Usiata Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Miło, miło że ciocie zaglądają :kiss_2: U Rudaska wszystko w porządeczku (gadałam z Pańcią dzisiaj) - biega, rozrabia i próbuje pomóc sprzątać w domku, tzn. przenosi swoje skarby z jednego pokoju do drugiego i tak po kolei :evil_lol: mają z Rudaskiem wesoło :grin: P.S. gadanie mojego TZ'a sprawiło, że wizyta PA odbędzie się po świętach - w sposób stanowczy zaprotestował przed "zwalaniem się ludziom do domu w przedświąteczną sobotę" - "kobieto moja, umiaru trochę, gdzież twoje dobre wychowanie? rozmiem, żeś pierdolca dostała na punkcie Rudaska, ale bez przesady proszę ..." 1 Quote
Grażyna49 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 :megagrin: ma rację Usiatko,świętą rację. Sama wiesz,że świetnie się nim opiekują. Z drugiej strony rozumiem,że chcesz po prostu przytulić Rude szczęście :klacz: Quote
Mortes Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 I ja też Usiatko muszę się zgodzić z Twoim TZ-em ;) Co innego jakby cos złego sie działo ...ale ... znalazłaś Rudaskowi najlepszy domek na świecie więc wyściskasz go po świętach :) Nie zapomnij wygłaskać go ode mnie :) Quote
Nutusia Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Jako ta, co ma urodziny przed samymi świętami i grono przyjaciół, których jeszcze skleroza nie aż tak dotknęła, by zapomnieć o tym przykrym fakcie potwierdzam, że goście (nawet najmilsi i najukochańsi) w ostatnich wolnych chwilach przed świętami są prawdziwym dopustem bożym!!!!! ;) Quote
Usiata Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 :megagrin: ma rację Usiatko,świętą rację. Sama wiesz,że świetnie się nim opiekują. Z drugiej strony rozumiem,że chcesz po prostu przytulić Rude szczęście :klacz: I ja też Usiatko muszę się zgodzić z Twoim TZ-em Co innego jakby cos złego sie działo ...ale ... znalazłaś Rudaskowi najlepszy domek na świecie więc wyściskasz go po świętach :) Nie zapomnij wygłaskać go ode mnie :) Jako ta, co ma urodziny przed samymi świętami i grono przyjaciół, których jeszcze skleroza nie aż tak dotknęła, by zapomnieć o tym przykrym fakcie potwierdzam, że goście (nawet najmilsi i najukochańsi) w ostatnich wolnych chwilach przed świętami są prawdziwym dopustem bożym!!!!! ;) Madry TZ :) No dobrze, już dobrze - jakoś to (w końcu) zrozumiałam :grin: i dobrze się stało, gdyż w tę sobotę ja będę ... miała gości :-D i chyba rzeczywiście nie jest to najlepsza pora na wizytowanie :hmmmm: :roflt: Quote
mar.gajko Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Myślę, że jak coś by się działo, to przecież zadzwonią. To pierwsze święta Rudaska w normalnym domu. Dostanie prezenty po choinkę :) Quote
Nutusia Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Hihiiiii... to Cię "pokarało", Usiatko :megagrin: A Rudasek całą górę prezentów dostanie z pewnością - w końcu był przecież nadzwyczajnie grzeczny! :loveu: Quote
Grażyna49 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Podejrzewam,że tą wielką górę prezentów,chętnie odda za uściski,mizianka i drapanka. Za spokój i szacunek we wspaniałym domku :kiss_2: Quote
mar.gajko Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Podejrzewam,że tą wielką górę prezentów,chętnie odda za uściski,mizianka i drapanka. Za spokój i szacunek we wspaniałym domku :kiss_2: Jedno drugiemu nie wadzi :) I prezenty i uściski i miziania i wszystko ma być. Przecież to Boże Narodzenie. Quote
Magolek Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jedno drugiemu nie wadzi :) I prezenty i uściski i miziania i wszystko ma być. Przecież to Boże Narodzenie. Popieram - uściski, uściskami, ale prezenty to co innego. :cunao: Quote
Usiata Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Co do miziania - Rudasek zrobił się okrutny pieszczoch :loveu: jak tylko ktoś siądzie na kanapie to Rudek natychmiast ładuje się na kolanka, wywala na plecki i wystawia brzusio do głaskania :loveu: A tutaj fotka Rudaska podczas oglądania tv z młodszą - starszą pańcią :siara: Quote
Usiata Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Prawdę mówiąc, to Rudaska taki domek zmalazł jako nagroda za to, czego ta śliczna ruda malizna zdążyła już doświadczyć w tym swoim, krótkim przecież dotychczas, żywocie. Tak było A tak jest I tak ma być! nie inaczej - to mówiłam ja, Usiata :megagrin: 1 Quote
Mazowszanka13 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Był taki wątek: Metamorfozy. Należałoby tam Rudaska umieścić :) Problem w tym, że nie mogę go znaleźć na nowym dogo :( A szkoda, bo to był taki wątek podnoszący na duchu. Quote
Mortes Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Usiatko aż mam łzy w oczach ... Słowa dziękuję dla Ciebie to za mało ... Widzę że Rudasek juz wyluzowany i czuje się bardzo dobrze . Wygląda wspaniale :) , nie to co kiedyś . Jeszcze pół roku temu nie wierzyłam że uda się wyrwać stamtąd Rudego , a juz TAKI dom to jak Mount Ewerest !!! :) Rudy wygrał los na loterii ... :jumpie: Quote
Ewa Marta Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Domek super, ale Rudasek też jest super kochanym psiakiem. Trafił swój na swego :loveu: Quote
Nutusia Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Tu jest wątek metamorfoz: http://www.dogomania.com/forum/topic/6647-metamorfozy/ Zdecydowanie warto go mieć, bo potrafi wyciągnąć z niejednego doła! ;) A Usiatce pozostawiam przyjemność wstawienia Rudzika na ten cudny wątas :) Quote
Usiata Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Nutusiu kochana, dziękuję Ci serdecznie - to najlepszy prezent gwiazdkowy :-* już zamieściłam Rudaska na wątku :) Dzisiaj minął miesiąc Rudaska w Jego domku :) oby tak dalej :) ubraną choinkę w pokoju przyjął z lekkim zdziwieniem, ale i szybko przeszedł nad nią do porządku dziennego, natomiast nie lubi zdecydowanie mrugających lampek na choince bo ucieka, i dlatego są tylko stałe świecidełka na drzewku :) Quote
Nutusia Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 I bardzo dobrze, bo mrugające i dla ludzkich oczu nie są zdrowe ;) Już miesiąc, matko moja jak ten czas za...piernicza! :) Quote
Recommended Posts