paula_t Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='asiuniab']no i znów muszę się zawstydzić, bo ja dopiero zauważyłam, że tytuł jest zmieniony i obie dziewczyny znalazły swoją przystań; ach; super:)[/QUOTE] Nadrabiaj zaległości Asiu, nadrabiaj ;) Quote
zozola77 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Płoszka na tym filmiku przypomina mi mojego psiura który od czasu do czasu tez takie sprinty urządza..a ze mam dużo mniejszy ogród i powiedzmy 2 x większego psa to ledwo na zakretach wyrabia :evil_lol: A Brenusia piękna na tych zdjeciach :loveu: Quote
zolziatko Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Płoszka widać, że jest szczęśliwa ..... Ile musiała przeżyć, żeby nareszcie trafić na swój domek, pełen miłości? Paulinko zadzwoń do Brenusi... jestem ciekawa co u niej słychać... Jeżeli jest wszystko ok, to myślę, ze możemy pomyśleć co z pieniędzmi pozostałymi po suniach. Macie jakieś propozycje? Quote
paula_t Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Zolziatko, chyba się telepatycznie zgadałyśmy, bo ledwo pół godziny temu napisałam do Pani Marty maila z prośbą o zdjęcia i wieści co jakiś czas ;) Tak swoją drogą, to pamiętam, że numer do mamy Pani Marty zapisałam sobie w gazecie (robiłam to na szybko, bo Angelika dyktowała mi przez telefon), którą potem wyrzuciłam, nie zapisałam tego w telefonie nawet sama nie wiem czemu...muszę poprosić Angelikę o numer tak na wszelki wypadek. Mi się też wydaje, że jeśli wszystko nadal będzie ok, to możemy pomyśleć nad podziałem pieniążków po Brence, bo troszkę tego jest. Ja ze swojej strony mogę tylko wyrazić prośbę co do deklaracji stałych- jeśli ktoś jest w stanie i ma chęci to proszę o przeniesienie swojej deklaracji na Baksika, który jest pod moją opieką. Quote
Panna Marple Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 No to Baksiur ma moją deklarację po dziewuszkach:lol: Quote
paula_t Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Panna Marple']No to Baksiur ma moją deklarację po dziewuszkach:lol:[/QUOTE] Aniu, dziękuję Ci kochana!!!!!:multi::loveu::Rose: A czy masz może jako osoba, która wspomagała Brenkę jakieś propozycje co do podziału pieniążków? Jakiegoś psiaka na oku? Quote
zolziatko Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 W tych pieniądzach co zostały są 3 miesiące deklaracji od Panny Marple (90zł). Rozumiem, że mam je przelać dla Baksika? Quote
Panna Marple Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='paula_t']Aniu, dziękuję Ci kochana!!!!!:multi::loveu::Rose: A czy masz może jako osoba, która wspomagała Brenkę jakieś propozycje co do podziału pieniążków? Jakiegoś psiaka na oku?[/QUOTE] Jeśli cosik się ostanie, to może dla starowinki, Kasji?[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247901-Kasja-najsmutniejsza-psia-babcia-Prosi-o-male%C5%84ki-cud"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...le%C5%84ki-cud[/URL] Quote
paula_t Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='zolziatko']W tych pieniądzach co zostały są 3 miesiące deklaracji od Panny Marple (90zł). Rozumiem, że mam je przelać dla Baksika?[/QUOTE] Zolziatko, myślę, że Panna Marple powinna zdecydować czy pieniążki przelać na konkretnego psiaka, czy Jej zwrócić czy dopisać do jednorazowych wpłat Brenki. W każdym razie moją deklarację, którą przelałam dzień przed wyjazdem Brenki do nowego domku dopisz po prostu jako jednorazową wpłatę do podziału na zaproponowane psiaki. [quote name='Panna Marple']Jeśli cosik się ostanie, to może dla starowinki, Kasji?[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247901-Kasja-najsmutniejsza-psia-babcia-Prosi-o-maleńki-cud"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...leńki-cud[/URL][/QUOTE] Na pewno się ostanie, bo to dopiero pierwsze propozycja, a Brenka ma wystarczająco pieniążków, żeby w razie czego podzielić na kilka psiaków :) Jeśli macie jakieś propozycje, piszcie, bo decyzja należy przede wszystkim do osób, które wspomagały psiaki:) Quote
Panna Marple Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Jeśli o mnie chodzi, to nie ma mowy, oczywiście, o jakimkolwiek zwrocie:lol: i faktycznie chyba najlepiej by było dopisać te pieniądze do tych do podziału na inne psiaki Quote
paula_t Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='Panna Marple']Jeśli o mnie chodzi, to nie ma mowy, oczywiście, o jakimkolwiek zwrocie:lol: i faktycznie chyba najlepiej by było dopisać te pieniądze do tych do podziału na inne psiaki[/QUOTE] No to wszystko jasne :) Dzięki Aniu:) Quote
