Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kwiecień napisał(a):
Rany gościa!!! jak ta sunia wygląda!!! ludzie jak wy traktujecie swoje psy i jeszcze robicie im zdjęcia do netu, ja nie mogę.

Nie możesz to puść. Sunia wygląda bardzo fajnie i jest fajna, tylko domku jej brak!!!

Posted

Masz rację, ale jak można coś takiego napisać ludziom, którzy z takim zaangażowaniem ratuję sunię, czy ładne, czy nie, to rzecz gustu, a pomoc to taka ważna sprawa. Joanko, Dianka jest super, tak uważa cała Dogomania bez troli!!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Masz rację, ale jak można coś takiego napisać ludziom, którzy z takim zaangażowaniem ratuję sunię, czy ładne, czy nie, to rzecz gustu, a pomoc to taka ważna sprawa. Joanko, Dianka jest super, tak uważa cała Dogomania bez troli!!!!

Dzięki :loveu: , jasne że nie będziemy się przejmowac uwagami kogoś o niskiej samoocenie, który jedynie w ten sposób potrafi zwrócic na siebie uwagę! Tylko mu współczuc :evil_lol:

Posted

Kwiecień napisał(a):
Nie umiecie zadbać o psa i tyle

Mam propozycję, przyjdź i zadbaj!!! Jesteś taki chętny i taki zaangażowany w pomoc na DG, ze aż hej!! Komu już tutaj pomogłeś?

Posted

Dobrym srodkiem przy przewlekłej niewydolności nerek jest Ipakityne. To jest niedrogie (ok. 20 zł) i dodaje sie do jedzenia, zeby wspomóc funkcjonowanie nerek. Przydatny środek w sytuacji, kiedy zwierzę nie chce jesć suchej karmy. Poza tym super działa Azodyl, ale niestety dostępny jest tylko w Stanach. Koszt kuracji miesiecznej dla psa to ok. 170 zł (z kosztami przesyłki).
Niedawno pożegnałam 17-letniego kota z mocznicą, a teraz mam na diecie młodą kotke z niewydolnościa nerek. Opieka nad takim zwierzęciem wymaga poswięcenia. Cały czas trzeba przestrzegać diety, kontrolować wyniki i w razie potrzeby leczyć. Moja kotka jest na mokrej karmie w saszetkach, ale przy psie tej wielkości takie żywienie nie wchodzi chyba w grę ze wzgledu na koszty. Moze rzeczywiscie lekarz zgodziłby się na kurczaka z dodatkiem Ipakityne?
Trzymam kciuki za zdrowie i prawdziwy dom dla suni.

Posted

Jaaga napisał(a):
Dobrym srodkiem przy przewlekłej niewydolności nerek jest Ipakityne. To jest niedrogie (ok. 20 zł) i dodaje sie do jedzenia, zeby wspomóc funkcjonowanie nerek. Przydatny środek w sytuacji, kiedy zwierzę nie chce jesć suchej karmy. Poza tym super działa Azodyl, ale niestety dostępny jest tylko w Stanach. Koszt kuracji miesiecznej dla psa to ok. 170 zł (z kosztami przesyłki).
Niedawno pożegnałam 17-letniego kota z mocznicą, a teraz mam na diecie młodą kotke z niewydolnościa nerek. Opieka nad takim zwierzęciem wymaga poswięcenia. Cały czas trzeba przestrzegać diety, kontrolować wyniki i w razie potrzeby leczyć. Moja kotka jest na mokrej karmie w saszetkach, ale przy psie tej wielkości takie żywienie nie wchodzi chyba w grę ze wzgledu na koszty. Moze rzeczywiscie lekarz zgodziłby się na kurczaka z dodatkiem Ipakityne?
Trzymam kciuki za zdrowie i prawdziwy dom dla suni.

Przykro mi z p[owodu kotka... Dzięki za informacje. Jutro zapytamy weta, moze sie zgodzi na to, jeszcze raz dzieki :loveu:

Posted

Dianka, ty Szczęściaro ! nie wybrzydzaj na papu!
i dręcz kochanych cioteczek!
komu dać pieniążek dla Dianki!
to cudowne, że o nią tak walczycie ...

moja Przyjaciólka nie dala rady mocznicy po babeszjozie...
dzisiaj juz za TM