Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='saphira18']ślubne zdjęcie:evil_lol: idealne!

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-Z_A3gUA2uVo/UWloPEZi9nI/AAAAAAAC2GU/eliinA17F3A/s720/IMG_8432.JPG[/URL][/QUOTE]

W sumie... Masz rację! Pasuje idealnie!!! :D :D :D

Posted

[quote name='Hmmm'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-Z_A3gUA2uVo/UWloPEZi9nI/AAAAAAAC2GU/eliinA17F3A/s720/IMG_8432.JPG[/URL]
uwielbiam to zdjęcie :D[/QUOTE]

Zgadzam sie :)

Posted

Jeśli chodzi o Wolnego nic się nie zmienia poza tym, że powoli, powoli zaczyna nie lubić innych psów...:mad: prawie na każdego się rzuca, jedynie toleruje i to bez problemów te co zna, czyli: Doris, Tysię i Dolara :) Miseczka dziś została wyczyszczona w 3 sekundy :D Poza tym to zauważyłam też, że Wolny coraz bardziej jest wpatrzony w Marcina, wcześniej nie bardzo zwracał uwagę na Niego, a teraz ciągle zerka, czy idzie koło Niego :) A dziś jak Wolny złapał jakąś starą kość w zęby to Marcin bez problemu mógł mu wyciągnąć ją z pyszczka :)
Telefon nadal nie dzwoni...

Posted

No i Wolny został sam w schronisku, bez swojej rodzinki... Jego brat pojechał do nowego domciu, a on dalej czeka. Dziś był spacerek, oczywiście Wolny trzymał się jak najdalej od wody, jak Tysia się kąpała to on nawet nie chciał podejść w pobliże jeziora, bardzo się boi. Poza tym nie mieliśmy dziś okazji spotkać innych psów, bo wszyscy na akcji na Dolinie są :) Apetyt dopisywał ale to standardowe i normalnie :) Dziś też Wolny zapierał się pierwszy raz przed wejściem do boksu :( Dowiedzieliśmy się też ciekawej rzeczy, tzn. Wolny podobno wszystkie miski wynosi pod to podwyższenie na zewnątrz :D Ostatnio Pani Ania ponoć wyciągnęła cztery :D Najlepsze jest to, że (nie wiem jak on to robi) ponoć podkrada czasem je sąsiadom z boksu obok :crazyeye:

Tutaj kilka zdjęć :)

Posted

I na Wolnego przyjdzie czas:lol:
A dziś to chyba całe schronisko i Borki mieliście dla siebie, bo wszyscy na Dolinie:evil_lol:A z tymi miskami, że podkrada to chyba żart jakiś, bo jakby on to robił:evil_lol:

Posted

A ja mam dzisiaj dla wszystkich dużego NEWSA :D :D :D
Wolny grzeje już pupcię w nowym domku!!! :multi:
Ponoć rodzinka fajna, wiem, że ma mieszkać w mieszkaniu i za nic nie chciał wejść do auta :D Pracownik musiał go na siłę włożyć, bo się zapierał ile sił w łapkach :)
W czwartek poproszę o numer do nowych właścicieli Wolnego i zobaczymy co i jak :)
A na razie trzymajcie mocno kciuki aby Wolny miał się dobrze i był grzeczny :)

Posted

Też się ogromnie cieszę i trochę tylko denerwuję tym żeby w domu się nie załatwiał i jakoś zachowywał pod nieobecność właścicieli, bo w sumie On nigdy nie miał prawdziwego domciu...

Posted

Dziś udało mi się zdobyć numer do Wolnego :)
Więc chłopak mieszka w Czeladzi, ma teraz na imię Maks :) Jest bardzo grzeczny i posłuszny. W domu się nie załatwił ani razu, nic nie niszczy i nie chce wskakiwać na łóżka :) Pan go zapraszał ale on woli swoje posłania na podłodze. Został wykąpany w pierwszym dniu i był tak wystraszony, że stał w wannie nieruchomo!!! :crazyeye: Jedynie co to rzuca się na napotkane psy na spacerze... Strasznie przyzwyczaił się już do swojego Pana i chodzi za Nim krok w krok. Pan Nas zapraszał serdecznie na wizytę :) Wolny/Maks chodzi codziennie na długie spacerki ze swoim Panem na jakieś duże łąki. Pan go bardzo chwalił :) A jak zapytałam dlaczego Wolny to usłyszałam, że Państwo mieli przez 8 lat identycznego psa, jednak jakiś czas temu niespodziewanie odszedł... Myślę, że Wolny trafił bardzo dobrze i będzie się miał tam jak "pączek w maśle" :) :) :)