Kaaasia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 http://img4.imageshack.us/img4/3346/img2507iz.jpg Energiczny chłopak :loveu: Quote
wedara Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Dzięki dziewczyny ! :) Ale on ciężko nie pracuje, ciąga oponkę dwa razy w tygodniu ogólnie tylko lata za piłkami :P Do umięśnionego ciałka jeszcze mu daleko to jeszcze zalążek formy .. czekam tylko aby ten ciężki mokry śnieg znikną :mad: i wtedy zacznie się zabawa :loveu: filmik z dzisiejszego HJ, ; Jęcząca primabalerina :P http://www.youtube.com/watch?v=7IgP47Iuq0c&feature=youtu.be Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Fajnie, że założyłaś galerię, będę odwiedzała :) No i liczę kiedyś na wspólny spacerek :) Quote
Amber Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mam głupie pytanie (choć podobno takich nie ma ;) ) W jaki sposób wiążesz gryzak tak wysoko na drzewie? Quote
wedara Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']Mam głupie pytanie (choć podobno takich nie ma ;) ) W jaki sposób wiążesz gryzak tak wysoko na drzewie?[/QUOTE] Nie ma,nie ma :) ogólnie mam na długiej mocnej lince i przerzucam przez gałąź a drugi koniec zawiązuje ob pień albo inną niższą gałąź.. kiedyś miałam sznur z amortyzatorem ale się popsuł i był zbędny ;) Quote
wedara Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Fajnie, że założyłaś galerię, będę odwiedzała :) No i liczę kiedyś na wspólny spacerek :)[/QUOTE] Pewnie ja zawszę jestem za :) i mój pies również wprawdzie obawiałbym się aby nie " przydeptał " Twoich maluchów ale zębów na pewno nie użyje :mdrmed::biggrina: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='wedara']Pewnie ja zawszę jestem za :) i mój pies również wprawdzie obawiałbym się aby nie " przydeptał " Twoich maluchów ale zębów na pewno nie użyje :mdrmed::biggrina:[/QUOTE] Gorzej jak mój Kiss zębów użyje, bo on teraz dojrzewa i czasem ma negatywne nastawienie do samców :D Quote
wedara Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Zamiast pisać sprawozdanie siedzę na forum, oglądam galerie i foto blogi ... :iloveyou: Uzależniłam się heheh :) Quote
wedara Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Gorzej jak mój Kiss zębów użyje, bo on teraz dojrzewa i czasem ma negatywne nastawienie do samców :D[/QUOTE] To nic się nie stanie, nawet gdyby zawiesił się na szyi ;) Dibo od małego został uczony " nie ruszaj małego " i do tej pory olewa wszystko co mniejsze :multi: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='wedara']To nic się nie stanie, nawet gdyby zawiesił się na szyi ;) Dibo od małego został uczony " nie ruszaj małego " i do tej pory olewa wszystko co mniejsze :multi:[/QUOTE]W takim razie dobrze wiedzieć :) Jak cieplej będzie to pomyśli się o spacerku :) Quote
Amber Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='wedara']Nie ma,nie ma :) ogólnie mam na długiej mocnej lince i przerzucam przez gałąź a drugi koniec zawiązuje ob pień albo inną niższą gałąź.. kiedyś miałam sznur z amortyzatorem ale się popsuł i był zbędny ;)[/QUOTE] Dzięki :) Jari też lubi taką zabawę, choć nigdy się z nim "profesjonalnie" w to nie bawiłam. Mam taki duży gryzak z Grappay, myślę, że by się nadawał. Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Wpadamy z rewizytą :) Fajny jest ten twój Dibo i widać , ze się nie nudzicie :) Quote
wedara Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']Dzięki :) Jari też lubi taką zabawę, choć nigdy się z nim "profesjonalnie" w to nie bawiłam. Mam taki duży gryzak z Grappay, myślę, że by się nadawał.[/QUOTE] Nasze pierwsze gryzaki również były z tej firmy ;) :) :) [quote name='Sonka95']Wpadamy z rewizytą :) Fajny jest ten twój Dibo i widać , ze się nie nudzicie :)[/QUOTE] Staram się aby miał ciekawe życie i wesołe spacerki :) To mu się należy bo nie z jednego doła, błota jak zwał tak zwał mnie wyciągną :) :) :loveu: Quote
wedara Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 A takie piękne gały ma :loveu::loveu::loveu: Nikt nie powie, że to pies morderca :) Uploaded with ImageShack.us Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']Mam głupie pytanie (choć podobno takich nie ma ;) ) Są tylko głupie odpowiedzi :evil_lol: http://img405.imageshack.us/img405/4823/img2539jz.jpg piękne patrzałki :loveu: Quote
