Hope2 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 nie mogę dostać się do listy :( wyskakuje błąd zabezpieczeń :( Quote
caryca26 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 U mnie jest to samo :( Ja wogóle nie ogarniam tej nowej dogomanii :( Komu stara przeszkadzała ? :( Ja już nawet nie muszę mieć podlinkowanej tylko jakąkolwiek , żebym sobie mogła wydrukować i mieć :( Quote
Hope2 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 ja nie mogę wejść na ostatnią str wątku Blackiego, bazarek mi głupieje-raz mogę wejść, raz nie-moderatorzy mają zawalone skrzynki-masakra :( jak pomagać? Quote
b-b Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 U mnie jest to samo :( Ja wogóle nie ogarniam tej nowej dogomanii :( Komu stara przeszkadzała ? :( Ja już nawet nie muszę mieć podlinkowanej tylko jakąkolwiek , żebym sobie mogła wydrukować i mieć :( Może tu ją znajdziecie :megagrin: http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/ Edit : Dwa dni temu tam wchodziłam i było wszystko OK Teraz wyskakuje mi jakieś ostrzeżenie:/ Quote
rozi Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 No niestety kiszka, może Alla się zlituje i poda link do swojego posta z listą. Ja nie mogę, bo linki mi wchodzą tylko z Mozilli, a Mozilla mi zgłasza agresywne oprogramowanie Dogo i blokuje. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 No niestety kiszka, może Alla się zlituje i poda link do swojego posta z listą. Ja nie mogę, bo linki mi wchodzą tylko z Mozilli, a Mozilla mi zgłasza agresywne oprogramowanie Dogo i blokuje. Niestety, trzeba wszystko od nowa podlinkować. Na razie podlinkowałam pierwszych 100 osób z listy. Resztę też podlinkuję, ale w wolnym czasie. Proszę - zamieszczam link, post nr 14 i 15: http://www.dogomania.com/forum/topic/122987-stowarzyszenie-dogi-adopcje/ 1 Quote
halszka Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Niestety, trzeba wszystko od nowa podlinkować. Na razie podlinkowałam pierwszych 70 osób z listy. Resztę też podlinkuję, ale w wolnym czasie. Proszę - zamieszczam link, post nr 14 i 15: http://www.dogomania.com/forum/topic/122987-stowarzyszenie-dogi-adopcje/ Alla ogromne dzięki :cool2: Quote
Hope2 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 No niestety kiszka, może Alla się zlituje i poda link do swojego posta z listą. Ja nie mogę, bo linki mi wchodzą tylko z Mozilli, a Mozilla mi zgłasza agresywne oprogramowanie Dogo i blokuje. Google Chrom też blokuje :( jest jakaś przeglądarka, która nie reaguje w ten sposób? Quote
rozi Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 W domu mogę używać IE, tylko że nie kopiuje się nic, ani nie cytuje, tylko pisać można. W pracy Mozilla nie zgłasza problemów. Może to zależy od antywirusa, w domu mam Kaspersky'ego, w pracy nie pamiętam co. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Podlinkowane pierwsze 100 osób :) 2 Quote
LeCoyotte Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Nowa podlinkowana lista poniżej :)Polecam automat do klikania myszką ;) http://www.murgee.com/ ewa gonzales anica cancer43 Alla Chrzanowska Mika31 Cassi_ caryca26 juli88 Kefir Ziutka yolanovi blanka xd bric-a-brac Nicola Daniłowska aś86 Jasza korek221 annika pinczerka_i_Gizmo Monika89 jolam Paja Adriano M&S Aimez_moi amacariel Magolek Nova77 oska1983 kasiek0502 Martika@Aischa ciapuś yucca milla.j paula_t sharka MALWA radovan2 :: FiGa :: tobciu Marta72 bukowa terra b-b rodzice renatka_s cockermanka *zaba* Juldan Karilka arim Livka lula2010 Kama202 monika55 merryjanee pamela555 Bgra DarkWater KateBono anetaks4 motylek1007 katlis obiezyswiat75 milagros19853201 _Dunaj_ maarit GOSIEK1 Hope2 mgro Norel Marysia O. Nikaragua Panna Marple malwakacper asiuniab bahlsa bozenazwisniewa majowa Asiaczek Raczyna Cudak Ikusia halszka Secia Niemila Maruda666 Sonek666 kolejna kobietka Saththa Katarzyna Starkiewicz bietta bakusiowa Jasmine haliza keakea mdk8 mila-ada yoshi22 Hałabajówka bira Dabrowka Norkowa pinczerek2803 asikowska Mysza2 dziuniek Ghanima Tofikowa monika083 bakłażan kinga_kinga7 from_wonderland Caragh ranias koelka asiek.l-g ewelinajg Morusander Valeur248 Angelika2090 Maryna sonia1974 adibmama misiadg Ludwika:) psiakiGabi aida Finlora margoth137 paula91 justynka_92 dorcia2 BUDRYSEK marmosia rotek_ Advena Nette Macia Toska1 Figunia magdalenka & bona natie BORYSboxer magdyska25 zozolina _Aga_ Yoana Ewka90 Jo37 upadlyaniol86 Gufiona Lobaria 3 x mimiś edek moris1001 