Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej!:mad::mad:
Widzę, że wykorzystujecie to że mam moderowane posty i hulacie tu na całego!:diabloti::diabloti:
Dzięki Wam za komentarze.:loveu:
Zerduszko na szkoleniowym też go dawałam, to już stary pryk, ma z 6 lat- z zoologicznego go wzięłam adoptowałam, bo właścicielka jego za granice wyjechała.:cool3:

Bzikowa w paintcie zmniejszam i jakoś tak na oko zawsze wychodzi.:evil_lol:

cześć Hovomaniaczko:multi:

Asiaczek, Game boy, Izabela:mad:
Game
sama też bys sobie poradziła:evil_lol:

a co do photos:shake:

To będą!
Dzisiaj byłam na spacerze z Marchewkowy i z jej briardem, jak nie wstawi to ją lejcie:diabloti:, a ja zaraz swoje poszukam, no i filmik będzie z aportem rękawicy kuchennej.
Ciekawa jestem po jakim czasie pojawiają się moje posty:lol: godzina 14:00 jest w momencie gdy wstawiam ten post.:cool3:

Posted

Jezdem.
Byłam na wsi Kora i Rex tak szalały, ze prawie rozbiły łeb o taczkę z sadzonkami:evil_lol:...z Rexem jeszcze bawilam się frisbee..
Kundlicę troszke podciełam i wyciełam jej pióra na łapach (ma jak u spaniela:diabloti:), była zdegustowana z lekka:razz:, ale za to już pełna zdrowia, wszamała parowki z Britem, szalała i bawiła się w deszczu;)

A teraz obiecane fotki, autorstwa Marchewkowy- dziękujemy:loveu:
Ruszamy z tym koksem

Kora z ulubionym gryzakiem:

Ssapana po gonitwie z Princem:

Prawie amstaf:diabloti:

Kudłaczu oddawaj:diabloti::diabloti:

Posted

nareszcie :loveu: ślczna sucz, obroża rzeczwiście kolorystycznie pasuje idealnie :cool3:

a gryzak to jakiej firmy jest? szukam fajnego gryzaka dla Muminka ale po 3 dniach wszstko mega śmierdzi a po praniu się rozpada :roll: