Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Rybciu !
zdj bombowe ! ale zabawa !
my jeszcze w Sosnowcu (choc to pewnie ostatnie dni)
Uneczka z okazji Roczku zafundowala sobie pierwsza cieczke :-(:shake:
najgorsze ze ona sobie z tego nic nie robi gorzej ze mna, przezywam to jakby nie wiem co sie dzialo :)
pogoda jest super, jak myslisz jak kobitki zaareagowaly by na siebie (Unka cieczkuje od wczoraj) , moze jakis spacerek w środe, czwartek ??
buziole !

Posted

Jak znajdę czas to zdjęcia z albumu przeniosę tutaj- ale dla niewtajemniczonych album stronę na wsteczu, dziękuję za komentarze i witam nowe osoby!:multi:
kwiatkowa pisałam do Cię na gg.;)

A z tego miejsca chcę napisać, że autorka zdjęć skręciła nogę:-(- znowu ma w gipsie- życzę jej zdrówka- no bo kto będzie robił te piękne zdjęcia?:multi::loveu::loveu:

Posted

Hej! :)

Cieszę się, że Korunia zdrowa! I najlepszego dla jubilatów! (trochę spóźnione :placz:)

Życzę też zdrowia pani fotografowi, bo zdjęcie genialne! :loveu:

Posted

Hej hej w gipsie nie mam. w ortezie i już nawet chodzę, a za tydzień na wystawie chciałabym biegać, ale zobaczymy.
No to do końca wydobrzeje i będzie spacerek ;)
Dzięki za życzonka i ciesze się że moje focisze się podobają.
Chce ktoś sesje z psiakiem ? :cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie mam fotek, bo mam lekkie problemy z aparatem.
Ale może napisze coś o moich psach.

Rex-mój mix BC ma się najlepiej z całej 3, szaleje, biega, z lekka przytył, ale kondycję nadal ma superową;), ćwiczymy sobie siad/waruj i chodzenie przy nodze, bawimy się, na razie od frisbee odpoczywamy i dałam sobie chwilowo spokój.

Kaja ostatnio czyms się struła, kilka dni nie chciała jeść i wymiotowała, jako, ze ma 8 lat bardzo ja to wyczerpało:-(, teraz jest ok, zaczyna powoli jeść, zaczyna cieszyć się na mój widok, zaczyna szczekać.
Niemniej jednak jest bardzo słaba, strasznie schudła- czuć jej kości:placz::placz:boję się o nia, to moja taka maleńka rodzynka...ale myślę, ze teraz może być już tylko lepiej

Kora kilka dni przed DCDC w Chorzowie pogryzła się, a raczej suka naszego sąsiada ją zaatakowała, miała dziury w głowie i łysinkę, ale teraz ładnie jej się goi, odrasta sierść i jest ok, akurat żeby tego było mało w dniu DCDC przecięła łapsko, krwawiło, z lekka się rozdziabał opuszek..ale teraz ładnie się zaschło i się nei ślimaczy.
Psychicznie u suki wszystko ok, mamy nowego kolegę boksera, ktory się niedawno wprowadził.;)

Posted

Z psami już OK.;)
Naprawiłam już to i owo, fotki są, ale niektóre nawet z jesieni czy zimy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Seria 1:

Robione dość późno.

Borderowe wyczaiło frisbee:

Chwilkę poźniej już domagało się rzucania:

Potem było wariactwo:

Znalazłem piłkę to frisbee w odstawkę:

Moje 2 osioły:loveu: