Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olenka_f napisał(a):
napisz dokładnie jaką karme jej załatwiać a tą z pw wysyłam za jakieś pół godziny

Dziękuję!!!Karma doszła dziś rano - na pewno się przyda!Wet powiedział, że nie jest co prawda lecznicza, ale będzie dobra dla pieska, któremu nie służy zwykła karma.Jesteś kochana!

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj, a właściwie wczoraj, Diana wyszła z budy sama!!!Nie trzeba jej było wyciągać na siłę. Przywitała nas radosnie, merdając ogonem i posłusznie wskoczyła do auta, pozwalając sie zawieść na kroplowki do weta:multi:
Nie musimy juz więc zakładać jej kagańca!!!!:lol:Na kroplówkach spędza jakieś 5-6 godzin, zmieniamy się przy niej. Cały czas trzeba ja głaskać, bo się tego domaga. Potem idziemy z nią na spacer. Diana jest zachwycona mnogością zapachów dookoła, wszystko musi dokładnie obwąchąć. Bardzo lubi spotkania z innymi psami. Jest mądra, wie, że chcemy jej pomóc!

Posted

Kurczę, pętla się nam zaciska na szyi, bo na koncie nadal mamy 3 złote...Kończy sie karma, na którą się złożyliśmy dla Diany, niedługo wet podliczy za leczenie...Koncepcja nam się kończy, co do dalszego losu Diany, gdy minie tydzień...Pomóżcie!!!

Posted

Karma Royal na nerki wychodzi taniej niż Hills. Ostatnio Hillsa dostaliśmy w promocji za 52 złote za dwa kilo, tyle samo kosztuje Royal normalnie.
Royal 2 kg - 52 zł
Royal 7kg - 141 zł
Royal 14 kg- 240 zł

Posted

agusiazet napisał(a):
Jeśli podacie adres na PW kupię taką karmę w Krakvecie i wyślę!!! akoś nie mam innej możliwości pomocy!!!

Dzięki!!!! To ogromna pomoc!!! Jak cudownie :multi: . Podałam na PW.

Posted

Diana staje sie coraz silniejsza!Codzienne kroplówki postawily ja na nogi.Trudno ja juz utrzymac:razz: Bardzo lubi wszystkich wolontariuszy, uwielbia byc glaskana, zaczela cieszyc sie na widok innych ludzi, podczas gdy w tej budzie byla dzikusem totalnym.To naprawde wspanialy pies!Rozumie, ze jej pomagamy!Obawialam sie, ze umrze z tesknoty za wlasccielami, ale przeciez oni jej praktycznie nie widywali...Pomyslec, jak ona tam egzystowala w samotnosci, na lancuchu. To totalnie wbrew naturze, bo na wolnosci przynajmniej miala by towarzyszy!

Posted

Zamówienie na Royala 7 kg poszło. Jest zapłacone i pewnie za ok. 3 dni będzie pod podanym przez Joannkę adresem z dopiskiem dla Dianki! Suni życzę smacznego i wszystkiego dobrego!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Zamówienie na Royala 7 kg poszło. Jest zapłacone i pewnie za ok. 3 dni będzie pod podanym przez Joannkę adresem z dopiskiem dla Dianki! Suni życzę smacznego i wszystkiego dobrego!!!

Jeszcze raz wielkie dzieki :loveu: . Na razie Diana nadal bedzie mieszkac w budzie na podwórku kolegi, mamy nadzieje ze szybko znajdziemy dla niej dobry dom. Domku- Dianka czeka...

Posted

wyśle wam pieniądze tylko niestety troche mało, w maju będę mogła więcej, zachorował mi syn a na dodatek w piątek mam pogrzeb w rodzinie i tak jakoś wszystko nie tak ale nie zapominam o Diance nawet karmy nie miałam kiedy kupić:shake: ale widziałam że cioteczka już wysłała przepraszam za opóznienie

Posted

agusiazet napisał(a):
Joannko, napisz koniecznie jak paczka przyjdzie i o zdrowiu suni, bo pewnie będą postępy w leczeniu, a dobre wieści miło czytać!!!

Jasne, jak tylko przyjdzie paczka to napisze! Sunia z kazdym dniem silniejsza i weselsza :multi: . Dianka dziekuje wszystkim za ogrooomne serducha :loveu: .