Andzike Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Fajnie, że chociaż ktoś dzwoni, może kolejny telefon będzie bardziej odpowiedni :) Z wystawieniem bazarku mam małe :oops: opóźnienie, ale może w weekend się uda :p Quote
Nutusia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 To może sensownej Pani zaproponować innego piesia, takiego z rodzaju "stacjonarnych"? ;) Quote
Juldan Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Nutusia']To może sensownej Pani zaproponować innego piesia, takiego z rodzaju "stacjonarnych"? ;)[/QUOTE] Proponowałam, podesłałam kilka psiaków, ale Pani oddzwoniła i powiedziała, że niestety szuka dalej... kurcze szkoda- bo domek fajny. Jakaś sunia pewnie tam zamieszka- bo pani zdecydowana na około dwuletnią i wysterylizowaną... Quote
Nutusia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) Mazowszanka ma taką podobną sunię - Fionę. Wymagania by się zgadzały... Może napisz do niej PW ;) A przy okazji... Ciocie, jeśli któraś właśnie wystawiła bądź zamierza wkrótce wystawić bazarek, a nie ma czasu/cierpliwości/możliwości wysyłać dziesiątków zaproszeń - polecam bazarek, który oferuje wysyłanie zaproszeń do 70 osób! :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243730-Zaproszeniowy-bazarek-do-2-06-dla-MAMBY-I-ZNAJDEK[/url] Edited May 25, 2013 by Nutusia Quote
Juldan Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Nutusia']Mazowszanka ma taką podobną sunię - Fionę. Wymagania by się zgadzały... Może napisz do niej PW ;) A przy okazji... Ciocie, jeśli któraś właśnie wystawiła bądź zamierza wkrótce wystawić bazarek, a nie ma czasu/cierpliwości/możliwości wysyłać dziesiątków zaproszeń - polecam bazarek, który oferuje wysyłanie zaproszeń do 70 osób! :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233460-Chmurka-(Zula)-wraca-do-ojczyzny-i-szuka-domu-bez-dzieci?p=19802366#post19802366[/URL][/QUOTE] Napiszę do Pani- miała jechać dzisiaj do schroniska, jeśli wróciła bez piesa to odezwę się do Mazowszanki :) Link nie jest do bazarku tylko do wątku Chmurki ;) ale bazarek widziałam i pomysł jest czadowy :) Quote
Juldan Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 (edited) Zapraszam na wątek koleżanki Majki z hoteliku- Kory: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243746-Kora-zgubiła-sie-posmutniała-osiwiała-prosi-o-grosik-na-hotelik-i-szuka-DS[/URL] i na Bazarek "owieczkowy" dla Koruni- [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243749-Pluszowe-owieczki-dla-Kory-do-01-06-2013-do-21-00[/URL] Edited May 25, 2013 by Juldan Quote
Malgoska Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Dziękuje za zaproszenie śliczne sunie będę zagladać a udało się wyciągnąc tą trzecią Sunie od tych debili? Quote
Juldan Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Malgoska']Dziękuje za zaproszenie śliczne sunie będę zagladać a udało się wyciągnąc tą trzecią Sunie od tych debili?[/QUOTE] Niestety nie:shake: Toz zrobił nalot i nie miał odstaw do odebrania psów-w tym Zuzi... mimo, że facet chwalił się, że psów mają na tymczasie siedem- w domu była tylko Zuzia. Bóg raczy wiedzieć co zrobili z resztą:-( Pani Prezes obiecała mi, że będą ich mieli na oku... szlak mnie trafia ale nic nie mogę zrobić:placz: Quote
Maciek777 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Juldan']Niestety nie:shake: Toz zrobił nalot i nie miał odstaw do odebrania psów-w tym Zuzi... mimo, że facet chwalił się, że psów mają na tymczasie siedem- w domu była tylko Zuzia. Bóg raczy wiedzieć co zrobili z resztą:-( Pani Prezes obiecała mi, że będą ich mieli na oku... szlak mnie trafia ale nic nie mogę zrobić:placz:[/QUOTE] Tragedia:shake: Jakby kto pytał;) : Lusia jest bardzo towarzyska. Aż za bardzo:evil_lol: Cały czas próbuje wejść przednimi łapami na człowieka - czy jak się stoi, kuca czy siedzi:) Quote
