Pink Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Zyjemy, zyjemy - tylko reke oszczedzamy, nosze na temblaku i nie za bardzo moge dlugo przy kompie siedziec. Czasem cos poczytam ale pisac jakos mnie sie nie chce. U mnie zwapnien nie ma, wszystko jest technicznie spoko, tylko to zapalenie stozkow rotatorow czy jak to tam sie nazywa nie ustepowalo a tabletki przeciwzapalne walily mi juz na zoladek, to mam unieruchomiona reke. Niby jak sie nia nie rusza i nie obciaza "zwisaniem", to zapalenie samo przechodzi. Pozniej tylko rehabilitacja mnie bedzie czekac..... w przyszlym tygodniu mam Termin do lekarza rehabilitanta, to ustali mi cwiczenia i powie od kiedy moge zaczac. Paszczaki spoko, ogolnie grzeczne chlopaki sa :loveu: w zeszlym tygodniu Hippcio zostal ponownie ogolony a ze wykapac sama nie moglam, to zazywal kapieli u fryzjera. A ze Oskarowi kapiel tez juz sie nalezala, to przy okazji Oskar tez zostal wypucowany. Bylam przy okazji z Filipem na ogolnych ogledzinach u wetki, przytyl mi pol Kilo ale to nie tluszcz, tylko masa miesniowa, bo chlopakowi zebra zaczelo byc czuc. Tylnia lapa na ktora mi kulawil, tez juz jest lepiej miesniowo rozwinieta i sciegna sie bardziej rozciagnely, tak ze ruchowo jest coraz lepiej. Quote
ania0112 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 ooo super, że jestes. trzymam kciuki za powrót do zdrowia :) Quote
Saththa Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Uf dobrze ze zyjecie. ręki nie zazdraszczam trzymam kciuki!! szkoda braku pisaniny tylko :) Ogolone chłopaki pewnie fajnie wyglądac msuze;) ale to nie tluszcz, tylko masa miesniowa, bo chlopakowi zebra zaczelo byc czuc. Oooo nie widziałam o takiej zależnosci:) Tylnia lapa na ktora mi kulawil, tez juz jest lepiej miesniowo rozwinieta i sciegna sie bardziej rozciagnely, tak ze ruchowo jest coraz lepiej. Super :) Głupie pytanie, znaczy ze co? tabletki przeciwzapalne walily mi juz na zoladek, tak dodam ze przez 2,5 miesiaca zazywałam przeciwbólowozapalne i pewne rzeczy chwilowo mnie dziwią stąd dopytuję... Quote
malawaszka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 nooo dobrze, że żyjecie!! ZDRÓWKA! dla ciebie i dla kurdupli! sandra nooo długoś brała te świństwa :shake: ja też powinnam, ale... no własnie psom daję jak trzeba, a sama chodzę pokrzywiona z bólu, a żeby procha zażyć już nie pamiętam... Quote
wilczy zew Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 To oszczedzaj rekę a rehabilitacja to dobra rzecz. U psiaków dobrze :-) Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='malawaszka'] sandra nooo długoś brała te świństwa :shake: ja też powinnam, ale... no własnie psom daję jak trzeba, a sama chodzę pokrzywiona z bólu, a żeby procha zażyć już nie pamiętam...[/QUOTE] No długo... i jeszcze całkiem nie przeszedł ból... ale zaczełam na basen łazic moze sie rozrusza... Wasiu mam kolezanke w pracy która codziennie o 10 molestuje aby wzieła tabletki... wysyłac Ci sms?:) a potem zadzwonic z pytaniem czy wziełas?:) Quote
Pink Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Miesnie waza wiecej niz tluszcz, dlatego ta zaleznosc wagowa :lol: niby czlek sie zgrabniejszy robi a raczej pies ale waga idzie w gore :cool3: u cwiczacego czleka przewaznie zaczynaja spodnie spadac a waga nie. A co do walenia przeciwzapalnych na zoladek, to ja je biore juz od dwoch miesiecy ... niby razem z roznymi tzn zmiennymi oslonowymi ale ze jestem chronicznym wrzodowcem, to po czasie moje wrzodziki sie buntuja i daja o sobie znac. Quote
Pink Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Jako ze nie jestem ostatnio na duzych obrotach i malo mnie na Forum, to w ramach skruchy Foto chlopakow. Oskarle mi juz zarosl ale porzadek zrobie z nim w nowym roku, bo normalnie nie mam natchnienia. Zreszta na foty tez natchnienia nie mam. Quote
