Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A powiedzcie mi kochane co mam napisać do Ziutki :( Mattilu czy mam coś płaacić ? Dziewczyny kochane, przepraszam ale z powodow sluzbowych wywialo mnie z dogo na cale trzy dni. Dzis jestem i wszystko zalatwie z Ziutka. Iza, niczego nie musisz placic, ewentualne koszty biore na siebie. Przepraszam za opoznienie, ale tak czasem w zyciu bywa. Melduje, ze wszystko wyslane mejlem do Ziutki! Teraz czekamy na odpowiedz, mam nadzieje, ze u Ziutki wszystko w porzadku i bedzie mogla zrobic na dniach ogloszenia Quote
Usiata Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Rudasiu Mój śliczny - buziaki od chorej ciotki :calus: :calus: czy ja dobrze widzę, że Rudasek nie boi się "nowych" ludzi? Quote
Grażyna49 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dzieńdoberek słoneczny. Malusi Rudasek pięknie się garnie "do obcych" Niektórzy ludzie tak emanują ciepłem i dobrocią,że psiaki nawet wycofane się garną. Usiata,Ty nie żartuj sobie ,nie wolno chorować. Quote
Nutusia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dajcie koniecznie fotkę przy człowieku, bo faktycznie Rudaś jest sporo mniejszy niż sobie wyobrażałam patrząc na fotki "solo" :) " " Quote
Usiata Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Bo Rudasek śliczny :loveu: jest malutki - 6 kg żywej wagi i o tak wyglądał na rękach Izy, jak Go przytargała zdjęcie jest z posta poniżej (jeśli może się jeszcze przydać) http://www.dogomania.com/forum/topic/128191-pom%C3%B3%C5%BCmy-buremurudemu-i-pysi-godnie-%C5%BCy%C4%87/page-32#entry15749385 Quote
Magolek Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zaglądam do Rudaska ślicznego. :) Też wydawało mi się, że ten maleńtas jest trochę większy. Quote
Mortes Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Bo Rudasek śliczny :loveu: jest malutki - 6 kg żywej wagi i o tak wyglądał na rękach Izy, jak Go przytargała zdjęcie jest z posta poniżej (jeśli może się jeszcze przydać) http://www.dogomania.com/forum/topic/128191-pom%C3%B3%C5%BCmy-buremurudemu-i-pysi-godnie-%C5%BCy%C4%87/page-32#entry15749385 Usiatko Kochana ;) to ręce Krzysia ;););) Quote
Usiata Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 No przecież wiem, bo biustu ani deka nie ma, ale byłam ciekawa czy któraś cioteczka zaprostestuje :megagrin: Quote
mar.gajko Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nikt by nie śmiał protestować ;) A to malunio jest - 6 kg. Maleństwo straszne. Quote
Mortes Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 No przecież wiem, bo biustu ani deka nie ma, ale byłam ciekawa czy któraś cioteczka zaprostestuje :megagrin: Widzę że humorek Cioci dopisuje ;) Chyba zdrowiejemy :) Quote
Mortes Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Kochani powiem Wam coś o Rudasku :) To przemiły , przesympatyczny , wesoły i energiczny piesio ...ma jedną wadę ... baaardzo uciązliwy , piskliwy głos :( Ja wiem że on w ten sposób nas woła , ciągle chciałby żeby go zauważano ...niestety u nas jest to nie mozliwe :( Myślę że Rudy spokojnie nadaje się nawet do bloku ... mialby człowieka dla siebie a i czystośc w kojcu zachowuje wspanale więc pewnie i w mieszkaniu tez by nie brudził ... biedactwo ten Rudasek ...musimy mu znalezc fajnego ludzia :) dla którego Rudy bedzie bardzo ważny :) Quote
Mattilu Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Mortes kochana, czy mozesz Ty przeslac fotki Rudaska na mejl Ziutki: [email protected] , bo niestety jak ja je wysylam, to tworza sie jakies nieczytelne formaty. Quote
Nutusia Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Jeśli ogłoszenia jeszcze nie zrobione - dopiszcie koniecznie, że Rudzik zachowuje czystość!!!! Quote