Juldan Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Majka robi dokładnie to samo, wieczorem wrzucę zdjęcie, jak małpiszon ostatnio potraktował Aśkę- właścicielkę hotelku. Chciała ją przeskoczyć, a wskoczyła jej na plecy :evil_lol: Quote
keakea Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Dzień dobry, przychodzę ze skromnymi życzeniami wszystkiego najlepszego, bo nic więcej na razie nie mogę zaoferować, przepraszam :( Quote
mdk8 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 jestem na zaproszenie Juldan i postaram się wspomóc maleństwa grosikiem. Quote
Juldan Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 no i wczoraj Maja nam pokazała jak pięknie potrafi się wspinać po ogrodzeniu:mad::shake::mad: W rogu wybiegu wchodzi małpiszon na nie jak kot... [COLOR=#696969][SIZE=1]ps. jest cień nadziei że odzyskamy Zuzię[/SIZE][/COLOR] Quote
Juldan Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Witaj kochana- dziękuję za przybycie:) [quote name='mdk8']jestem na zaproszenie Juldan i postaram się wspomóc maleństwa grosikiem.[/QUOTE] Quote
aikowo Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Juldan']no i wczoraj Maja nam pokazała jak pięknie potrafi się wspinać po ogrodzeniu:mad::shake::mad: W rogu wybiegu wchodzi małpiszon na nie jak kot... [COLOR=#696969][SIZE=1]ps. jest cień nadziei że odzyskamy Zuzię[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] no właśnie cała Maja.... Quote
Juldan Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='aikowo']no właśnie cała Maja....[/QUOTE] najgorsze jest to, że ona zrobiła to w celu popisania się przed nami- coś na zasadzie- zobaczcie co potrafię... Teraz na wybiegu jest pod kontrolą i z psami, które nie dają jej czasu na kombinowanie, z którymi się bawi. Kora jest dla niej za spokojna i Maja szuka zajęcia przy płocie... skubaniec jeden... poza tym okazało sie że Maja boi się wody:evil_lol: wokół hoteliku są trzy stawy i rzeka. Kiedy poszliśmy na spacer, bała się nawet paznokci umoczyć:evil_lol: Quote
aikowo Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Maja jak była u nas wlazła za Goldenem do wody po kolana ale baaardzo ostrożnie :) Quote
Maciek777 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 I kolejne fotki. Nie w basenie:) [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img27/4983/dsc0867fn.jpg[/IMG][/IMG] [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img402/8194/dsc0856cbk.jpg[/IMG][/IMG] Quote
Juldan Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Zdjęcia na których Lusia wyprowadza Kubę na spacer są moimi ulubionymi:evil_lol: Quote
Maryna Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Zaglądam,ale w żaden sposób nie mogę pomóc,bardzo mi przykro Quote
BORYSboxer Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Jestem na zaproszenie...groszem narazie nie pomoge bo nie mam...jak czytam pojawil sie cien nadziei na odzyskanie Zuzi.Juldan,a gdzie dokladnie ci ludzie mieszkaja I kto to jest?moze byc na pw Quote
Maciek777 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Teraz dopiero widzę, że Lusi w ogóle nie wystaje smycz z paszczy. Drugą połowę na w żołądku:evil_lol: A wczoraj, w trakcie mycia ścian w jej boksie, zaczęła pić brudną wodę z płynem:crazyeye: Gdyby jej nie przerwać to kto wie jak by się rozsmakowała;) Quote
Recommended Posts