halbina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :cool2: :Rose: dla wszystkich, którym się należą podziękowania: Ambra, Ma-ja, Panowie z Orzesza :calus: :Dog_run: :cunao: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Krypi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 To świetnie! Bardzo się cieszę, że Bambusek ma już własnego pańcia, a przed sobą tylko szczęśliwe dni:) Quote
sisay Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 No wiec potwierdzam... Bambo od soboty jest w domku w Mielcu :) Bedzie dalej leczony, jego nowy pan jest weterynarzem, rozbudowuja sobie dom, beda mieli konie, cos tam jeszcze, Bambo bedzie jezdzil z nowym panem do pracy, no i w ogole chetnie bym sie z nim zamienila ;) Quote
sisay Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 No co jest ??? :mad: Napisalam posta a on raz jest, a raz nie ma :angryy: Bambus od soboty mieszka w swietnym domku w Mielcu! :loveu: Jego pan jest lekarzem duzych zwierzat, chce go podkurowac a potem zabierac do pracy. :cool3: Fajnie bedzie mial! :multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Czy wy kochane dziewczyny przypadkiem nie czarownicami jestescie i jakies czarodzieskie rozdzki posiadacie bo to wprost nie do wiary? Takie rzeczy tylko w bajkach wystepuja. Brawo!!!:multi: :loveu: :multi: Quote
Ambra Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 no wspaniala wiadomosc, ja juz od tygodnia to swietuje:evil_lol: napewno bedzie mu dobrze! napewno! Ma-ja a jak platnosci w Orzeszu? na ile podliczyli rachunek?:look3: az sie boje spytac... Ma-ju dziekuje raz jeszcze !:p Quote
katya Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ma-ja napisał(a):No wiec potwierdzam... Bambo od soboty jest w domku w Mielcu :) Bedzie dalej leczony, jego nowy pan jest weterynarzem, rozbudowuja sobie dom, beda mieli konie, cos tam jeszcze, Bambo bedzie jezdzil z nowym panem do pracy, no i w ogole chetnie bym sie z nim zamienila ;) Super! :multi: Quote
Ambra Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 z tego co doczytalam na forum RR to pobyt w klinice dosc kosztowny byl, ale mam super wiadomosci, ze Bambo ma sie extra lubi jezdzic na konie i z nimi biegac, ma super charakter i jest szczesliwym psiakiem wiernym swojemu nowemu panu!:p Quote
Ambra Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Paola06 napisał(a):No to fajniutko:multi::multi::multi: Olcia a moze by tak spac juz isc?:razz: zawiozlyscie tego bokserka? Quote
Paola06 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Bokserek grzeje bezpiecznie doopke w lecznicy:multi::multi: Zawiozła go Kasiunia z Tomkiem a przed wczoraj dojechała do Orzesza boksereczka z Częstochowskiego schronu:) Oj,maja przy nas co robić tamtejsi weci:) Dziekujemy baaardzunio:):):):) Quote
Paola06 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A może Moniczko uda się wyprosic jakies zdjątka od nowych włascicieli???? Tak dla pokrzepienia:lol::lol::lol: Quote
sisay Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Zupełnie niespodziewanie dostałam dziś zdjęcie :) Poznajecie? Quote
Recommended Posts