Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lida napisał(a):
Wpłaciłam dziś 50 zł dla Diboja. Na razie wpłata jednorazowa. Może będzie stałe zlecenie, ale jeszcze to potwierdzę.

super, to może chociaż na tą karmę się uzbiera :)

Posted

Jeśli Marcie nie uda się załatwić karmy, to i tak już mamy uzbieraną jakąś kwotę, ale przeleję pieniądze Patrycji, bo mówiła mi, że ma dojście do fajnej karmy 25 kg za 82 zł, o ile dobrze zrozumiałam. Karol mi napisał, że chyba uda mu się uzbierać na ten miesiąc na hotelik. Jestem dobrej myśli.

Posted

właśnie chciałam o tym pisać. Teraz to już nie wiem czy się uda...Stałam się już w schronisku hiper upierdliwa bo ciągle o tym gadam. Miałam jechać do schroniska dowiedzieć się osobiście, ale mam chorego psa i muszę zostać w domu. Tak czy owak, jak cokolwiek będę wiedzieć - dam znać.

Posted

Lida napisał(a):
Jak mi podacie adres na pw, to jeszcze dorzucę worek karmy Dibojowi. Tylko co on je?

Jesteś Naszym aniołem :loveu: Obecnie Diboj jest na jakiejś karmie, którą Patrycja ma u siebie, a szczerze mówiąc nie pytałam jakiej. Diboj zjadał też Joserę Economy, która została po moim podopiecznym, a ta akurat jest w dobrej cenie.
Pieniążki doszły - 50 zł :loveu:
Maruchny, możesz zrobić rozliczenie w pierwszym poście?

Posted

Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku - rozumiem, że Diboj jeszcze nie ma znalezionego dt/hoteliku...?

Będę lepić mu banerek. Chciałabym wiedzieć, czy napis ma być bardzo dramatyczny?

PS.
Może u Murki (lubelskie) by się miejsce znalazło...? :hmmmm:

Posted

Dobra, zrobiłam taki... :oops:

. .

Wstawiony ze skróconego adresu i podlinkowany skroconym adresem wątku, rozmiar 100x250 pikseli.

Co prawda, agaton85 prosiła o inny napis, ale ten wydaje mi się odpowiedniejszy... :(

Posted

inka33 napisał(a):
Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku - rozumiem, że Diboj jeszcze nie ma znalezionego dt/hoteliku...?

Będę lepić mu banerek. Chciałabym wiedzieć, czy napis ma być bardzo dramatyczny?

PS.
Może u Murki (lubelskie) by się miejsce znalazło...? :hmmmm:

Cześć Inka :-) No jak Ty jesteś u Diboja, to już naprawdę damy radę :-)

Posted

Lida napisał(a):
Cześć Inka :-) No jak Ty jesteś u Diboja, to już naprawdę damy radę :-)

:oops: Hę...? Jak toś wymyśliła...? Ja nie czarownica... :shake:

Posted

inka33 napisał(a):

Diboj jest w hoteliku, w bardzo fajnym hoteliku. Tylko potrzeba mu ludzia do kochania. Zamiast zbierać pieniążki na hotelik, wolałabym zbierać numery do osób, które chciałyby go zaadoptować. :shake:
Baaaaardzo dziękuję za banerek. :loveu::multi:

Posted

Zamówiłam (już zapłaciłam) Brit Premium Adult L - 15 kg. Jak będzie znów brakować karmy, dajcie znać. Proszę o informację, jak karma dojdzie, a potem napiszcie, czy Dibojowi smakuje, czy trzeba coś innego na przyszłośc kupować.

Posted

Lida napisał(a):
Nie czarownica, a dobry człowiek :-)

No, nie byłabym tego taka pewna... :diabloti:

Może ktoś by się pochwalił nochalem...? :siara:

Posted

opiekunka naszego tymczasa Jaśmina zdecydowała się przekazać zysk z mojego bazarku, który miał pokryć część leczenia Jaśminka (80 PLN) na potrzeby Diboja :)
zatem 160 + 80 = 240 :)

Agata - podaj proszę numer konta to poleci :)