Hala Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Szamanku..chcemy ci domek znaleźć..i szukamy wciąż... Quote
Hala Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A jak sięmiewa allegro szamana? CZy ktoś wie? Bo ja jestem ciekawa. czy nie trzeba wznowić. Quote
azzie5 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 allegro Szamana jest wznawiane cały czas, kiedy aukcja się kończy, to wystawiam nową od początku. http://www.allegro.pl/item222523861_szaman_starszy_owczarek_przywiazany_do_drzewa_.html Jednakże wystawienie drugiej, równoległej aukcji nie zaszkodziłoby, co dwie to nie jedna. Cuda się zdarzają, jutro od nas idzie do adopcji pies - trójłapek bez szans, więc może i na Szamana ktoś spojrzy w końcu kiedyś łaskawym okiem... Quote
Hala Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Oglądalnosc nędzna. Może skontaktować sie z Yoną? Ona ma duże doświadczenie w wystawianiu. Quote
Hala Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No własnie..myślałam, że coś sieruszy..a tu masz..nic, kompletnie nic. Quote
azzie5 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 bo samo zazwyczaj nic się nie dzieje. Napisałam do Yony. Quote
Hala Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Świetnie, to już krok do przodu. Yona ma szczęscie do wydawania przypadków nie mających szans. :) Quote
Hala Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No Szman..jak ciotka Yona wkroczy do akcji..to się bić będą o ciebie Quote
Anashar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Hala']Oglądalnosc nędzna. Może skontaktować sie z Yoną? Ona ma duże doświadczenie w wystawianiu. Wpisz w tytule owczarek niemiecki. Liczba wzrośnie przynajmniej 3-4 krotnie ;) [quote name='Anashar']http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/szaman.html Kasiaprodex mogłabyś mi przesłać na maila zdjęcia z 5 strony w większej rozdzielczości? Jednak zdjęcia przy ogłoszeniach są najważniejse. Ja się przypomne. Quote
azzie5 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 ok, zmienię tytuł aukcji. Kasia coś nie odpowiada, ale jeśli chcesz, to ja mogę przesłać Ci te duże zdjęcia, tylko proszę o maila. Quote
Yona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Udało się :) http://www.allegro.pl/item224277306_zobacz_tak_wyglada_pies_porzucony_w_lesie_.html Quote
azzie5 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 wow, dziękuję, już ma 88 wyświetleń, Yona, naprawdę działasz cuda. :Rose: Mam nadzieję, że ktoś go pokocha.... Quote
Yona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 azzie5 napisał(a):wow, dziękuję, już ma 88 wyświetleń, Yona, naprawdę działasz cuda. :Rose: Mam nadzieję, że ktoś go pokocha.... To nie ja działam cuda, to wyróżnienie :evil_lol: i tytuł dla ciekawskich... Quote
Anashar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='azzie5']ok, zmienię tytuł aukcji. Kasia coś nie odpowiada, ale jeśli chcesz, to ja mogę przesłać Ci te duże zdjęcia, tylko proszę o maila. Dzięki! mail - [email protected] Quote
samoglow Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 to przepiekna aukcja i taki wzruszajacy, madry tekst - oby trafil na dobrych, madrych ludzi !!! Quote
Recommended Posts