Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam o Majce na swoim wątku, a powinnam tu, więc wklejam najświeższe informacje. ;)

Zauważyłam, że Maja trochę się boi przechodniów (głównie facetów) mijanych na ulicy. Tak, jak Kora, na obcym terenie jest ostrożna.

Maja nie reagowała warczeniem i szczekaniem, tylko omijała obcych szerokim łukiem, była spięta i ostrożna. Na smyczy chodzi ładnie i nie boi się pojazdów. Dzisiaj odważyłam się spuścić ją ze smyczy w ogródku, żeby poszalała z Foksikiem i Tosią. Było super szaleństwo, ale nieoczekiwanie Maja podbiegła do muru, skoczyła i zaczepiła się łapami o gzyms - mniej więcej w połowie. Zdjęłam ją, a ona miała minę niewiniątka. Jednak bezpieczniej jest jak wygłupiają się w domu, w pokoju szaleństw, który jest prawie pusty. ;)

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Majka wygląda na bardzo rozbawioną- mam nadzieję, że domu Ci do góry nogami nie wywraca :smile: Małpka moja koffffana. Jest ktoś kto intensywnie przekonuje męża do adopcji Majki- ale cienko to widzę...

Posted

[quote name='Nutusia']Nio... w oczkach to ona ma te swoje ku... iskierki znaczy ;) Nawet gdy bardzo się stara być poważna :)[/QUOTE]

Nie da się ukryć tych iskierek. ;)

[quote name='Juldan']Majka wygląda na bardzo rozbawioną- mam nadzieję, że domu Ci do góry nogami nie wywraca :smile: Małpka moja koffffana. Jest ktoś kto intensywnie przekonuje męża do adopcji Majki- ale cienko to widzę...[/QUOTE]

Nie wywraca. :lol: Czasami zdarza jej się zająć czymś, co nie jest zabawką, ale skarcona słownie zmienia obiekt zainteresowania. Inne psy nie przepadają za jej sposobem zabawy - skubie, łapie za uszy, ogon itd. Najwięcej cierpliwości ma Fortuna. ;)

Posted

[quote name='Juldan']już udostępniłam i miałam kilka telefonów... błagam, nich coś się w końcu z tego wykluje[/QUOTE]

Fajnie by było. Maja to taki wesoły skrzacik. ;)

Posted

Ale super suczki ! Czy to przytulisko w Glinnie jeszcze działa ? Jak była ta akcja z likwidacją to dużo o tym przytulisku było a teraz nic nie słyszałam. A co z trzecią suczką, gdzie przebywa bo nie doczytałam ?

Posted

Cześć Jolka- Glinno już zamknięte, choć nieraz ludzie podrzucają tam zwierzęta.
Sprawa Zuzi nadal w toku, ale jest światło w tunelu...