Jump to content
Dogomania

rodezyjski KOSCIOTRUP juz w nowym domku w Mielcu u lek.wet.!ma sie swietnie! :)

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem ale na chwilke bo musze leciec do charcika!

wydali - cud wydali! jest na mnie jestem jego nowa wlascicielka!:evil_lol:

chude zasmarkane i smierdzace to to! piekne psisko!

pojechalysmy do orzesza pan doktor bedzie go badal albo juz bada bede dzwonic popoludniu! nic narazie nie zadatkowalam, on ma powiedziec mi tez ile doba plus leki ale to potem wyjdzie!

jest w kojcu na dworze z buda - nie panikujcie tylko prosze - dalam mu gruba pierzyne ma juz staly dostep do wody i jedzonka - apetyt ma straszny!:multi:
i jak sie z lekarzami zapozna to napewno bedzie panem podworka tak jak byl Fuksik od Eli i Krzysia!

na zachete wklejam fotki!
ach przy wypisie napisali ze ma 5 lat - zagladaam w zeby mu i mnie sie nie wydaje zeby tyle mial! weterynarz okresli jego wiek! fachowo;)
aha dostal na wstep eukanube dla wrazliwych zoladeczkow;)

z moich obserwacji nie jest zle - bialka ma biale nie rozstrzelane czy jak to tam sie mowi nie ma kłapania pyszczkiem....jest iskierka nadzieji ze to nie nosowka, ale jak pani w schronie zobaczyla jego spiki to powiedzioala ze pies jest chory i nie nadaje sie do adopcji...

taki mam slodki pycholek!

a taki jestem chuuuudy!!!

takie mam wycieki z nochalka...

Posted

[quote name='martasuwałki']Bambusiku, zdrowiej!!! Jesteś wspaniałyja pierdzielę, cudo nie pies!!Dziewczyny, jemu trzeba znaleźć najlepszy dom pod słońcem, to piękny psiak, no piękny.A może jest strasznie zaziębiony tak jak była moja Orsika?Zobaczymy, ja w każdym razie trzymam kciuki za chłopaka.

Posted

Dziewczyny Jesteście Cudowne!!!:loveu: Tylko się modlić, żeby takich ludzi było więcej!:lol:

BAMBUS ZDROWIEJ!- za dużo ludzi Ci kibicuje, żebyś miał się teraz poddać... ...teraz po prostu musi być dobrze!

Posted

Śliczny jest! A jaki chudziutki!:-(

Dzieczyny, w swoim własnym i imieniu (myślę, że mogę) wszystkich wielbicieli rhodesianów - dziekuję Wam!

Posted

a do mnie własnie zadzwonił mój ulubiony weterynarz z Orzesza!:multi:

mowi ze psa ogladał 2 godziny, że czemu on jest taki zachudzony? że ma straszny apetyt, ze jutro beda wyniki badan krwi kału itd! i jak sie spytalam czy wg niego to jest nosowka to wiecie co odpowiedział?!
- na mój gust NIe! ale jutro sie wszystko potwierdzi bo moze miec forme utajona itd!
ze jesli nie bedzie to nosowka to za 2,3 dni mozemy go wziazc i podawac zastrzyki juz z domu tymczasowego. Narazie dostal na wzmocnienie, antybiotyk i cos tam jeszcze!

mowi ze fajne psisko z niego! a ja w jego slowa wierze!:cool3:

no i potem w tym tyg bedzie 3ba jakies pieniazki im dac...w zaleznosci oczywiscie ile bedzie musial byc odseparowany od innych psow!;)

jestesmy dobrej mysli!:lol:

Posted

[quote name='Ela_and_Krzys']ale super wiesci!

Ania pozdrow przy okazji kiedys naszego ulubionego weta (Oliwier czy Piotr?) i powiedz ze wybieramy sie do nich z wizyta tylko jakos nie ma kiedy... I ze nie poznaja Fuksia!

oczywiscie że Piotr!:loveu:
hehe
Maju przekaze Ci wszelkie namiary na gg wieczorkiem bo jade znowu z akcja psią do kc!
aha i Pan doktor powiedział na koniec - to Wy nagrywajcie dom a ja go z tego wyprowadze!:cool3:

Posted

Ale fajny ten wet :loveu:

Żonaty?? :cool3:

Ambra czekam na info, jutro chcialabym pojechac na wlasne oczy sie przekonac, czym Wy sie tak zachwycacie :lol:

Posted

Mój rodezjan też miał katar z podobnymi gilami. Wystarczyło mu spanie zimą przy uchylonym oknie.
A ten biedak mieszkał w zimnym boksie w schronisku, a gdzie wcześniej nie wiadomo. Mam nadzieję, że to jednak nie nosówka!

A swoją drogą - śliczny jest:lol: . jego chudość nie wygląda mi na nową. Już kosteczki wskazują, że był niedożywiony w szczenięctwie:shake:
Z pysia przypomina mi mojego psa, choć jest dużo ciemniejszy - BAMBUS po prostu!:lol: