Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A powiedzcie mi kochane co mam napisać do Ziutki :( Mattilu czy mam coś płaacić ?

Dziewczyny kochane, przepraszam ale z powodow sluzbowych wywialo mnie z dogo na cale trzy dni. Dzis jestem i wszystko zalatwie z Ziutka. Iza, niczego nie musisz placic, ewentualne koszty biore na siebie. Przepraszam za opoznienie, ale tak czasem w zyciu bywa.

Melduje, ze wszystko wyslane mejlem do Ziutki!

Teraz czekamy na odpowiedz, mam nadzieje, ze u Ziutki wszystko w porzadku i bedzie mogla zrobic na dniach ogloszenia

Posted

Dzieńdoberek słoneczny.

Malusi Rudasek pięknie się garnie "do obcych"

Niektórzy ludzie tak emanują ciepłem i dobrocią,że psiaki nawet wycofane się garną.

Usiata,Ty nie żartuj sobie ,nie wolno chorować.

Posted

No przecież wiem, bo biustu ani deka nie ma, ale byłam ciekawa czy któraś cioteczka zaprostestuje  :megagrin:

Widzę że humorek Cioci dopisuje ;) Chyba zdrowiejemy :)

Posted

Kochani powiem Wam coś o Rudasku :) To przemiły , przesympatyczny , wesoły i energiczny piesio ...ma jedną wadę ... baaardzo uciązliwy , piskliwy głos :(  Ja wiem że on w ten sposób nas woła , ciągle chciałby żeby go zauważano ...niestety u nas jest to nie mozliwe :( Myślę że Rudy spokojnie nadaje się nawet do bloku ... mialby człowieka dla siebie a i czystośc w kojcu zachowuje wspanale więc pewnie i w mieszkaniu tez by nie brudził ... biedactwo ten Rudasek ...musimy mu znalezc fajnego ludzia :) dla którego Rudy bedzie bardzo ważny :)

Posted

Kochani powiem Wam coś o Rudasku :) To przemiły , przesympatyczny , wesoły i energiczny piesio ...ma jedną wadę ... baaardzo uciązliwy , piskliwy głos :(  Ja wiem że on w ten sposób nas woła , ciągle chciałby żeby go zauważano ...niestety u nas jest to nie mozliwe :( Myślę że Rudy spokojnie nadaje się nawet do bloku ... mialby człowieka dla siebie a i czystośc w kojcu zachowuje wspanale więc pewnie i w mieszkaniu tez by nie brudził ... biedactwo ten Rudasek ...musimy mu znalezc fajnego ludzia :) dla którego Rudy bedzie bardzo ważny :)

Najlepszego ludzia dla ślicznego Rudaska szukamy, najlepszego  :fadein: nie może być inaczej  :fadein:

Posted

Najlepszego ludzia dla ślicznego Rudaska szukamy, najlepszego  :fadein: nie może być inaczej  :fadein:

Trzeba jakieś modły do Ziutki uskutecznić,żeby zaczarowała tak jak Rzepka od Małgosi. :Dog_run: :modla:

Posted

Dzwonil dziś do mnie były opiekun Rudego  :( Opowiadał że ma pracę i kupił sobie skuter  :madgo:  O Rudego nie zapytał ani słowem  :(  Byłoby miło jakby z racji podniesienia stopy życiowej dorzucił sie do utrzymania psiaka ... :lmaa:

Posted

Już Krzysiu wysłał :)

Super!

Dzwonil dziś do mnie były opiekun Rudego  :( Opowiadał że ma pracę i kupił sobie skuter  :madgo:  O Rudego nie zapytał ani słowem  :(  Byłoby miło jakby z racji podniesienia stopy życiowej dorzucił sie do utrzymania psiaka ... :lmaa:

A ja wole, zeby on sie juz wiecej Rudaskiem nie interesowal. Sami damy rade.
Posted

Bo skuter jest przydatny, a pies... nie. Jestem tego samego zdania co Mattillu - niech się Rudim nie interesuje, bo jeszcze wpadnie na jakiś "racjonalizatorski" pomysł i będzie kłopot!

A do Cioci Ziutki modlić się nie trzeba - ona te czary do dorzuca w pakiecie gratis ;)

Posted

Bo skuter jest przydatny, a pies... nie. Jestem tego samego zdania co Mattillu - niech się Rudim nie interesuje, bo jeszcze wpadnie na jakiś "racjonalizatorski" pomysł i będzie kłopot!

A do Cioci Ziutki modlić się nie trzeba - ona te czary do dorzuca w pakiecie gratis ;)

Jestem tego samego zdania,że lepiej niech się pan na skuterze nie włącza,bo może jakiś niecny plan się zrodzić w jego głowie.

Zobacz jaki on jest teraz szczęśliwy ,roześmiany i zdrowy bez ran szarpanych bez pcheł.

A co do modłów to wiem,że Ziutka wszystko ze szczerego serca czaruje.....ale jak więcej fluidów to może lepiej

więc ja :siara: :modla: