agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Celinko, chciałabym mieć taką psiarę za córkę jak Ty. Moje na pewno wydałyby na kosmetyki, niestety:(:(:( Ja jestem chętna do robienia bazarków dla Dianki, jak tylko będzie potrzeba!!!! I z domkiem dla psów starszych tak jest, niestety nikt ich po prostu nie chce, bo są stare, a starość to problemy, wydatki i kłopoty, a my ludzie w większości jesteśmy wygodniccy:(:(:( Quote
olenka_f Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Celinko jesteś wielka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Joannka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nasza Celina to super dziewczyna, z takim oddaniem opiekuje się Dianką a Dianka wpatrzona w nią jak w obraz :loveu: Quote
agusiazet Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czy Celinka nie może na zawsze zostać Panią Dianki? Byłoby cudownie! Quote
Joannka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 agusiazet napisał(a):Czy Celinka nie może na zawsze zostać Panią Dianki? Byłoby cudownie! Niestety to niemozliwe... Dianka nadal w dobrej formie i to nas bardzo cieszy :multi: Quote
agusiazet Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Brawo sunieczko!!! Jak stoicie z kasą? Quote
agusiazet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cieszę się bardzo, że sunia tak pięknie się pozbierała do życia! Może jakieś zdjęcia, proszę! Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 kochana Dianeczka, nie marwi już cioć:loveu: Quote
Joannka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Stan naszej psinki bez zmian :multi:, już tak długo nie musi byc płukana- odpukac! Quote
olenka_f Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :loveu::loveu::loveu::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cool2::cool2::cool2::cunao::cunao::cunao: Quote
agusiazet Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ostatnie wieści z września, a już październik leci! Czy z Dianką wszystko ok? Quote
Joannka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 U Dianki wszystko ok :multi:. Bardzo lubi wychodzic na spacery, je, jest wesoła- oby tak dalej! Quote
olenka_f Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 zawsze jak mi wyskakuje że są jakieś nowe posty na wątku Dianki to mi łomoce serce ze strachu:roll: ale od jakiegoś dość długiego czasu są same dobre wieści więc nie wiem czemu jeszcze we mnie ten strach:eviltong: ciesze sie bardzo że Dianka zdrowa:loveu: Quote
agusiazet Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dawno nie pisałyście, czy wszystko w porządku???? Quote
Joannka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :loveu: Wszystko ok- mamy nadzieje- teraz czekamy na wyniki krwi- wczoraj miala pobierana, jesli beda zle to Dianka dostanie serie kroplówek, ale trzymamy kciuki by nie trzeba bylo jej kluc... Quote
Joannka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wyniki krwi nie sa za dobre- mocznik 170, ale wet odradza plukanie- Dianka jako tako sie czuje i najwazniejsze ze je. Za miesiac znow zrobimy wyniki, jesli sie pogorsza- bedzie plukana. Quote
agusiazet Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Oj, Dianko nie daj się, walcz sunieczko, życie jest tego warte. Jakby trzeba kasy dajcie znać, coś wyskrobię od siebie i mogę robić bazarki!!!Trzymam kciuki za Diankę:) Quote
Joannka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 agusiazet napisał(a):Oj, Dianko nie daj się, walcz sunieczko, życie jest tego warte. Jakby trzeba kasy dajcie znać, coś wyskrobię od siebie i mogę robić bazarki!!!Trzymam kciuki za Diankę:) Dzięki za chęc pomocy :loveu:, jakby co dam znac! Quote
Recommended Posts