maggiejan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Gosiu, nie da się zrozumieć tego co się stało...:shake: Quote
supergoga Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Sabulku, jak ci tam jest? Znalazła cię Maxi? Już się nie boisz? Dlaczego nie chciałaś dać sobie szansy? Nie mogę zapomnieć, nie mogę po prostu!!! Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ja też pamiętam o Sabci :-( Gosiu trzymaj się kochana :calus: Quote
supergoga Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Dziękujemy Wam, że jesteście z nami, z Iwoną, Pawłem (przede wszystkim) i ze mną. Że macie dla nas ciepłe słowo. Bo jest nam potrzebne, czujemy sie źle a żal w nas nie maleje. Miało być dobrze - stała się tragedia. To bardzo boli. Quote
tanitka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Sabuniu do zobaczenia po tamtej stronie Mostu:-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :glaszcze::glaszcze: Ela i Waldek Quote
supergoga Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Sabinko, ja nadal pamiętam. Pamietam nasz ostatni wspólny spacer, twoją przytulona do mnie głowe w wielkim kloszu. Mój niepokój. I radość, że w domu dobrze, że suczki sie lubią. I tragedię - wielką tragedię. Zostawiłaś nas - wybrałas inny wymiar. Poczekaj tam na nas - dotrzemy w końcu także. Quote
PaulinaT Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wczoraj powiedziałaś coś o pustej klatce po Sabie. Nie śmiałam zapytać... Nie byłam na bieżąco - nie jestem ostatnio za bardzo na bieżąco - nie wiedziałam co się stało. Bardzo mi przykro... Ja widziałam Sabę tylko 1 raz. Pamiętam jej sterczące uszy. I bródkę. I szczekanie. Okropna to niesprawiedliwość, że Saba odeszła właśnie wtedy. Po 4 godzinach w Nowym Domu. Współczuję. Tobie Gosiu. I nowej właścicielce Saby, która tak długo na nią czekała.... :( Quote
shirrrapeira Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja rowniez wspolczuje Tobie Gosiu i Sabie. A mialo byc tak pieknie... Quote
supergoga Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Sabus, pamiętam i będe pamiętałą. Twoje miejsce w naszych sercach jest pełne smutku. Quote
supergoga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Sabuś, pamiętam o Tobie. Taki żal mam w sercu Quote
supergoga Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Kochana Sabunia - nie może cieszyć się majem we własnym domu. Szkoda wielka. Pamiętamy o tobie!!! Rozejrzyj się, wczoraj powędrował za TM twój kolega z sąsiedniego boksu - mały rudy Alex. Może gdzieć go widziałaś. Będzie zagubiony. Odszukaj go. Quote
supergoga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Sabinko - pamiętam. Nigdy nie zapomnę. 4 godziny szczęścia - i taki ból. Taki żal. Wybrałaś taki wariant. Tylko nie wiem, dlaczego?:shake: Quote
Recommended Posts