Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że chociaż ktoś dzwoni, może kolejny telefon będzie bardziej odpowiedni :)

Z wystawieniem bazarku mam małe :oops: opóźnienie, ale może w weekend się uda :p

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']To może sensownej Pani zaproponować innego piesia, takiego z rodzaju "stacjonarnych"? ;)[/QUOTE]

Proponowałam, podesłałam kilka psiaków, ale Pani oddzwoniła i powiedziała, że niestety szuka dalej... kurcze szkoda- bo domek fajny. Jakaś sunia pewnie tam zamieszka- bo pani zdecydowana na około dwuletnią i wysterylizowaną...

Posted (edited)

Mazowszanka ma taką podobną sunię - Fionę. Wymagania by się zgadzały... Może napisz do niej PW ;)

A przy okazji...
Ciocie, jeśli któraś właśnie wystawiła bądź zamierza wkrótce wystawić bazarek, a nie ma czasu/cierpliwości/możliwości wysyłać dziesiątków zaproszeń - polecam bazarek, który oferuje wysyłanie zaproszeń do 70 osób! :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243730-Zaproszeniowy-bazarek-do-2-06-dla-MAMBY-I-ZNAJDEK[/url]

Edited by Nutusia
Posted

[quote name='Nutusia']Mazowszanka ma taką podobną sunię - Fionę. Wymagania by się zgadzały... Może napisz do niej PW ;)

A przy okazji...
Ciocie, jeśli któraś właśnie wystawiła bądź zamierza wkrótce wystawić bazarek, a nie ma czasu/cierpliwości/możliwości wysyłać dziesiątków zaproszeń - polecam bazarek, który oferuje wysyłanie zaproszeń do 70 osób! :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233460-Chmurka-(Zula)-wraca-do-ojczyzny-i-szuka-domu-bez-dzieci?p=19802366#post19802366[/URL][/QUOTE]

Napiszę do Pani- miała jechać dzisiaj do schroniska, jeśli wróciła bez piesa to odezwę się do Mazowszanki :)
Link nie jest do bazarku tylko do wątku Chmurki ;) ale bazarek widziałam i pomysł jest czadowy :)

Posted (edited)

Zapraszam na wątek koleżanki Majki z hoteliku- Kory:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243746-Kora-zgubiła-sie-posmutniała-osiwiała-prosi-o-grosik-na-hotelik-i-szuka-DS[/URL]

i na Bazarek "owieczkowy" dla Koruni- [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243749-Pluszowe-owieczki-dla-Kory-do-01-06-2013-do-21-00[/URL]

Edited by Juldan
Posted

[quote name='Malgoska']Dziękuje za zaproszenie
śliczne sunie
będę zagladać
a udało się wyciągnąc tą trzecią Sunie od tych debili?[/QUOTE]

Niestety nie:shake: Toz zrobił nalot i nie miał odstaw do odebrania psów-w tym Zuzi... mimo, że facet chwalił się, że psów mają na tymczasie siedem- w domu była tylko Zuzia. Bóg raczy wiedzieć co zrobili z resztą:-( Pani Prezes obiecała mi, że będą ich mieli na oku... szlak mnie trafia ale nic nie mogę zrobić:placz:

Posted

[quote name='Juldan']Niestety nie:shake: Toz zrobił nalot i nie miał odstaw do odebrania psów-w tym Zuzi... mimo, że facet chwalił się, że psów mają na tymczasie siedem- w domu była tylko Zuzia. Bóg raczy wiedzieć co zrobili z resztą:-( Pani Prezes obiecała mi, że będą ich mieli na oku... szlak mnie trafia ale nic nie mogę zrobić:placz:[/QUOTE]
Tragedia:shake:

Jakby kto pytał;) :
Lusia jest bardzo towarzyska. Aż za bardzo:evil_lol: Cały czas próbuje wejść przednimi łapami na człowieka - czy jak się stoi, kuca czy siedzi:)

Posted

Majka robi dokładnie to samo, wieczorem wrzucę zdjęcie, jak małpiszon ostatnio potraktował Aśkę- właścicielkę hotelku.
Chciała ją przeskoczyć, a wskoczyła jej na plecy :evil_lol:

Posted

no i wczoraj Maja nam pokazała jak pięknie potrafi się wspinać po ogrodzeniu:mad::shake::mad:
W rogu wybiegu wchodzi małpiszon na nie jak kot...

[COLOR=#696969][SIZE=1]ps. jest cień nadziei że odzyskamy Zuzię[/SIZE][/COLOR]

Posted

Witaj kochana- dziękuję za przybycie:)

[quote name='mdk8']jestem na zaproszenie Juldan i postaram się wspomóc maleństwa grosikiem.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Juldan']no i wczoraj Maja nam pokazała jak pięknie potrafi się wspinać po ogrodzeniu:mad::shake::mad:
W rogu wybiegu wchodzi małpiszon na nie jak kot...

[COLOR=#696969][SIZE=1]ps. jest cień nadziei że odzyskamy Zuzię[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

no właśnie cała Maja....

Posted

[quote name='aikowo']no właśnie cała Maja....[/QUOTE]

najgorsze jest to, że ona zrobiła to w celu popisania się przed nami- coś na zasadzie- zobaczcie co potrafię...
Teraz na wybiegu jest pod kontrolą i z psami, które nie dają jej czasu na kombinowanie, z którymi się bawi. Kora jest dla niej za spokojna i Maja szuka zajęcia przy płocie...
skubaniec jeden... poza tym okazało sie że Maja boi się wody:evil_lol: wokół hoteliku są trzy stawy i rzeka. Kiedy poszliśmy na spacer, bała się nawet paznokci umoczyć:evil_lol:

Posted

Jestem na zaproszenie...groszem narazie nie pomoge bo nie mam...jak czytam pojawil sie cien nadziei na odzyskanie Zuzi.Juldan,a gdzie dokladnie ci ludzie mieszkaja I kto to jest?moze byc na pw

Posted

Teraz dopiero widzę, że Lusi w ogóle nie wystaje smycz z paszczy. Drugą połowę na w żołądku:evil_lol:

A wczoraj, w trakcie mycia ścian w jej boksie, zaczęła pić brudną wodę z płynem:crazyeye: Gdyby jej nie przerwać to kto wie jak by się rozsmakowała;)