Jump to content
Dogomania

Chrapiący masochista czyli 4- letni pitbull Dibo :) i reszta bandy

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjechałam na jeden dzień aby sprawy załatwić... i wracam a moja mama blada jak ściana stoi i mówi, że Owczarek niemiecki ją i Diba na spacerze zaatakował.... Na szczęście obeszło się bez szycia ale łapa spuchnięta .. Mama mówiła, że Dibo nie dawał złapać za kark więc ten ON złapał za łapę.Podobno nieźle się tam "turlali " Koniec na razie z treningami nawet na spacer nie da rady wyjść .... Poszłam to tych ludzi bo jakbym mogła odpuścić !! o niee ale nawet mi drzwi nie otworzyli ...
Cholera ja nie wiem jak dużego agresywnego psa można wypuszczać luzem bez kagańca ?? Nie umiem sobie wyobrazić co oni mają w tych łbach .. chyba pustkę i pajęczyny ..

najgorsze jest to, że to nie pierwszy raz miałam do czynienia z tym psem i tymi po**** ludźmi bo już parę razy zwracałam im uwagę aby nie wypuszczali go luzem poza swoje podwórko ..

Posted

magdabroy napisał(a):
To zgłoście to na policję :roll: Nie można tego tak zostawić :shake: Dobrze, że mamie nic poważnego się nie stało ;)

U nas policja.. patrz bo coś zrobią , nawet gdy poszłam do tych ludzi to moja mama mówiła bym odpuściła "bo to tylko psy " ... u nas na tej wiosce nie ma prawa i wszyscy żyją sobie jak chcą ...

Posted

Wspolczuje mamie przygody ... Bo ja mialam dzis do czynienia z akita bez wlascicieli... Pierwszu raz na piwaznie sie wystraszylam az mi sie kolana trzesly ;)

Posted

Mama jedynie mówiła mi że próbowała wszystkiego i nawet go rękoma biła :loveu: Ona jedyna wie co tak naprawdę znaczy dla mnie ten pies i osoby dla których ciągle o nim gadam :oops: Cóż taki mam nawyk, że lubię rozmawiać o psach :diabloti: od razu humor mi się poprawia :) :)

Ogólnie Dibo ma się dobrze dostał nowego gryzaka i się cieszy, na spacer z nim nie poszłam ponieważ kuleje dość mocno ale pochodził trochę po podwórku i teraz grzecznie śpi ;) Szczerze mam wrażenie, że trochę udaje ponieważ po schodach wchodzi dobrze oraz na łóżko ( które mam wysokie ) wskoczył bez problemu :evil_lol: Chyba za bardzo jest rozpieszczany i chce tą sytuację jak najdłużej wykorzystać :hmmmm::hmmmm:

Posted

chory samiec w domu :loveu: i to TTB :loveu:
oczywiście że będzie go bolało , wtedy kiedy będzie mu to na łapę :diabloti:

oby się tylko rana nie pierniczyła ... :kciuki:

Posted

Vectra napisał(a):

oby się tylko rana nie pierniczyła ... :kciuki:

Ja również mam taką nadzieję, ogólnie smaruję go specjalną maścią więc jestem dobrej myśli.
Gdy na mnie spogląda swoim biednym wzrokiem to do niego mówię : ,, pitem jesteś, nie bądź ciota wyjdziesz z tego i nadal będę mogła Cię torturować zabawami ... " heheh :diabloti:

Posted

no o widzę że u Ciebie taka sama samowolka jak u mnie ...!!!! koszmar mam na dzielnicy paniusie która kupiła sobie szczeniaka berneńczyka i wczoraj na spacerze ( a mamy z nią konflikt ) jak się mijałyśmy kopnęła swojego psa w kierunku mojego asta i robiła zdjęcia jakiego o ja mam psa mordercę że szczeniaczka chce zjeść!!! no ręce opadają i broń się w takiej sytuacji

Posted

Ależ głupota ludzka ja tą babę chyba bym ręką potraktowała hehe :diabloti::lol: Jeszcze z takim przypadkiem się nie spotkałam i mam nadzieje, że tak zostanie. Później jak szczeniak wyrośnie to sobie z nim nie poradzi i wywali go na ulicę albo jak będzie miała dobry dzień to przywiezie do schroniska.
Ręce opadają gdy słyszy się o takich osobach :shake:

Posted

A dobrze dobrze tylko kiedy zdrowie się polepszyło to pogoda się pogorszyła .. :razz::mad:
Spacerujemy na razie bez nadmiernej aktywności aby łapa doszła do siebie ale widać,że dla Diba już się nudzi i rozbiera go energia :diabloti: więc już niedługo polata za piłką lub dyskiem :multi:

Przeglądając yt. znalazłam ciekawy filmik ..też bym chciała takiego utalentowanego psa :diabloti:

http://www.youtube.com/watch?v=KS-qSbTV33o