Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie jest to samo :( Ja wogóle nie ogarniam tej nowej dogomanii :( Komu stara przeszkadzała ? :(

Ja już nawet nie muszę mieć podlinkowanej tylko jakąkolwiek , żebym sobie mogła wydrukować i mieć :(

Posted

ja nie mogę wejść na ostatnią str wątku Blackiego, bazarek mi głupieje-raz mogę wejść, raz nie-moderatorzy mają zawalone skrzynki-masakra :( jak pomagać?

Posted

U mnie jest to samo :( Ja wogóle nie ogarniam tej nowej dogomanii :( Komu stara przeszkadzała ? :(

Ja już nawet nie muszę mieć podlinkowanej tylko jakąkolwiek , żebym sobie mogła wydrukować i mieć :(

Może tu ją znajdziecie :megagrin:

http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/

Edit : Dwa dni temu tam wchodziłam i było wszystko OK Teraz wyskakuje mi jakieś ostrzeżenie:/

Posted

No niestety kiszka, może Alla się zlituje i poda link do swojego posta z listą.

Ja nie mogę, bo linki mi wchodzą tylko z Mozilli, a Mozilla mi zgłasza agresywne oprogramowanie Dogo i blokuje.

Posted

Ja nie mogę, bo linki mi wchodzą tylko z Mozilli, a Mozilla mi zgłasza agresywne oprogramowanie Dogo i blokuje.

Niestety, trzeba wszystko od nowa podlinkować. Na razie podlinkowałam pierwszych 100 osób z listy. Resztę też podlinkuję, ale w wolnym czasie. Proszę - zamieszczam link, post nr 14 i 15: http://www.dogomania.com/forum/topic/122987-stowarzyszenie-dogi-adopcje/

• Upvote 1
Posted

Google Chrom też blokuje :( 

jest jakaś przeglądarka, która nie reaguje w ten sposób?

Posted

W domu mogę używać IE, tylko że nie kopiuje się nic, ani nie cytuje, tylko pisać można.

W pracy Mozilla nie zgłasza problemów.

Może to zależy od antywirusa, w domu mam Kaspersky'ego, w pracy nie pamiętam co.

Posted

Nowa podlinkowana lista poniżej :)

Polecam automat do klikania myszką ;) http://www.murgee.com/

Posted

Nowa podlinkowana lista poniżej :)

Tu http://bit.ly/1v9o0C2 można sprawdzić nieaktywne osoby (pogrubione, info orientacyjna)
Mogę usunąć te osoby jeśli ktoś potwierdzi, że rzeczywiście są nieaktywne.

Brakuje linków do osób: omi, kcd, free, marta1624, Nikaragua (prawdopodobnie ban albo usunięte konto)

Nikaragua ma teraz nick NikaEla. Osoby, które mają nick krótszy niż 4 litery trzeba znaleźć ręcznie. Wyszukiwarka szuka od 4 liter :)

Posted

jestem na liscie, jestem na liscie!!! Hurra

Ale mimo tego  nie idzie do Ciebie wysłać zaproszenia :siara:

Użytkownik Kamila Proc nie może otrzymywać nowych wiadomości

Posted

Ale mimo tego  nie idzie do Ciebie wysłać zaproszenia :siara:

Użytkownik Kamila Proc nie może otrzymywać nowych wiadomości

widocznie nie ma włączonej opcji przyjmowania wiadomości

Posted

Melduję, że działa wysyłanie jednej wiadomości do 6 osób. 

Sprawdziłam dzisiaj :)

A jak się to robi, jeśli można prosić o instrukcję - taką "jak krowie na rowie" :)

Posted

A jak się to robi, jeśli można prosić o instrukcję - taką "jak krowie na rowie" :)

W NAZWĘ ODBIORCY wpisujemy jeden nick.

W Możesz dodać do 5 pozostali odbiorcy wpisujemy 5 kolejnych nicków za każdym wstawiając przecinek. 

Można również w ten sposób prowadzić "rozmowę" między sobą. Należy tylko pamiętać, że wszystkie osoby, do których poszło "Zaproszenie" będą otrzymywały nadchodzące do nas odpowiedzi. Czyli wszyscy będą na bieżąco i nie nadaje się taka forma pisania do zdradzania osobistych tajemnic :D

69264949965942975804.jpg

• Upvote 2
Posted

A jeżeli wyslemy do 5 pozostałych jako kopię a nie zaproszenie? To nie będą otrzymywać odpowiedzi do nas czy to jeszcze coś innego?

Tego nie testowałam i niestety nie wiem.

Posted

Piękne dzięki, bo właśnie skleciłam bazarek i bardzo mi to rozwiązanie ułatwi życie, jeśli chodzi o jego propagowanie :)

Ja własnie na sój tak wysyłałam i znacznie ułatwia  i przede wszystkim skraca TO pracę :)