Myngey pumcia02 katarzyna09 Anemon danavas blackgerl doglady HELENA5 natalau99 agucha007 J_ulia phase stepelkaa arjuna Maria1957 Becia Lublin tatankas giselle4 Rudzia-Bianca (rzadko na forum) Javena eski Maciek777 Olena84 Carrie i Tequila Dżdżowniś kejciu kakadu ania68 grazia_1979 Gusiaczek MartynaP ocelot KasiaT Ryjonek Lili8522 WiosnaA Makila Incia daga31081980 jola_li Kryzia konisia AMELIA64 tiggi Martuchny saraisa Ginn Isabel Harley gluchypies joanka40 Pocahontas ania shirley gosiaczek1984 bluess Jagoda1 Beatkaa free kasienka001 Ava1989 Cavi Cantadorra Avilia karolinass barbarela WIGA dexterka Laraine Pani Profesor zuzlikowa iriska111 Mortes figbast ania91sc john_rambo_tymek GatoNegro22 zebra12 danyww Natalia_C mama_Alfika devoner rutta JankaBezZiemii Robokalipsa cisowianka Doda_ kado Rubik Xibalba Havanka Sayumi wtatara beta ata Kasia.M psiamama1 4Łapki Gabi79 Crys iwna5702 divia_gg Kamila Proc ewunian AMIGA jazzi NikaEla Omi b-b kcd sunnynight Bambino polubek Quote
Alla Chrzanowska Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nowa podlinkowana lista poniżej :) Tu http://bit.ly/1v9o0C2 można sprawdzić nieaktywne osoby (pogrubione, info orientacyjna) Mogę usunąć te osoby jeśli ktoś potwierdzi, że rzeczywiście są nieaktywne. Brakuje linków do osób: omi, kcd, free, marta1624, Nikaragua (prawdopodobnie ban albo usunięte konto) Nikaragua ma teraz nick NikaEla. Osoby, które mają nick krótszy niż 4 litery trzeba znaleźć ręcznie. Wyszukiwarka szuka od 4 liter :) Quote
NikaEla Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nikaragua ma teraz nick NikaEla. r :) Tak dokładnie :) Dziękuję Allu , że o mnie pamiętsz Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Czy ktoś mógłby mi podac aktualny adres do maszynki ? żadne z wcześniejszych linków mi nie działają :( Quote
Kamila Proc Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 jestem na liscie, jestem na liscie!!! Hurra Quote
b-b Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 jestem na liscie, jestem na liscie!!! Hurra Ale mimo tego nie idzie do Ciebie wysłać zaproszenia :siara: Użytkownik Kamila Proc nie może otrzymywać nowych wiadomości Quote
NikaEla Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ale mimo tego nie idzie do Ciebie wysłać zaproszenia :siara: Użytkownik Kamila Proc nie może otrzymywać nowych wiadomości widocznie nie ma włączonej opcji przyjmowania wiadomości Quote
b-b Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Melduję, że działa wysyłanie jednej wiadomości do 6 osób. Sprawdziłam dzisiaj :) Quote
Nutusia Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Melduję, że działa wysyłanie jednej wiadomości do 6 osób. Sprawdziłam dzisiaj :) A jak się to robi, jeśli można prosić o instrukcję - taką "jak krowie na rowie" :) Quote
b-b Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A jak się to robi, jeśli można prosić o instrukcję - taką "jak krowie na rowie" :) W NAZWĘ ODBIORCY wpisujemy jeden nick. W Możesz dodać do 5 pozostali odbiorcy wpisujemy 5 kolejnych nicków za każdym wstawiając przecinek. Można również w ten sposób prowadzić "rozmowę" między sobą. Należy tylko pamiętać, że wszystkie osoby, do których poszło "Zaproszenie" będą otrzymywały nadchodzące do nas odpowiedzi. Czyli wszyscy będą na bieżąco i nie nadaje się taka forma pisania do zdradzania osobistych tajemnic :D 2 Quote
jola&tina Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A jeżeli wyslemy do 5 pozostałych jako kopię a nie zaproszenie? To nie będą otrzymywać odpowiedzi do nas czy to jeszcze coś innego? Quote
b-b Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A jeżeli wyslemy do 5 pozostałych jako kopię a nie zaproszenie? To nie będą otrzymywać odpowiedzi do nas czy to jeszcze coś innego? Tego nie testowałam i niestety nie wiem. Quote
jola&tina Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Tego nie testowałam i niestety nie wiem. Ja też nie, ale teraz już bez strachu, wypróbuję przy najbliżej okazji. Quote
Nutusia Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Piękne dzięki, bo właśnie skleciłam bazarek i bardzo mi to rozwiązanie ułatwi życie, jeśli chodzi o jego propagowanie :) Quote
b-b Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Piękne dzięki, bo właśnie skleciłam bazarek i bardzo mi to rozwiązanie ułatwi życie, jeśli chodzi o jego propagowanie :) Ja własnie na sój tak wysyłałam i znacznie ułatwia i przede wszystkim skraca TO pracę :) Quote
Recommended Posts