kamil19201 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 hah To świetnie że już lepiej :P może Wolny aktorem powinien być?;> Quote
madzia.uje93 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 No to super, że oba braciki się otworzyły i potrzebowaly na to tylko 2-3 spacery:D (p. Ania będzie chyba niepocieszona, bo bardzo jej było do śmiechu jak nam takie psiaki przydzielała:p) Quote
ania91sc Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 No dokładnie :D Zaprezentujecie jej to w sobotę :D :D :D Quote
Istar19 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 banerki dla Wolnego ;) a Jadzi zrobię wieczorem, albo jutro ok?:) Quote
ania91sc Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Dziękuję pięknie Marzena :loveu: Jeśli chodzi o Jadzię to się nie śpieszy :) Quote
ania91sc Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Dzisiaj za dużo nie napiszę, gdyż Jadzia nie mogła daleko iść więc Marcin poszedł na spacerek sam :) Ale spotkał potem towarzystwo więc może coś towarzystwo napisze :D :D :D Jak trochę pochodziliśmy razem przed schroniskiem to Marcin zauważył u Wolnego kleszcza i udało mu się ładnie go wyrwać :) Oczywiście obżarciuszek cały czas patrzył za jedzeniem i za tym żeby go głaskać :) Tak panicznie boi się wody, że nawet do płyciutkiej kałuży boi się wejść i za każdym razem musi ją omijać. Niestety chłopaki (Dolar i Wolny) coś w boksie przestali się dogadywać :( :( :( Gdy Wolnego wkładaliśmy po spacerku to zaraz jak zamknęliśmy boks rzucili się na siebie :( Na szczęście szybko przestali i nic się żadnemu nie stało. Pani Ania mówiła, że będzie musiała je rozdzielić, bo to był nie pierwszy raz... A tutaj kilka zdjęć z dzisiaj: Quote
madzia.uje93 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No to może ja z "towarzystwa":eviltong: tylko napiszę że Wolny bardzo przypomina brata...Miał małą sprzeczkę z Madoxem, psiaki chwyciły się za pyszczki, ale nic nikomu sie nie stało i od tego czasu Wolny tak jak Dolar bał się Madoxa...No i pospędzeniu z nim trochę czasu, musze przynać Ania, że Wolny także już sie super przekonał do człowieka i pieszczoch z niego straszny:D A to w tym boksie z Dolarem:crazyeye: Od początku mi się wydawało, że to Wolny przewodzi w tym stadku, dziś na spacerze jak Dolar zaczął szczekac to Wolny też się na niego na chwile rzucił z zębami...Może lepiej jednak je będzie rozdzielić?:roll: Quote
saphira18 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 widzę że kolejne kochające się rodzeństwo... a może to Greta je zawsze uspokajała?:roll: rozdzielcie chłopaków, na zdrowie im to wyjdzie;) piękne zdjęcia! Quote
ania91sc Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Chyba mamusia dowodziła... Właśnie Marcin mi mówił, że Madoxa potem się tak bardzo bał :) Quote
madzia.uje93 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ania91sc napisał(a):Chyba mamusia dowodziła... Właśnie Marcin mi mówił, że Madoxa potem się tak bardzo bał :) Ale mimo wszystko mnie się go bał niż Dolar;) Quote
Romina_74 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 no i w bardzo WOLNYm tempie dotarłam i ja :) obaj bracia są faktycznie przystojni ;) Quote
ania91sc Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Wolny jak Wolny zachowywał się jak zawsze bardzo grzecznie :) Idealnie chodził na smyczy, nie wiedział nadal o co chodzi z tymi zabawkami :D No i oczywiście cieszył się bardziej na mój widok niż na Marcina :D :D :D Jadzia zaczepiała go do zabawy, a ten nie bardzo wiedział co ma robić :) Apetyt ma chłopak OGROMNY!!! :) Jest też już sam w boksie, obok swojego brata - Dolara :) Quote
pralinka94 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 jeżeli chodzi o zabawki, to może trzeba mu dobitnie pokazać o co z nimi chodzi? :D :evil_lol: Quote
ania91sc Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 W czwartek weźmiemy je w dwójkę na wybieg może będzie "małpował" od Jadzi i się trochę pobawi :) Bo on zazwyczaj robi to co ona :D Quote
ania91sc Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 A pojutrze spacerek ze mną :D :D :D Zapomniałam :) Quote
ania91sc Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 No i po spacerku :) Wolny jak mnie zobaczył pod boksem strasznie się ucieszył :) Nie miał tak długiego spacerku niestety, ale za to aktywny i muszę Wam powiedzieć coś niezwykłego :D :D :D Wolny BAWIŁ SIĘ na wybiegu, biegał za śnieżkami i za mną :) Normalnie nie mogłam się napatrzeć. W ogóle On jest coraz bardziej zadowolony z życia. A jaki pieszczoch... tylko głowę wciska do głaskania :) Jedynie zdziwiło mnie dziś to, że nawet jedzenia nie powąchał :crazyeye: Quote
saphira18 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 fajnie że się oswaja i co najważniejsze bawi!:) to dobry znak Quote
ania91sc Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Muszę Marcina pomęczyć po sobocie o nowy opis, bo ten nie jest już chyba do końca aktualny :) Quote
madzia.uje93 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 No wkońcu u Wolny przekonał się do zabaw:) Napewno opis nadaje się do zmiany! Wystarczy kilka spacerków i Wolny zmienia się w całkiem innego psiaka:D Quote
ania91sc Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 No dokładnie :) Jutro potruje Marcina o nowy opis :) Quote
ania91sc Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Wolny ma nową koleżankę :) Jednak raczej się z Nią nie chce bawić jakoś :) Chodzą koło siebie czasem się trącą łebkami, czy dadzą buziaka ale to tyle :) Stwierdziłam, że Wolny w czwartek tęsknił za Marcinem i dlatego nie chciał jeść, bo dziś tak pędzlował, że aż mu się uszy trzęsły :D Dziś sesję zdjęciową miał Dolar i Tysia, a Wolny załapał się na dwa zdjęcia :D Quote
pralinka94 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 biedny Wolny, musiał siedzieć przywiązany :roll: i te oczka... lubię je :D Quote
ania91sc Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ale na szczęście tylko chwilkę i byliśmy cały czas blisko :) Quote
Recommended Posts