Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Celinko, chciałabym mieć taką psiarę za córkę jak Ty. Moje na pewno wydałyby na kosmetyki, niestety:(:(:( Ja jestem chętna do robienia bazarków dla Dianki, jak tylko będzie potrzeba!!!! I z domkiem dla psów starszych tak jest, niestety nikt ich po prostu nie chce, bo są stare, a starość to problemy, wydatki i kłopoty, a my ludzie w większości jesteśmy wygodniccy:(:(:(

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy Celinka nie może na zawsze zostać Panią Dianki? Byłoby cudownie!

Niestety to niemozliwe... Dianka nadal w dobrej formie i to nas bardzo cieszy :multi:

• 2 weeks later...
Posted

zawsze jak mi wyskakuje że są jakieś nowe posty na wątku Dianki to mi łomoce serce ze strachu:roll:
ale od jakiegoś dość długiego czasu są same dobre wieści więc nie wiem czemu jeszcze we mnie ten strach:eviltong:
ciesze sie bardzo że Dianka zdrowa:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

:loveu: Wszystko ok- mamy nadzieje- teraz czekamy na wyniki krwi- wczoraj miala pobierana, jesli beda zle to Dianka dostanie serie kroplówek, ale trzymamy kciuki by nie trzeba bylo jej kluc...

Posted

Wyniki krwi nie sa za dobre- mocznik 170, ale wet odradza plukanie- Dianka jako tako sie czuje i najwazniejsze ze je. Za miesiac znow zrobimy wyniki, jesli sie pogorsza- bedzie plukana.

Posted

agusiazet napisał(a):
Oj, Dianko nie daj się, walcz sunieczko, życie jest tego warte. Jakby trzeba kasy dajcie znać, coś wyskrobię od siebie i mogę robić bazarki!!!Trzymam kciuki za Diankę:)

Dzięki za chęc pomocy :loveu:, jakby co dam znac!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...