Rybka_39 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Witam wszystkich serdecznie! Dużych prezentów wam zyczę!:loveu: Pokaże wam jaki subtelny prezent dostałam od qmpeli:roll: Najlepej było jak babka od angola kazała pokazac nam prezenty..no i ja wyjełam to drzewo Wacławów..a ta na to z takim entuzjazmem: Jakie piekne!:evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jakie zajefajne drzewko dostałaś, nono :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Mama kazała je na buty przerobic bo mowi ze babcia zawalu dostanie:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 PS brat ma 7 lat i opowiada kolegom ze bylam niegrzeczna i dostałam od mikolaja siusiaka:roll: Quote
Akadna Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie no Sylwia! Ja padam na twarz :grin::grin::grin::grin: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witamy :multi: http://images24.fotosik.pl/123/541225898f9799bc.jpg o rany!!!! świetne!!! :evil_lol: [quote name='Rybka_39']PS brat ma 7 lat i opowiada kolegom ze bylam niegrzeczna i dostałam od mikolaja siusiaka:roll: padłam :roflt::roflt::roflt: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Rybka_39 napisał(a): Najlepej było jak babka od angola kazała pokazac nam prezenty..no i ja wyjełam to drzewo Wacławów..a ta na to z takim entuzjazmem: Jakie piekne!:evil_lol: A co miała powiedzieć?:lol:;) Pzdr. Quote
jonQuilla Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bardzo podoba mi się ten subtelny prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 buuuhahahha.. ja też byłam niegrzeczna... i nie dostałam siusiaka :cool1: może temu że teraz już jestem grzeczna :hmmmm: i sie grzecznie witam :hand::hand: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a ja myślałam że to .....:oops::oops: parówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/71/4bacc1988ce0bb69.jpg I jak babcia :razz::razz: a tak wogóle to witanko :multi::multi: Quote
apple Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Heja! my u was pierwszy raz! Piesio super! Tylko fotek mało! Więcej proszę! Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Werka']nie no Sylwia! Ja padam na twarz :grin::grin::grin::grin: Dobrze, że nie na co innego:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: http://images24.fotosik.pl/123/541225898f9799bc.jpg o rany!!!! świetne!!! :evil_lol: padłam :roflt::roflt::roflt: Nie padajcie tak bo zrobi się cmentarz zbiorowy xD [quote name='Asiaczek']A co miała powiedzieć?:lol:;) Pzdr. Pewnie chciała byc kobieta taktowna ]:-> [quote name='jonQuilla']Bardzo podoba mi się ten subtelny prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi: Cześć ! Ta a komu by się nie podobał xD [quote name='Bzikowa']Super drzewko :evil_lol: Taa..lepsze od tego drzewa Adama i Ewy:evil_lol: [quote name='BeaC'].super prezent!!!!:razz::razz::razz: Tak na każdą okazję xD [quote name='clockwork']buuuhahahha.. ja też byłam niegrzeczna... i nie dostałam siusiaka :cool1: może temu że teraz już jestem grzeczna :hmmmm: i sie grzecznie witam :hand::hand: Cześć! No widzisz nie opłaca się być grzecznym xD Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a ja myślałam że to .....:oops::oops: parówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/71/4bacc1988ce0bb69.jpg I jak babcia :razz::razz: a tak wogóle to witanko :multi::multi: Babcia żyje jeszcze w nieświadomosci xD Co do parowek babka od angola pewnie też tak myślałaxD [quote name='apple']Heja! my u was pierwszy raz! Piesio super! Tylko fotek mało! Więcej proszę! Witam serdecznie!:multi::multi: Kiedyś musi nadejść ten 1 raz:razz: Fotki trza porobić..tylko nie mam kiedy:eviltong: Quote
Akadna Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Oh, it's easy! When they opened the suitcase I shouted: HELOOO! I am Linsay Lohaaaan :diabloti:wiem, jestem szajbnięta :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Werka']Oh, it's easy! When they opened the suitcase I shouted: HELOOO! I am Linsay Lohaaaan :diabloti:wiem, jestem szajbnięta :evil_lol: Werka, Werka ty gopolku mały:loveu::loveu::loveu: Cześć Blackowa!:razz: Quote
Bewarka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Heh...:evil_lol: jak to mój brat mówi: "Za dużo się naoglądałaś tych filmików głupkowatych" :eviltong: Quote
Recommended Posts