malawaszka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 noo "tuszowo" to chyba już są tak samo co? jak zwykle śliczni i wymuskani - nawet zarośnięty Oskar :mdleje: Quote
Pink Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Oskar jest 2 Kilo lzejszy niz Hippcio - Filip jest poprostu zgolony do skory, dlatego tak szczuplo przy nieogolonym Oskarze wyglada. Jak Oskara zgole, to znowu kurczak bedzie :lol: Ale pieknie dzisiaj :loveu: zaraz pojdziemy sobie w pole, bo szkoda takiej ladnej pogody na siedzenie w domu. Quote
ania0112 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Ale fajnie chłopaków widzieć :loveu: Quote
Sabina02 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Przepraszam za offa, ale bardzo Was proszę o pomoc dla suni Balbinki, która całe swoje zycie mieszka w schronisku w Józefowie. :modla: Balbinka nigdy nawet nie była na spacerze. :-( Sprawmy aby poznała inne zycie. Szukamy dla niej przede wszystkim domu stałego, ale o to trudno, gdyz ona boi sie wszystkiego. :-( Sunia ma zarezerwowany domowy hotelik, bo potrzebuje socjalizacji, ale brakuje deklaracji. :-( Bardzo prosimy o wsparcie na hotelik, każda, nawet najmniejsza kwota się liczy. Bardzo prosimy... :modla: http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-betonowy-box-( Quote
Pink Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Uskutecznilam "choinke" i juz mozemy zaczac swietowac :cool3: Quote
Saththa Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Fajnaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Ja mam papierową :razz: Quote
AnkaG Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Chłopaki malinki jak zawsze :) A choinka bardzo zimowa :) Quote
ulana Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Fajna choinka super nowoczesna :) Ja to tak popatrzyć lubię na różne cuda, ale w domu to tradycjonalistka jestem - świerczek ma być, kolorowe bombeczki, trochę jakiś słomek i gwiazdka na czubku :) Quote
Pink Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 (edited) Kochani- wigilijnie życzę Wam wszystkiego, co daje Wam radość. Spokoju, zadowolenia, zdrowia dla Was i Waszych bliskich. Niech Was omijają problemy i braki. Grubo niech się ściele wszystkiego, co dobre i potrzebne. Mnóstwo miłości i szczęścia Wam życzę Edited December 24, 2013 by Pink Quote
Saththa Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Uuuuuuuuua jakie wielkie zyczenia :) Dziękujemy ;) Bo stwierdziłam, ze się łapiemy pod "Kochanych" :lol: I wzajemnie;) Szerzej - u mnie;) tj u mend... Quote
Pink Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Swieta przezylismy, Sylwka tez nie najgorzej ..... Oskarle calkiem spoko, Hippcio z lekka panika ale do opanowania. Z moja sprawnoscia troche lepiej - wymeczyla mnie Chinka przeokropnie (akupunktura, akupresura i takie tam) - mialam lekki kryzys chorobowo-zapalny, ktory rozlozyl mnie na troche ale juz wszystko wraca do normy. Pogoda piekna, ja latam na rehabilitacje i z paszczakami po polach - nie jest zle. A tak swiatecznie leniuchowalismy. Oskar na Hippciu Oskarle i Hippcio na mnie A tu wyleguja sie po spacerze - grzejnik oblegany Quote
ania0112 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Śliczne chłopaki :) dobrze ze Oskar na hipciu a nie odwrotnie :) one się super dogadują :loveu: widze, ze one dalej akupresure na tobie stosują:p u nas Brokat jest mistrzem w uciskaniu ręki i pozbawianiu mnie krwi w niej :) Quote
Margi Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 http://imageshack.us/a/img24/6794/vdea.jpg kapitalne zdjęcie.Leniuchy i pieszczochy :loveu: Quote
Recommended Posts