Hope2 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Cześć Fiodor! My nie jamniki...ale będziemy zaglądać i trzymać łapy za super domek dla Ciebie-bo on już na pewno gdzieś jest :D Hades i Tolek Quote
Celina12 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 ...." Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ ".... Quote
Isadora7 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak, Fiodorek wzbudza miłość i czułość tą swoją dostojnością, szlachetnością i poczciwością... Piękny z Niego Pan Jamnik:loveu: - oby udało się znaleźć dla Niego najcudowniejszy, Najlepszy DOM!!!!!!!!!!!! Człowiek móglby się uczyć tej szlachetności. Hope2 napisał(a):Cześć Fiodor! My nie jamniki...ale będziemy zaglądać i trzymać łapy za super domek dla Ciebie-bo on już na pewno gdzieś jest :D Hades i Tolek Celina12 napisał(a):...." Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ ".... Straja sie o Fiodora 3 domki jeden lepszy od drugiego. Wybór ciężki, a Fidor jeden. " Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ " tak dokładnie, tylko mało ludzi tak potrafi. Quote
keakea Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Isadora7 napisał(a):Człowiek móglby się uczyć tej szlachetności. Straja sie o Fiodora 3 domki jeden lepszy od drugiego. Wybór ciężki, a Fidor jeden. " Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ " tak dokładnie, tylko mało ludzi tak potrafi. Fiodor jeden, ale jamników niewidomych jeszcze by się parę znalazło... :( Quote
Isadora7 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 keakea napisał(a):Fiodor jeden, ale jamników niewidomych jeszcze by się parę znalazło... :( Nie wątpię. Quote
yunona Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Niecierpliwie czekamy na wyniki , w którym domku wyląduje nasz piękny Fiodor :). Oby szczęśliwie :multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Fiodorku wybieraj ten najlepszy domeczek dla siebie a imoże inne jamniczki skorzystają. Quote
anica Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Fiodorku wybieraj ten najlepszy domeczek dla siebie a imoże inne jamniczki skorzystają.... trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:... moja Ukochana Kajcia , też ostatnie lata swojego życia... nie widziała!... i możecie mi wierzyć, że nie raz nas zaskakiwała idealną niemal zdolnością poruszania się.... naprawdę to było niesamowite jak sobie radziła!... wet mi wtedy powiedział, że psy zupełnie nieźle potrafia sobie zrekompensować sobie tą ułomność węchem ... dotykiem.... Quote
yunona Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 anica napisał(a):... trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:... moja Ukochana Kajcia , też ostatnie lata swojego życia... nie widziała!... i możecie mi wierzyć, że nie raz nas zaskakiwała idealną niemal zdolnością poruszania się.... naprawdę to było niesamowite jak sobie radziła!... wet mi wtedy powiedział, że psy zupełnie nieźle potrafia sobie zrekompensować sobie tą ułomność węchem ... dotykiem.... Też tak myślę, że psiaki niewidzące radzą sobie swietnie dzięki innym zmysłom, które u nich wyostrzają się. Znacie niewidzącego jamnisia Atosa, który świetnie egzystuje świetnie w domu i na spacerach i z innymi mieszkańcami psimi tworzą fajną trójkę :multi:. Fiodorku czochranko :) Quote
Gusiaczek Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Witamy się z Fiodorkiem i trzymamy kciuki za domek:) Quote
anica Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Zaglądam... mizianka, czochranka dla Fiodorka:glaszcze: Quote
__Lara Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 anica napisał(a):Zaglądam... mizianka, czochranka dla Fiodorka:glaszcze: Ode mnie tez :) Quote
yunona Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Fiodor uszy do góry :), domki są umawiane na wizyty przedadopcyjne , troszkę to potrwa. Chcemy dla ciebie jak najlepiej, ten jedyny kochający domek :) Quote
anica Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Będziemy czekać! trzymać kciuki.. i czekać:kciuki: Głaski, przytulaski Fiodorku:glaszcze: Quote
yunona Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ja będę wiedzieć może za pół godziny. :eviltong: To koło mnie i mam spotkać się i Isadorą. Wsio pod kontrolą, pazury zaciskać ;) Quote
yunona Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Domek ok :), ale zgłosiło się kilka fajnych domków, więc wizyty jeszcze trwają. :loveu: Quote
Mika31 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 trzymam za ten ukochany jedyny idealny na zawsze Quote
Isadora7 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [B]Fiodor z koleżanka Sonią która jest już w domu [/B] [IMG]http://img844.imageshack.us/img844/9794/65934795289187789801090.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [SIZE=3][B]Wygląda na to że Fiodorek ma dzisiaj zielona noc w hotelu :)[/B][/SIZE] Quote
Recommended Posts