darunia-puma Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 wspaniały psiak aż zazdrość bierze jak się na niego patrzy ;-) muszę zaopatrzyć się w jakiś gryzak który można powiesić na drzewku możesz mi jakiś polecić? myślałam o oponce od roweru tylko musiałabym wykroić z niego druty ;-) Quote
Bolsbokser Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Łoooo matulu, on jest niesamowity :crazyeye: i jak szablą macha, a jak ciałkiem wygina , CUDO :loveu: Quote
ajeczka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Nie rozumiem tej opinii, że to psy mordercy. One namiętnie kochają człowieków ;-) Quote
Aleks89 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='ajeczka']Nie rozumiem tej opinii, że to psy mordercy. One namiętnie kochają człowieków ;-)[/QUOTE] Autorytety szkoleniowe też rozpowiadają takie brednie jakoby bull nie miał prawa żyć w społeczeństwie nie stanowiąc zagrożenia.... Quote
wedara Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='darunia-puma']wspaniały psiak aż zazdrość bierze jak się na niego patrzy ;-) muszę zaopatrzyć się w jakiś gryzak który można powiesić na drzewku możesz mi jakiś polecić? myślałam o oponce od roweru tylko musiałabym wykroić z niego druty ;-) To jeden ze sklepów gdzie kupowałam gryzaki http://www.ipo-sklep.pl/index.php?k4,sprzet-szkoleniowy-gryzaki a obecnie mam ten i również dobrze się sprawdza http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=289&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl nie jestem przekonana co do opon, mam wrażenie, że mocno szkodzą zębom ale to chyba moje odczucia ponieważ nigdy nie spotkałam się z negatywnymi komentarzami :) :) [quote name='Bolsbokser']Łoooo matulu, on jest niesamowity :crazyeye: i jak szablą macha, a jak ciałkiem wygina , CUDO :loveu: Dzięki .. on pomalutku się rozkręca :lol::cool3: [quote name='M&S']Cześć :) Pozdrawiamy. Hej Hej fajnie, że wpadacie .. Bardzo mi miło z tego powodu :) :) [quote name='ajeczka']Nie rozumiem tej opinii, że to psy mordercy. One namiętnie kochają człowieków ;-) Wiesz one są wizytówką można tak to określić dresów, mafii i tak dalej czyli środowiska kryminalnego.. do tego dochodzi przeszłość czyli walki psów, z bykami i tak dalej ... Nie powiem ,że wszystkie psy tej rasy to słodziaki tylko do kochania one przede wszystkim potrzebują ruchu zajęcia systematyki i konsekwencji. Ja nie lubię np. gdy pies wchodzi przede mną do domu lub wychodzi i zawszę go uczyłam "czekaj " i on z boku stoi i czeka abym pierwsza przeszła ... ale co jakiś czas próbuje swoich sił i stara się wepchnąć :mad:. Próbuje mnie zdominować a ja tego bardzo nie lubię :diabloti: i właśnie dlatego uważam,że te rasy czyli terriery typu bull są dla mnie idealne :) Oczywiście to nie jedyny powód :lol: Quote
ajeczka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Z tego co ostatnio obserwuję to "dresy" ostatnio przerzucają na yorki itp maluszki. Łatwiej się na to laski wyrywa. Ułożenie psa to podstawa. Ja chodzę z trzema na raz więc muszę mieć nad nimi kontrolę ;-) Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='wedara'] Wiesz one są wizytówką można tak to określić dresów, mafii i tak dalej czyli środowiska kryminalnego.. do tego dochodzi przeszłość czyli walki psów, z bykami i tak dalej ... [/QUOTE] Szkoda, że te dresy często gęsto mają psy w typie, uczą ich agresji i na dodatek często nie rozróżniają Amstaffa od Red Nose'a :mdleje: [quote name='wedara'] Nie powiem ,że wszystkie psy tej rasy to słodziaki tylko do kochania one przede wszystkim potrzebują ruchu zajęcia systematyki i konsekwencji. Ja nie lubię np. gdy pies wchodzi przede mną do domu lub wychodzi i zawszę go uczyłam "czekaj " i on z boku stoi i czeka abym pierwsza przeszła ... ale co jakiś czas próbuje swoich sił i stara się wepchnąć :mad:. Próbuje mnie zdominować a ja tego bardzo nie lubię :diabloti: i właśnie dlatego uważam,że te rasy czyli terriery typu bull są dla mnie idealne :) Oczywiście to nie jedyny powód :lol:[/QUOTE] My tego wymagamy od Bravo, od mojego głuchego Albina też :) Quote
Recommended Posts