Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Ja również życzę wszystkim Cioteczkom zdrowych i radosnych Świąt.[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Szczególne życzenia szybkiego powrotu do nas składam naszemu Kierownikowi. [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Panie Kierowniku, jesteśmy tu i czekamy na Pana!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

sorki za offa, czy któraś ma może zapisany link do wątku Tobbisia , którego adoptowała Irysek.Przez tą wspaniałą nową dogo nie można niczego odnaleźć.
Tobi ma w buzi kalafior, za tydzień, po przygotowaniu serduszka, operacja.

Posted

O matko, biedny Tobiś. Niech się trzymają z Iryskiem cieplutko. Myślimy o nich!!!!!

Tu link do wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/106305-Niewidomy-starszy-pies-Tobik-przygarniety-przez-iryska[/URL]

Posted

[B]Viris wplacila z bazarku 200 zl na sterylizacje.[/B]

Pani Iza pytala, ktore suczki robic, poprosilam wiec Pania Ize o wpisanie do kolejki tych dwoch suczek : Suczka mix owczarek z Ostrowca & Suczka owczarek z Ostrowca. To są ladne, mlode sunie, powinny znalezc domy po zabiegach. Musimy je tez poznac, ja ich nie widzialam na żywo.
[QUOTE]Temat: Zorza
Od: [email][email protected][/email]
Data: Pt Kwietnia 2 2010, 1:02 pm

Zorze wczoraj doktor zaszczepil na wirusówki.
A sterylki będą dzisiaj bo wczoraj póżno przyjechał, a ta kolejna wpłata na sterylkę to o jakie dwie suczki chodzi ?[/QUOTE]

Swiezutka wiadomosc od Pani Izy.
[QUOTE]Od: [email][email protected][/email]
Data: Pt Kwietnia 2 2010, 7:43 pm

[B][COLOR="#ff0000"]DZISIAJ DOKTOR ROBI SUCZKĘ MIX HASKY ORAZ WILCZURKĘ Z NOWYCH WYB. SPONSOROWANYCH[/COLOR][/B][/QUOTE]

Posted

Dziekujemy za szczepienie Zorzy.Kasu,zwróc pieniazki za szczepienie.Z tego co pamietam 40 zł.Fajnie,ze steryki ruszyły.Ulka jeszcze chyba do galerii się nadaje ten sympatyczny nowy"uciekinier" -2 lata co wiał do mnie sie miziac..

Posted

Daffik odszedł ... przed godziną , najgorsześwięta jakie można sobie wyobrazić, tydzień temu Kotka teraz Daffik, Mój Malusieńki Śliczny Daffik ...................... (*):-(:-(:-(:-(
[IMG]http://images40.fotosik.pl/204/414783dd26fad244med.jpg[/IMG]
Dalej nie wierzę a wygląda jakby spał Malizna:placz::placz::placz::placz:

Posted

Zasnął spokojnie, wypluł dużo krwi, śpi już z Kocinka Malutka pod wisienką, dobre Duszki- Aniołki jak Talcott się Nimi opiekują i Oni tam na mnie będa czekać, wierzę głęboko w Zwierzęcy Raj ....... chociaż płakać nie moge przestać.... Dziękuje że ze mną jesteście teraz, każdy nowy post mnie podtrzymuje na duchu, Dziękuje Wam ...... Odszedł u Taty na rękach , Kochany do końca, zawinięty w Swój ulubiony kocyk .... (*)

Posted

Kasiu , trzymaj się....nie wiem co napisać nawet, pamietam jak to strasznie boli i wiem , że nic tak nie leczy jak czas, Talcott na pewno już go mizia.....:glaszcze::glaszcze:

Posted

Majuska nic nie pisz, dziękuje że jesteś, dogo mnie trzyma , siedzę i odświeżam, czytam Wasze posty i naprawdę jestem Wam wdzięczna, rano wstane i i tak pójdę po Daffika, bo dziesiejszy wieczór mi umknie i Go nie znajdę, a Talcott-Kasia już Go mizia napewno, bo straszny był przytulak ...(*)