agaton85 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ajula napisał(a):ale do mnie chyba nie poszło, bo nie doszło :p poleciało cioteczko :loveu: Quote
agaton85 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Dzisiaj doszły wpłaty od : Anita Ś. - 50 zł Ajula - 20 zł Pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Martuchny Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 dziś dowiadywałam się o tą karmę... ale znowu muszę poczekać, do piątku... Quote
Lida Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Wpłaciłam dziś 50 zł dla Diboja. Na razie wpłata jednorazowa. Może będzie stałe zlecenie, ale jeszcze to potwierdzę. Quote
agaton85 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Bardzo dziękuję, to dla Diboja ogromna pomoc. :loveu: Domku, gdzie jesteś? :shake: Quote
Ajula Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Lida napisał(a):Wpłaciłam dziś 50 zł dla Diboja. Na razie wpłata jednorazowa. Może będzie stałe zlecenie, ale jeszcze to potwierdzę. super, to może chociaż na tą karmę się uzbiera :) Quote
agaton85 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jeśli Marcie nie uda się załatwić karmy, to i tak już mamy uzbieraną jakąś kwotę, ale przeleję pieniądze Patrycji, bo mówiła mi, że ma dojście do fajnej karmy 25 kg za 82 zł, o ile dobrze zrozumiałam. Karol mi napisał, że chyba uda mu się uzbierać na ten miesiąc na hotelik. Jestem dobrej myśli. Quote
Martuchny Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 właśnie chciałam o tym pisać. Teraz to już nie wiem czy się uda...Stałam się już w schronisku hiper upierdliwa bo ciągle o tym gadam. Miałam jechać do schroniska dowiedzieć się osobiście, ale mam chorego psa i muszę zostać w domu. Tak czy owak, jak cokolwiek będę wiedzieć - dam znać. Quote
Lida Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jak mi podacie adres na pw, to jeszcze dorzucę worek karmy Dibojowi. Tylko co on je? Quote
agaton85 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Lida napisał(a):Jak mi podacie adres na pw, to jeszcze dorzucę worek karmy Dibojowi. Tylko co on je? Jesteś Naszym aniołem :loveu: Obecnie Diboj jest na jakiejś karmie, którą Patrycja ma u siebie, a szczerze mówiąc nie pytałam jakiej. Diboj zjadał też Joserę Economy, która została po moim podopiecznym, a ta akurat jest w dobrej cenie. Pieniążki doszły - 50 zł :loveu: Maruchny, możesz zrobić rozliczenie w pierwszym poście? Quote
inka33 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku - rozumiem, że Diboj jeszcze nie ma znalezionego dt/hoteliku...? Będę lepić mu banerek. Chciałabym wiedzieć, czy napis ma być bardzo dramatyczny? PS. Może u Murki (lubelskie) by się miejsce znalazło...? :hmmmm: Quote
inka33 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Dobra, zrobiłam taki... :oops: . . Wstawiony ze skróconego adresu i podlinkowany skroconym adresem wątku, rozmiar 100x250 pikseli. Co prawda, agaton85 prosiła o inny napis, ale ten wydaje mi się odpowiedniejszy... :( Quote
Lida Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 inka33 napisał(a):Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku - rozumiem, że Diboj jeszcze nie ma znalezionego dt/hoteliku...? Będę lepić mu banerek. Chciałabym wiedzieć, czy napis ma być bardzo dramatyczny? PS. Może u Murki (lubelskie) by się miejsce znalazło...? :hmmmm: Cześć Inka :-) No jak Ty jesteś u Diboja, to już naprawdę damy radę :-) Quote
inka33 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Lida napisał(a):Cześć Inka :-) No jak Ty jesteś u Diboja, to już naprawdę damy radę :-) :oops: Hę...? Jak toś wymyśliła...? Ja nie czarownica... :shake: Quote
agaton85 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 inka33 napisał(a):Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku - rozumiem, że Diboj jeszcze nie ma znalezionego dt/hoteliku...? Diboj jest w hoteliku, w bardzo fajnym hoteliku. Tylko potrzeba mu ludzia do kochania. Zamiast zbierać pieniążki na hotelik, wolałabym zbierać numery do osób, które chciałyby go zaadoptować. :shake: Baaaaardzo dziękuję za banerek. :loveu::multi: Quote
Lida Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Zamówiłam (już zapłaciłam) Brit Premium Adult L - 15 kg. Jak będzie znów brakować karmy, dajcie znać. Proszę o informację, jak karma dojdzie, a potem napiszcie, czy Dibojowi smakuje, czy trzeba coś innego na przyszłośc kupować. Quote
Lida Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Nie czarownica, a dobry człowiek :-) inka33 napisał(a)::oops: Hę...? Jak toś wymyśliła...? Ja nie czarownica... :shake: Quote
inka33 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Lida napisał(a):Nie czarownica, a dobry człowiek :-) No, nie byłabym tego taka pewna... :diabloti: Może ktoś by się pochwalił nochalem...? :siara: Quote
Martuchny Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 opiekunka naszego tymczasa Jaśmina zdecydowała się przekazać zysk z mojego bazarku, który miał pokryć część leczenia Jaśminka (80 PLN) na potrzeby Diboja :) zatem 160 + 80 = 240 :) Agata - podaj proszę numer konta to poleci :) Quote
agaton85 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) Tak, dostałam smsa przed chwilą, że doszła :) Bardzo dziękujemy. Edited July 10, 2013 by agaton85 Quote
agaton85 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Zapomniałam wczoraj potwierdzić, 80 zł doszło. :loveu: Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Dibojku, jest szansa, żeby ci "odkleić" tą paskudną "łatkę"...? :kciuki: Quote
Recommended Posts