Quote
Poker Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 W takim razie podsyłam Fionkę domkowi.Jak ona do kotów i dzieci?Chyba dobrze Quote
Mazowszanka13 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Poker']W takim razie podsyłam Fionkę domkowi.Jak ona do kotów i dzieci?Chyba dobrze[/QUOTE] Dziekuję Ci bardzo :) Koty miała okazję poznać u malagos, gdzie przebywała przez tydzień. Merdała ogonkiem i chciała się bawić. Dzieci też lubi. W Warszawie na widok dzieci z przedszkola tak merdała ogonkiem, że mało dupki jej nie urwało. Ona naprawdę jest bezkonfliktowa i sympatyczna. Nie rozumiem dlaczego do tej pory nie ma domu. Może ja złe zdjęcia robię ? Jakby Państwo chcieli ją obejrzeć na żywo to zapraszam w okolice Makowa Mazowieckiego :) Quote
Poker Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Podesłałam wątek i czekam na reakcję.Oby... Quote
Mazowszanka13 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Poker']Podesłałam wątek i czekam na reakcję.Oby...[/QUOTE] Oby, oby ! Gdyby chcieli bez ogladania, to mąż może dowieźć :) Quote
malagos Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Mazowszanko, oze jeszcze raz poślij mejla z prośba o odpowiedź, czy tamten doszedł?..........Może wcale Poznań nie otrzymał zdjeć? Quote
konfirm13 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Poker']Fionka dla państwa za duża :-([/QUOTE] Niedobrze :( Quote
Nutusia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Oj Fionka, Fionka... Chyba Ci przyjdzie jednak trafić do warszawskiego "aresztu" ;) Quote
Mazowszanka13 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='storozak']Zapisuję wątek Fionki:)[/QUOTE] Witamy na wątku :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='malagos']Mazowszanko, oze jeszcze raz poślij mejla z prośba o odpowiedź, czy tamten doszedł?..........Może wcale Poznań nie otrzymał zdjeć?[/QUOTE] Zrobiłam prywatne śledztwo. Jest to adres mejlowy faceta, pewnie męża. W moich wysłanych nie ma adnotacji odebrane, nie znam sie na tym i nie wiem czy zawsze to jest zaznaczane. Może facet pomyślał, że to spam i wywalił ? Wydobądź Małgosiu telefon do Pani od wegielkowej to wyślę jej esemesa lub zadzwonię. A tak przy okazji to przy niektórych moich mejlach do męża też nie ma adnotacji odebrane :cool3: Quote
Gusiaczek Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Oj, Fionka, chyba czyha na ciebie wyjątkowy domek, skoro takie pieriepałki .... Quote
storozak Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) Moja koleżanka zakochała się w Fionie!! Dzwoniła moja koleżanka:) chyba się uda.... Edited September 20, 2013 by storozak Quote
Recommended Posts