Pysia Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Nic na razie nie wiem. Pan nie z tych dzwoniących non stop ;) Podałam mu maila i ma mi przysłać wieści z fotkami. Kiedy? Zobaczymy ;) Quote
enia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ja to bym nie wytrzymała bez porannego smsa do nowych ludzi... :) ale jak nie dzwonią to: albo są przerażeni i wczorajsza magia jeszcze ich trzyma:p, albo mały jest super grzeczny .....;) albo święta szykują i nie mają czasu dobrze mu się przyjrzeć....:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 (edited) Ja zawsze mówię, że brak wieści to dobre wieści ;) Jakby coś było nie tak to od razu dzwoniliby po ratunek ;) Tym bardziej, że przygotowania do świąt pełną parą ;) EDIT! Ja sierotka zapomniałam, że podałam drugiego maila bo prościej mi go było napisać ;) Dostałam wieści od berkowych ludzi :) Berek jest nad wyraz grzeczny, sporo śpi. Jest już po szczepieniu. I wszystko jest ok :) Dostałam też djęcie, ale mój komp zdurniał i mi zapisuje z maili licho wie gdzie pliki :crazyeye: W każdym razie na zdjęciu Berek słodko śpi na ślicznym, jasnym dywanie :) Edited March 29, 2013 by Pysia Quote
Recommended Posts