Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miło, miło że ciocie zaglądają  :kiss_2: U Rudaska wszystko w porządeczku (gadałam z Pańcią dzisiaj) - biega, rozrabia i próbuje pomóc sprzątać w domku, tzn. przenosi swoje skarby z jednego pokoju do drugiego i tak po kolei  :evil_lol: mają z Rudaskiem wesoło  :grin:

P.S. gadanie mojego TZ'a sprawiło, że wizyta PA odbędzie się po świętach - w sposób stanowczy zaprotestował przed "zwalaniem się ludziom do domu w przedświąteczną sobotę" -  "kobieto moja, umiaru trochę, gdzież twoje dobre wychowanie? rozmiem, żeś pierdolca dostała na punkcie Rudaska, ale bez przesady proszę ..."

• Upvote 1
Posted

I ja też Usiatko muszę się zgodzić z Twoim TZ-em ;)  Co innego jakby cos złego sie działo ...ale ... znalazłaś Rudaskowi najlepszy domek na świecie więc wyściskasz go po świętach :) Nie zapomnij wygłaskać go ode mnie :)

Posted

Jako ta, co ma urodziny przed samymi świętami i grono przyjaciół, których jeszcze skleroza nie aż tak dotknęła, by zapomnieć o tym przykrym fakcie potwierdzam, że goście (nawet najmilsi i najukochańsi) w ostatnich wolnych chwilach przed świętami są prawdziwym dopustem bożym!!!!! ;)

Posted

:megagrin: ma rację Usiatko,świętą rację.

Sama wiesz,że świetnie się nim  opiekują.

Z drugiej strony rozumiem,że chcesz po prostu przytulić Rude szczęście :klacz:

I ja też Usiatko muszę się zgodzić z Twoim TZ-em  Co innego jakby cos złego sie działo ...ale ... znalazłaś Rudaskowi najlepszy domek na świecie więc wyściskasz go po świętach :) Nie zapomnij wygłaskać go ode mnie :)

Jako ta, co ma urodziny przed samymi świętami i grono przyjaciół, których jeszcze skleroza nie aż tak dotknęła, by zapomnieć o tym przykrym fakcie potwierdzam, że goście (nawet najmilsi i najukochańsi) w ostatnich wolnych chwilach przed świętami są prawdziwym dopustem bożym!!!!! ;)

Madry TZ :)

No dobrze, już dobrze - jakoś to (w końcu) zrozumiałam :grin:  i dobrze się stało, gdyż w tę sobotę ja będę ... miała gości  :-D

i chyba rzeczywiście nie jest to najlepsza pora na wizytowanie   :hmmmm:   :roflt: 

Posted

Podejrzewam,że tą wielką górę prezentów,chętnie odda za uściski,mizianka i drapanka.

Za spokój i szacunek we wspaniałym domku :kiss_2:

Jedno drugiemu nie wadzi :)

I prezenty i uściski i miziania i wszystko ma być.

Przecież to Boże Narodzenie.

Posted

Jedno drugiemu nie wadzi :)

I prezenty i uściski i miziania i wszystko ma być.

Przecież to Boże Narodzenie.

Popieram - uściski, uściskami, ale prezenty to co innego. :cunao: 

Posted

Co do miziania - Rudasek zrobił się okrutny pieszczoch   :loveu: jak tylko ktoś siądzie na kanapie to Rudek natychmiast ładuje się na kolanka, wywala na plecki i wystawia brzusio do głaskania   :loveu:  A tutaj fotka Rudaska podczas oglądania tv z młodszą - starszą pańcią  :siara:

t02sbn387byg.jpg

Posted

Prawdę mówiąc, to Rudaska taki domek zmalazł jako nagroda za to, czego ta śliczna ruda malizna zdążyła już doświadczyć w tym swoim, krótkim przecież dotychczas, żywocie.

Tak było

xor61k.jpg

P1220759.jpg

A tak jest

2hcgtif.jpg

ta4irt.jpg

t02sbn387byg.jpg

I tak ma być! nie inaczej - to mówiłam ja, Usiata  :megagrin:

• Upvote 1
Posted

Usiatko aż mam łzy w oczach ... Słowa dziękuję dla Ciebie to za mało ... Widzę że Rudasek juz wyluzowany i czuje się bardzo dobrze . Wygląda wspaniale :) , nie to co kiedyś .

Jeszcze pół roku temu nie wierzyłam że uda się wyrwać stamtąd Rudego , a juz TAKI dom to jak Mount Ewerest !!! :) Rudy wygrał los na loterii ... :jumpie:

Posted

Nutusiu kochana, dziękuję Ci serdecznie - to najlepszy prezent gwiazdkowy  :-*    już zamieściłam Rudaska na wątku :)

Dzisiaj minął miesiąc Rudaska w Jego domku :) oby tak dalej :) ubraną choinkę w pokoju przyjął z lekkim zdziwieniem, ale i szybko przeszedł nad nią do porządku dziennego, natomiast nie lubi zdecydowanie mrugających lampek na choince bo ucieka, i dlatego są tylko stałe świecidełka na drzewku :)