Usiata Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Rudasiu malutki, buziaki kochany chłopaczku :calus: :calus: Quote
Mattilu Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Jeśli ogłoszenia jeszcze nie zrobione - dopiszcie koniecznie, że Rudzik zachowuje czystość!!!! Napisałam o tym w mejlu do Ziutki Quote
Usiata Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kochani powiem Wam coś o Rudasku :) To przemiły , przesympatyczny , wesoły i energiczny piesio ...ma jedną wadę ... baaardzo uciązliwy , piskliwy głos :( Ja wiem że on w ten sposób nas woła , ciągle chciałby żeby go zauważano ...niestety u nas jest to nie mozliwe :( Myślę że Rudy spokojnie nadaje się nawet do bloku ... mialby człowieka dla siebie a i czystośc w kojcu zachowuje wspanale więc pewnie i w mieszkaniu tez by nie brudził ... biedactwo ten Rudasek ...musimy mu znalezc fajnego ludzia :) dla którego Rudy bedzie bardzo ważny :) Najlepszego ludzia dla ślicznego Rudaska szukamy, najlepszego :fadein: nie może być inaczej :fadein: Quote
Grażyna49 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Najlepszego ludzia dla ślicznego Rudaska szukamy, najlepszego :fadein: nie może być inaczej :fadein: Trzeba jakieś modły do Ziutki uskutecznić,żeby zaczarowała tak jak Rzepka od Małgosi. :Dog_run: :modla: Quote
Mortes Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Mortes kochana, czy mozesz Ty przeslac fotki Rudaska na mejl Ziutki: [email protected] , bo niestety jak ja je wysylam, to tworza sie jakies nieczytelne formaty. Już Krzysiu wysłał :) Quote
Mortes Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Dzwonil dziś do mnie były opiekun Rudego :( Opowiadał że ma pracę i kupił sobie skuter :madgo: O Rudego nie zapytał ani słowem :( Byłoby miło jakby z racji podniesienia stopy życiowej dorzucił sie do utrzymania psiaka ... :lmaa: Quote
Mattilu Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Już Krzysiu wysłał :) Super! Dzwonil dziś do mnie były opiekun Rudego :( Opowiadał że ma pracę i kupił sobie skuter :madgo: O Rudego nie zapytał ani słowem :( Byłoby miło jakby z racji podniesienia stopy życiowej dorzucił sie do utrzymania psiaka ... :lmaa: A ja wole, zeby on sie juz wiecej Rudaskiem nie interesowal. Sami damy rade. Quote
Mortes Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Może i masz rację ...ale to jakos mi sie nie miesci w głowie ... ten piesek nic dla niego nie znaczyl ;( Quote
Kamila Proc Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 ma skuter, wiec musi miec na benzyne Quote
Nutusia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Bo skuter jest przydatny, a pies... nie. Jestem tego samego zdania co Mattillu - niech się Rudim nie interesuje, bo jeszcze wpadnie na jakiś "racjonalizatorski" pomysł i będzie kłopot! A do Cioci Ziutki modlić się nie trzeba - ona te czary do dorzuca w pakiecie gratis ;) Quote
Grażyna49 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Bo skuter jest przydatny, a pies... nie. Jestem tego samego zdania co Mattillu - niech się Rudim nie interesuje, bo jeszcze wpadnie na jakiś "racjonalizatorski" pomysł i będzie kłopot! A do Cioci Ziutki modlić się nie trzeba - ona te czary do dorzuca w pakiecie gratis ;) Jestem tego samego zdania,że lepiej niech się pan na skuterze nie włącza,bo może jakiś niecny plan się zrodzić w jego głowie. Zobacz jaki on jest teraz szczęśliwy ,roześmiany i zdrowy bez ran szarpanych bez pcheł. A co do modłów to wiem,że Ziutka wszystko ze szczerego serca czaruje.....ale jak więcej fluidów to może lepiej więc ja :siara: :modla: Quote
Recommended Posts