Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, nie - zyje sie z nimi calkiem-calkiem. To dopiero miesiac jak sa u mnie, to tez nie ma co strasznie wymagac - tylko z tymi kablami czarno widze, bo to niebezpieczne jak szlaczek.

Posted (edited)

[quote name='AnkaG']Ech no już myślałam, że coś ci po głowie chodzi ...[/QUOTE]

noooo klatka :evil_lol:
ps wygralam u taks 4 obroze dla paszczakow :multi:

Edited by Pink
Posted

[quote name='Pink']ps wygralam u taks 4 obroze dla paszczakow :multi:[/QUOTE]

a ja dla Piździuszki wredziuszki i dla giganta :D

[quote name='ania0112']to, ze wam wskakuje to pół biedy.. ale bardzo źle ze innym... tyle bezpańskich psów a kradzieże dalej się zdarzają.. nam kiedys jakaś kobieta w parku psa próbowała zawinąć pod pachę :smile: tylko nie pamiętam czy Brokata czy Inke..[/QUOTE]

o jezusie i ja nic o tym nie wiem :eek2: tam muszę Furiatkę do tego parku puścić - niech ją spróbują ukraść :megagrin:

Posted

[quote name='marako']Nie tak całkiem ni z gruszki ni z pietruszki, bo kilkanaście postów temu Pink mnie ostrzegała przed żywotnością plemników.

[/QUOTE]

No to patrz nie doczytałam :watpliwy: pewnie mnie przeniosło nie tam:(

[quote name='ania0112']taks ma bazarek? daj linka[/QUOTE]

do 21 był dziś:(

Posted

[quote name='Saththa']
do 21 był dziś:([/QUOTE]

no ale coś tam jeszcze zostało nie licytowane

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241390-taksowe-obro%C5%BCe-szelki-smycze-dla-jamniczej-skarpety-do-2-04[/url]

Posted

ooooooo buuuu!!!! a ja nie wiedzialam o bazarku.. a nawet dziś o tym mówiłam ze jak będzie bazar to musze kupić obroże... :shake: i zapomniałam sprawdzić...:-( i tak dajcie linka.. zobaczymy co zdobyłyście :)

A malawaszka to dawno było :) z rok jak nie wiecej temu... ale z Furcią zawsze możesz spróbować... tylko nie zostawiaj na noc jej tam bo przyjdą prosto do nas...ostanio pijany sąsiad o 1.30 w nocy pukał nam i mowił ze widział pieska chodzącego po klatce schodowej i czy to nie nasz... potem znowu pukał i mówił ze już zadzwonił na policje i będą nas przesłuchiwać czy to nie nasz piesek :roll:

Posted

aniu, ja myslalam ze wiesz o bazarku, bo u Waszki jak rozmawialysmy o szelkach, to mowilam ze taks ma fajne w krateczke.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241390-taksowe-obroże-szelki-smycze-dla-jamniczej-skarpety-do-2-04[/URL]

Posted

a ja wiem ze taks ma fajne i w krateczke ale jakos nie sądziłam ze mówicie o czasie teraźniejszym.. raczej sądziłam, ze ogólnikowo :) już napisałam do taks zobaczymy co się uda :lol:

Posted

Ja to jeszcze moze bym sobie u niej, smycze zamowila ale to juz tak ekstra ... tyle ze nie wiem czy bedzie miala czas teraz, bo napewno urawnie glowy ma.

Dzisiaj Felix zostal sprawdzony - Oskar poszedl do transportera a Felik zostal luzem i w chalupie nic sie nie zmienilo :cool3: kable lezaly jak leza. Jutro zmiana i maly zostanie na 4 godziny luzem.