ewu Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Dzwoniłam do domku Brenki:) Wszyscy w niej zakochani z wzajemnością:) Jak się dowiedziałam domownicy są nawet zazdrośni o uczucia naszej panienki:) Brenka wychodzi do ogródka bez smyczy ale nie odstępuje swoich Państwa na krok. Brama wjazdowa została obniżona ale Brenka chyba (tfu, tfu) ani myśli się nią interesować. Generalnie jest u małej super:) Państwo to uroczy Ludzie i już na pa wiedziałam ,że sunia będzie u nich rozpieszczaną gwiazdą:) Quote
Mysza2 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 i takie wiadomości po każdej adopcji chcemy czytać:):) Quote
asiuniab Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Mysza2']i takie wiadomości po każdej adopcji chcemy czytać:):)[/QUOTE] uffff, właśnie po to się wchodzi na wątki, żeby usłyszeć takie dobordziejstwa:) Quote
AgusiaP Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Tak :) takie wiadomości można czytać i czytać :):):):) Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Dziękuję Ci Basiu, że zadzwoniłaś do Państwa:loveu: Poznałaś Ich osobiście podczas wizyty PA, więc i rozmowa z Tobą jest pewnie bardziej "swobodna", niż z nieznajomą Pauliną, która pisze maile z córką:evil_lol: Poootwornie się cieszę, że wszystko się tak układa:multi: Tak jak Angelika mówiła- Brenka poczatkowo jest wycofana, ale jak już się do kogoś przywiąże, to jest w niego wpatrzona jak w obrazek i na krok nie odstępuje:loveu: Zolziatko, myślę, że możemy chyba przekazać pieniążki Brenki innym potrzebującym psiakom, bo bez sensu, żeby leżały na koncie, skoro wkoło tyle bid...jak znajdziesz chwilkę czasu i zrobisz rozliczenie to się tym zajmiemy :) Quote
zozola77 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 dobrze ze choc tu miło i wesoło i wszystko super pozytywnie... Quote
paula_t Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Trochę się wszystkie naczekałyśmy, ale w końcu się doczekałyśmy ;) Quote
Mysza2 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='paula_t']Trochę się wszystkie naczekałyśmy, ale w końcu się doczekałyśmy ;)[/QUOTE] I bardzo dobrze :):):) Quote
zolziatko Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Ok drodzy sympatycą Zębulińskiej i Płoszeńki ... Nadszedł czas podsumowań: [COLOR=#ff0000][B]Dziewczynom zostało 578,34 zł [/B][/COLOR] [COLOR=#000000]Ja od siebie zaokrąglam tą kwotę do 600zł... Pieniądze przesłane przez Pannę Marple na zaś, na deklaracje od razu wliczałam "na stan". Propozycje piesków do wsparcia: Panna Marple zaproponowała staruszkę Kasję: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247901-Kasja-najsmutniejsza-psia-babcia-Prosi-o-male%C5%84ki-cud[/url] [/COLOR]Jakie jeszcze propozycje macie? Długo czekaliśmy na dobre domki dla suniek ,ale warto było czekać! Teraz są traktowane po królewsku i tak miało być!!! A mi osobiście stuknęło wczoraj 5 lat wspólnego życia z moją adoptowaną Foksią i sama nie wiem kiedy to minęło... Od tylu też lat jestem na dogomanii ... :) Quote
paula_t Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Nikt nie skorzystał z prawa głosu, więc może my napiszemy swoje propozycje:evil_lol: Na koncie Brenki jest 600 złotych, więc wydaje nam się, że spokojnie można rozdzielić pieniążki między kilkoma psiakami. Na pewno kaska pójdzie do Kasji zgodnie z wolą Panny Marple: [quote name='Panna Marple']Jeśli cosik się ostanie, to może dla starowinki, Kasji?[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247901-Kasja-najsmutniejsza-psia-babcia-Prosi-o-maleńki-cud"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...leńki-cud[/URL][/QUOTE] Misiek od Rudzi-Bianki, który na ten moment ma 12zł na koncie i 90zł deklaracji (w tym 50zł od samej Rudzi-Bianki): [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250766-Misiek-z-%C5%82a%C5%84cucha-szuka-domu[/url] któregoś z podopiecznych ewu, a jest ich wielu... Murzynka od AgusiaP i Mysza2: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252168-Murzynek-dziecko-d%C4%85browskiej-ulicy[/url] Jeżeli któryś z darczyńców ma coś przeciwko albo ma inne propozycje to napiszcie proszę, bo chciałybyśmy jak najszybciej przekazać pieniążki potrzebującym je psiakom :) Quote
AgusiaP Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Pauluś dzięki, że o naszym chłopaku pomyślałaś:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Bardzo bardzo bardzo dziękujemy za Murzynka :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
zolziatko Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 A w Olkuszu następne biedy ;( serce się kraje .... Dziewczyny Rudzia-Bianca i AgusiaP podajcie namiary do przesłania pieniędzy na Miśka i Murzynka ... Panno Marple gdzie wpłacać na Kasję? Paulinko pomyslmy na którego z psów ewu przesłać pieniądza ... może dopytaj ewu, który najbardziej potrzebuje? Quote
Recommended Posts