Reno2001 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [CENTER][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Ja również życzę wszystkim Cioteczkom zdrowych i radosnych Świąt.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Szczególne życzenia szybkiego powrotu do nas składam naszemu Kierownikowi. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Panie Kierowniku, jesteśmy tu i czekamy na Pana!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
karolciasz28 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [COLOR=Lime]No to [B]wszystkim mieleckim cioteczkom, które bywają na wątku : wesołych świąt [/B][/COLOR][B][COLOR=Lime]mokrego dyngusa, a psiakom oczywiście wspaniałych domków!!![/COLOR][/B] Quote
Nadalle Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Z okazji nadchodzących świąt Wielkanocnych życzę szczęścia, zdrowia przede wszystkim i dużo radości z tego, że pomagacie tak wielu psiakom! Quote
Poker Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 sorki za offa, czy któraś ma może zapisany link do wątku Tobbisia , którego adoptowała Irysek.Przez tą wspaniałą nową dogo nie można niczego odnaleźć. Tobi ma w buzi kalafior, za tydzień, po przygotowaniu serduszka, operacja. Quote
Reno2001 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 O matko, biedny Tobiś. Niech się trzymają z Iryskiem cieplutko. Myślimy o nich!!!!! Tu link do wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/106305-Niewidomy-starszy-pies-Tobik-przygarniety-przez-iryska[/URL] Quote
halcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zdrowych,wesołych Swiat dla wszystkich wolontariuszy,przyjaciól i kibiców mieleckiego Schroniska. Quote
Ulka18 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [B]Viris wplacila z bazarku 200 zl na sterylizacje.[/B] Pani Iza pytala, ktore suczki robic, poprosilam wiec Pania Ize o wpisanie do kolejki tych dwoch suczek : Suczka mix owczarek z Ostrowca & Suczka owczarek z Ostrowca. To są ladne, mlode sunie, powinny znalezc domy po zabiegach. Musimy je tez poznac, ja ich nie widzialam na żywo. [QUOTE]Temat: Zorza Od: [email][email protected][/email] Data: Pt Kwietnia 2 2010, 1:02 pm Zorze wczoraj doktor zaszczepil na wirusówki. A sterylki będą dzisiaj bo wczoraj póżno przyjechał, a ta kolejna wpłata na sterylkę to o jakie dwie suczki chodzi ?[/QUOTE] Swiezutka wiadomosc od Pani Izy. [QUOTE]Od: [email][email protected][/email] Data: Pt Kwietnia 2 2010, 7:43 pm [B][COLOR="#ff0000"]DZISIAJ DOKTOR ROBI SUCZKĘ MIX HASKY ORAZ WILCZURKĘ Z NOWYCH WYB. SPONSOROWANYCH[/COLOR][/B][/QUOTE] Quote
halcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dziekujemy za szczepienie Zorzy.Kasu,zwróc pieniazki za szczepienie.Z tego co pamietam 40 zł.Fajnie,ze steryki ruszyły.Ulka jeszcze chyba do galerii się nadaje ten sympatyczny nowy"uciekinier" -2 lata co wiał do mnie sie miziac.. Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! [IMG]http://img704.imageshack.us/img704/5622/sonywielkanocny.jpg[/IMG] Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Daffik odszedł ... przed godziną , najgorsześwięta jakie można sobie wyobrazić, tydzień temu Kotka teraz Daffik, Mój Malusieńki Śliczny Daffik ...................... (*):-(:-(:-(:-( [IMG]http://images40.fotosik.pl/204/414783dd26fad244med.jpg[/IMG] Dalej nie wierzę a wygląda jakby spał Malizna:placz::placz::placz::placz: Quote
Reno2001 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Kasiu, trzymaj się kochana. Wiem jak to boli. Quote
Nadalle Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kasia..bardzo mi przykro z tego powodu.. Trzymaj się! :-(:calus: Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nie potrafię uwierzyć że jutro Go już nie będzie jak wstanę ..... nie mam już sił nawet płakać..... dzięki za to że ze mna jesteście ... Quote
anciaahk Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kasiu, bardzo mi przykro :(, wiem, co czujesz :(. Quote
halcia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Trzymaj sie Kasiu!Wiem co czujesz,przeszłam to juz z moim imiennikiem Twojego.Dafficzku zasnąłes spokojnie choć tyle,ze bez zbednego cierpienia. [*] Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zasnął spokojnie, wypluł dużo krwi, śpi już z Kocinka Malutka pod wisienką, dobre Duszki- Aniołki jak Talcott się Nimi opiekują i Oni tam na mnie będa czekać, wierzę głęboko w Zwierzęcy Raj ....... chociaż płakać nie moge przestać.... Dziękuje że ze mną jesteście teraz, każdy nowy post mnie podtrzymuje na duchu, Dziękuje Wam ...... Odszedł u Taty na rękach , Kochany do końca, zawinięty w Swój ulubiony kocyk .... (*) Quote
majuska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kasiu , trzymaj się....nie wiem co napisać nawet, pamietam jak to strasznie boli i wiem , że nic tak nie leczy jak czas, Talcott na pewno już go mizia.....:glaszcze::glaszcze: Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Majuska nic nie pisz, dziękuje że jesteś, dogo mnie trzyma , siedzę i odświeżam, czytam Wasze posty i naprawdę jestem Wam wdzięczna, rano wstane i i tak pójdę po Daffika, bo dziesiejszy wieczór mi umknie i Go nie znajdę, a Talcott-Kasia już Go mizia napewno, bo straszny był przytulak ...(*) Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Halcia dziękuję Ci ................................ Filipki wiem i to mi bardzo pomaga............ Quote
eloise Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Kasiu, trzymajcie się wszyscy... tak mi przykro :( Quote
majuska Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Kasiulka pewnie przepłakałaś pół nocy....:calus: Quote
Recommended Posts