Yona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Są... Szaman czuje się coraz lepiej. Ponieważ pani Ilona zrobiła mu posłanie koło swojego łóżka, wymyślił chyba sobie, że to będzie jego osobista pani i... odgania inne psy od pani Ilony, powarkując przy tym :p Nie znałyście Ciocie Szamanka z tej strony. Pani mówi, że to pies z charakterem :cool3: A teraz o zdrówku... Szaman wędrował dzisiaj po ogródku, czyli... czuje się nienajgorzej. Pan doktor powiedział, że on ma dysplazję, a poważny stan zapalny sprawia mu ogromny ból podczas chodzenia i stąd plątały mu się te tylne łapy. No więc, to nie był reumatyzm... Quote
PaulinaT Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Yona napisał(a):Są... Szaman czuje się coraz lepiej. Ponieważ pani Ilona zrobiła mu posłanie koło swojego łóżka, wymyślił chyba sobie, że to będzie jego osobista pani i... odgania inne psy od pani Ilony, powarkując przy tym :p Nie znałyście Ciocie Szamanka z tej strony. Pani mówi, że to pies z charakterem :cool3: A teraz o zdrówku... Szaman wędrował dzisiaj po ogródku, czyli... czuje się nienajgorzej. Pan doktor powiedział, że on ma dysplazję, a poważny stan zapalny sprawia mu ogromny ból podczas chodzenia i stąd plątały mu się te tylne łapy. No więc, to nie był reumatyzm... Z drżeniem serca czekałam na wieści o Szamanie. Bardzo się cieszę, że się staruszek czuje już lepiej. Żal straszny, że cierpi w związku z dysplazją... ale pewnie uda się dolegliwości bólowe złagodzić? Najważniejsze że żyje, ma się ku lepszemu i ma kogoś kto go kocha... i kogo on może kochać! :multi: ... i bronić :diabloti: Quote
Yona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jest leczony i suuuper odżywiany :) Jutro ma dostać ostatnią kroplówkę :) Teraz będzie już tylko lepiej... Aha, zapomniałabym napisać... Ledwo lepiej się poczuł, a już zaczął latać za jedną z suniek :evil_lol: Dziwne, bo wysterylizowana kobietka :evil_lol: No cóż, ale on staruszek, więc może i węch nie ten :cool3: Quote
PaulinaT Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Yona napisał(a):Aha, zapomniałabym napisać... Ledwo lepiej się poczuł, a już zaczął latać za jedną z suniek :evil_lol: Dziwne, bo wysterylizowana kobietka :evil_lol: No cóż, ale on staruszek, więc może i węch nie ten :cool3: Ten ten :cool3: Fantazję ma chłopak a co! :evil_lol: Quote
Neigh Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A co to platonicznie się nie można zakochać? Wy to tylko seks i seks:cool3: Strasznie się cieszę, że starowina ma się lepiej:-) Quote
Hala Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 POlska fantazja, że tak śmiem powiedzieć... Quote
Yona Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hala napisał(a):POlska fantazja, że tak śmiem powiedzieć... Eeee tam... Nie pisałam, że po łapach tę suńkę caławał :cool3: Quote
azzie5 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 bardzo cieszę się, że z Szamanem jest lepiej, ta niepewność była straszna. Nie mogę dodzwonić się do pani Ilony, ale przynajmniej dowiedziałam się tutaj dobrych wieści. To Szaman zuch - kamień z serca, teraz będzie już tylko lepiej. Quote
Tola Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja tez sie cieszę, ze z Szamanem lepiej:multi: Quote
Anashar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Właśnie przeczytałem, że Szamanek ma dom:multi: Szkoda tylko, że nikt mi wczesniej nie napisał żeby go ze stronki ściągnąć :-( Quote
Yona Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Z dużym opóźnieniem, ale wreszcie są. Ola z Obornik Wielkopolskich, która odwoziła Szamana do granicy, a wcześniej rozpieszczała przez całą dobę jego pobytu w obornickim hoteliku, przesłała dzisiaj te oto fotki :loveu: Jak widać, Szaman ma się całkiem dobrze u pani Ilony :) Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale przystojniak . Jak popatrzeć na zdjęcie z pierwszej strony , to trudno poznać . Quote
azzie5 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 wspaniale! Szaman miał niebywałe szczęście że została mu dana szansa na taki dom. Quote
PaulinaT Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 To jest nprawdę Szaman?? :o :o :o :crazyeye: Quote
Recommended Posts