aniah Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Mnie również można dodać na listę ;) Najbardziej interesują mnie bazarki z książkami, ale na inne też chętnie zajrzę/podrzucę :) Quote
rugitus Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja również przyjmuję zaproszenia postaram się również pomagać w miarę moich skromnych możliwośći szczególnie jestem zainteresowana bazarkami: - artykułami kocimi - z książkami, - rękodziełem - kosmetykami, - artykułami psimi Quote
Alla Chrzanowska Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 W dniu 25.05 nie można było wysłać zaproszeń do: aś86 - po raz drugi Jasza - po raz trzeci, usunięta Milla.j :: Figa :: tobciu Marta72 Juldan anetaks4 Hope2 - po raz trzeci, usunięta pamela555 kolejna kobietka Saththa majowa Jasmine haliza asikowska justynka_92 Morusander - po raz trzeci, usunięty mimiś natie - po raz trzeci, usunięta -Ada- - po raz trzeci, usunięta kakadu Kejciu1 ocelot HELENA 5 - po raz drugi joanka40 jola_li ania shirley - po raz trzeci, usunięta dexterka Doda_ - po raz trzeci, usunięta iwna5702 Rubik AMIGA dorcia01 Mama Muninki marako Katia94 polubek Quote
b-b Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Alla kochana czy jest gdzieś lista wszystkich osób , które się kiedyś i ostatnio zapisały ? Oczywiście oprócz tych, które się wypisały? Quote
Alla Chrzanowska Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Alla kochana czy jest gdzieś lista wszystkich osób , które się kiedyś i ostatnio zapisały ? Oczywiście oprócz tych, które się wypisały? Post nr 37 Quote
b-b Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Post nr 37 Pięknie dziękuję :) Jak klikam na 141,142,143,144 to przekierowuje mnie na 1 stronę . Trzeba samemu odnaleźć te posty Quote
pamela555 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Możecie mnie dodać na liste ;) Z wyłączonym komunikatorem? Quote
musia Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 proszę o nieprzysyłanie mi zaproszeń. Zresztą nie ma mnie na liście chętnych. Quote
Alla Chrzanowska Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 proszę o nieprzysyłanie mi zaproszeń. Zresztą nie ma mnie na liście chętnych. Przysyłanie zaproszeń jeśli nie ma Cię na liście chętnych jest SPAM-em, proszę to zgłosić do administratora, a nie tutaj, bo my na to wpływu nie mamy. Quote
AnnaA Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Czy będzie bazarek z przyprawami? Jak nie przeoczyć? Quote
devoner Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Czy będzie bazarek z przyprawami? Jak nie przeoczyć? bazarki z przyprawami często robi Alla Chrzanowska napisz do niej z prośbą o powiadomienie na pewno da znać Quote
Hope2 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Czy będzie bazarek z przyprawami? Jak nie przeoczyć? bazarki z przyprawami często robi Alla Chrzanowska napisz do niej z prośbą o powiadomienie na pewno da znać Można też zacząć śledzić podforum "bazarek", od razu widać kiedy zaczyna się nowe bazarro :) Quote
AnnaA Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Nie wiem co się stało, ale moja "zawartość" jest ciągle pusta i nic się w niej nie zapisuje. Żeby śledzić ten wątek muszę w niego wchodzić przez bazarki. Quote
Alla Chrzanowska Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Alli Chrzanowskiej też nie chce wyszukać. Odpowiedziałam na wątku bazarku - w lipcu będą przyprawy Quote
AnnaA Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Ja b.przepraszam, ale czy mogę prosić o link do tej odpowiedzi. Zupełnie sobie nie radze ze znalezieniem tego bazarku. Quote
Nutusia Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 AnnaA - wcześniejszą "moją zawartość" można teraz odnaleźć klikając na "zobacz nową zawartość" (po prawej stronie na górze), zaznaczając po otwarciu okna opcję "tematy, w których uczestniczyłeś" i okres (najlepiej rok ;)). To w sumie nawet wygodniejsza forma niż poprzednio, tylko nikt o tym nie poinformował :( Quote
Alla Chrzanowska Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Ja b.przepraszam, ale czy mogę prosić o link do tej odpowiedzi. Zupełnie sobie nie radze ze znalezieniem tego bazarku. Link do bazarku jest w moim podpisie (sygnaturce) - to co jest na kolorowe i jest podkreślone i zawsze moje aktualne bazarki mają link w sygnaturce (podpisie) Quote
Nutusia Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nie wiem co się dzieje, ale ogrom ludzi z listy w postach 141, 142, 143 i tych z początku wątku nie może otrzymywać PW! Nie przyszło mi do głowy, żeby zanotować które, ale niebawem będę wystawiała kolejny bazarek, to zapiszę, bo naprawdę szkoda czasu zapraszającego nawet na przeklejanie zaproszenia :( To już nawet nie jest kilka osób, ale wręcz kilkadziesiąt :( Quote
Alla Chrzanowska Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nie wiem co się dzieje, ale ogrom ludzi z listy w postach 141, 142, 143 i tych z początku wątku nie może otrzymywać PW! Nie przyszło mi do głowy, żeby zanotować które, ale niebawem będę wystawiała kolejny bazarek, to zapiszę, bo naprawdę szkoda czasu zapraszającego nawet na przeklejanie zaproszenia :( To już nawet nie jest kilka osób, ale wręcz kilkadziesiąt :( Aktualna lista jest w poście nr 1103 Quote
Nutusia Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Dziękuję, Allu - skorzystam następnym razem, choć i na niej widzę osoby, którym nie udało mi się wysłać PW w ostatnich dniach :( Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Nie wiem co się dzieje, ale ogrom ludzi z listy w postach 141, 142, 143 i tych z początku wątku nie może otrzymywać PW! Nie przyszło mi do głowy, żeby zanotować które, ale niebawem będę wystawiała kolejny bazarek, to zapiszę, bo naprawdę szkoda czasu zapraszającego nawet na przeklejanie zaproszenia :( To już nawet nie jest kilka osób, ale wręcz kilkadziesiąt :(Maszynka się poleca ;) 2 Quote
Recommended Posts