Kwiecień Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Rany gościa!!! jak ta sunia wygląda!!! ludzie jak wy traktujecie swoje psy i jeszcze robicie im zdjęcia do netu, ja nie mogę. Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kwiecień napisał(a):Rany gościa!!! jak ta sunia wygląda!!! ludzie jak wy traktujecie swoje psy i jeszcze robicie im zdjęcia do netu, ja nie mogę. Nie możesz to puść. Sunia wygląda bardzo fajnie i jest fajna, tylko domku jej brak!!! Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Masz rację, ale jak można coś takiego napisać ludziom, którzy z takim zaangażowaniem ratuję sunię, czy ładne, czy nie, to rzecz gustu, a pomoc to taka ważna sprawa. Joanko, Dianka jest super, tak uważa cała Dogomania bez troli!!!! Quote
Neris Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wejdź sobie w profil użytkownika, posty obejrzyj, zobaczysz jaki poziom... Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Neris napisał(a):Wejdź sobie w profil użytkownika, posty obejrzyj, zobaczysz jaki poziom... Weszłam, faktycznie! Quote
Joannka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 agusiazet napisał(a):Masz rację, ale jak można coś takiego napisać ludziom, którzy z takim zaangażowaniem ratuję sunię, czy ładne, czy nie, to rzecz gustu, a pomoc to taka ważna sprawa. Joanko, Dianka jest super, tak uważa cała Dogomania bez troli!!!! Dzięki :loveu: , jasne że nie będziemy się przejmowac uwagami kogoś o niskiej samoocenie, który jedynie w ten sposób potrafi zwrócic na siebie uwagę! Tylko mu współczuc :evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kwiecień napisał(a):Nie umiecie zadbać o psa i tyle Mam propozycję, przyjdź i zadbaj!!! Jesteś taki chętny i taki zaangażowany w pomoc na DG, ze aż hej!! Komu już tutaj pomogłeś? Quote
agusiazet Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nawet bardzo fajny, choć jak widać Dianka nie narzeka i jest szczęśliwa, aż miło popatrzeć!!! Quote
Joannka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dianka szuka domku, będzie wiernym przyjacielem!!! Quote
Joannka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej, hej,Dianka macha ogonkiem :razz: , może "wymacha" domek... Quote
Joannka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 olenka_f napisał(a):Dianka co u ciebie pieseczku Diance smutno bo nie ma domku... No i z jedzeniem kłopot, nie znosi Royala. Quote
Jaaga Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobrym srodkiem przy przewlekłej niewydolności nerek jest Ipakityne. To jest niedrogie (ok. 20 zł) i dodaje sie do jedzenia, zeby wspomóc funkcjonowanie nerek. Przydatny środek w sytuacji, kiedy zwierzę nie chce jesć suchej karmy. Poza tym super działa Azodyl, ale niestety dostępny jest tylko w Stanach. Koszt kuracji miesiecznej dla psa to ok. 170 zł (z kosztami przesyłki). Niedawno pożegnałam 17-letniego kota z mocznicą, a teraz mam na diecie młodą kotke z niewydolnościa nerek. Opieka nad takim zwierzęciem wymaga poswięcenia. Cały czas trzeba przestrzegać diety, kontrolować wyniki i w razie potrzeby leczyć. Moja kotka jest na mokrej karmie w saszetkach, ale przy psie tej wielkości takie żywienie nie wchodzi chyba w grę ze wzgledu na koszty. Moze rzeczywiscie lekarz zgodziłby się na kurczaka z dodatkiem Ipakityne? Trzymam kciuki za zdrowie i prawdziwy dom dla suni. Quote
Joannka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jaaga napisał(a):Dobrym srodkiem przy przewlekłej niewydolności nerek jest Ipakityne. To jest niedrogie (ok. 20 zł) i dodaje sie do jedzenia, zeby wspomóc funkcjonowanie nerek. Przydatny środek w sytuacji, kiedy zwierzę nie chce jesć suchej karmy. Poza tym super działa Azodyl, ale niestety dostępny jest tylko w Stanach. Koszt kuracji miesiecznej dla psa to ok. 170 zł (z kosztami przesyłki). Niedawno pożegnałam 17-letniego kota z mocznicą, a teraz mam na diecie młodą kotke z niewydolnościa nerek. Opieka nad takim zwierzęciem wymaga poswięcenia. Cały czas trzeba przestrzegać diety, kontrolować wyniki i w razie potrzeby leczyć. Moja kotka jest na mokrej karmie w saszetkach, ale przy psie tej wielkości takie żywienie nie wchodzi chyba w grę ze wzgledu na koszty. Moze rzeczywiscie lekarz zgodziłby się na kurczaka z dodatkiem Ipakityne? Trzymam kciuki za zdrowie i prawdziwy dom dla suni. Przykro mi z p[owodu kotka... Dzięki za informacje. Jutro zapytamy weta, moze sie zgodzi na to, jeszcze raz dzieki :loveu: Quote
Joannka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jak na razie mieszamy jej Royala z miesem z puszki, choc na to tez juz kreci nosem... Quote
agusiazet Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czyli z Dianki robi się zdrowy pies, który grymasi na jedzonko! A czy tego kurczaczka z ryżem to ona może jeść przy chorych nerkach? Quote
iczing Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dianka, ty Szczęściaro ! nie wybrzydzaj na papu! i dręcz kochanych cioteczek! komu dać pieniążek dla Dianki! to cudowne, że o nią tak walczycie ... moja Przyjaciólka nie dala rady mocznicy po babeszjozie... dzisiaj juz za TM Quote
Recommended Posts