Posted

z tego co wiem to taks doszywa różne rzeczy ale najpierw musi rozliczyć i ogarnąć bazar. ale wiele smyczy zostało bez licytacji to sobie sprawdź. zresztą strasznie dużo rzeczy zostało niezalicytowanych... przy poprzednim bazarku te obroże z torcikami i ciasteczkami oraz kotwiczki to miały takie zejście ze licytacja zaczynała się od 12 a kończyła na 35-40 a teraz ich pełno zostało. Nawet zakupiłam 4 obroże...:shake: ale mnie mania ogarnęła... jakbym tak policzyła ile ostatnio wydałam na obroże i smaczki i inne "niezbędne " pierdoły to ho ho ho sobie nic nie kupuje a tym gadzinom ciągle... no ale mina Brokata jak trzymam smaczki w ręce - bezcenna :loveu:

hah teraz Felix będzie udawał, ze to nie on :p

Posted

Ja to nawet nie licze ile na paszczaki juz wydalam, bo siersc na plecach mi sie jezyc zaczyna :evil_lol:
Wyslalam zapytanie o smycze - moze za jednym zamachem wyjdzie. Takie ciensze to mam pojedyncze ale wiekszosc mam takich dlugich skladanych podwojnie - tylko teraz z tymi dwoma, to podwojne sa nie praktyczne, bo sie strasznie placza.... i chciala bym pojedyncze ale grubsze ´tzn szersze takie 2 cm

Posted

[quote name='Pink']Ja to nawet nie licze ile na paszczaki juz wydalam, bo siersc na plecach mi sie jezyc zaczyna :evil_lol:
Wyslalam zapytanie o smycze - moze za jednym zamachem wyjdzie. Takie ciensze to mam pojedyncze ale wiekszosc mam takich dlugich skladanych podwojnie - tylko teraz z tymi dwoma, to podwojne sa nie praktyczne, bo sie strasznie placza.... i chciala bym pojedyncze ale grubsze ´tzn szersze takie 2 cm[/QUOTE]

Dokładnie to samo napisałam taks. Nie udało mi się dobrać smyczki w kolorze, a te 2 cm są najfajniejsze. A na tym bazarku były naprawdę cacuszka.

Posted

Tak, to prawda - te ciensze w lecie jeszcze sa okejos ale jak jest zimno i grube rekawiczki nosze, to ciagle gdzies mi sie wyslizguja, bo nie czuje. A bazarek byl faktycznie cacy ... ja chcialam takie z rybkami dla Oskara ale TZ powiedzial, zeby z "jego" psa pajaca nie robic :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Eeee to już jest osobisty pies TZ-ta :razz:[/QUOTE]

Oskar TZ-ta kochal od poczatku [I]wielka nieograniczona [/I]:lol: i dlatego zostaly dwa.
bosh jak mi sie spac chce... wykonczy mnie ta pogoda.

Posted

[quote name='Pink']Oskar TZ-ta kochal od poczatku [I]wielka nieograniczona [/I]:lol: i dlatego zostaly dwa.
bosh jak mi sie spac chce... wykonczy mnie ta pogoda.[/QUOTE]

Wiedział psiur jak sprawę załatwić .... :)

Posted

Wiedzial do kogo [I]cholewki smalic [/I]:cool3: ale on jest ogolnie slodziak :loveu: jeszcze zeby nabral radosci zycia i przestal sie bac, to bedzie calkiem super ... no moze zeby jeszcze przestal wyc i piszczalki nie wlaczal jak wychodze :mad:
Taks uszyje nam 2 smycze, tak zeby nam do obrozek pasowaly kolorystycznie :multi:

Posted

Ja mam pare fajnych jeszcze po Floydowych, bo swira mialam i kupowalam mu na okraglo cos - czesc wydalam do schronu a czesc sie ostala.... z tym ze Floyd mial cienkie obroze 1.5 cm, bo on jednak malutki byl w porownaniu do paszczakow. A na paszczakach te cienkie obroze tak sobie wygladaja.
A wlasnie [B]Waszek[/B] - ja mam jeszcze Twoja smycz i obroze, co to Oskara nie przepinalysmy, to daj adresos, to Ci odesle.

Posted

Zobaczcie szczeka ktos
[IMG]http://imageshack.us/a/img13/6053/paszczaki001.jpg[/IMG]

Szczeka?
[IMG]http://imageshack.us/a/img442/5046/paszczaki002.jpg[/IMG]

Faktycznie szczeka
[IMG]http://imageshack.us/a/img856/4125/paszczaki005.jpg[/IMG]

Daj popatrzec
[IMG]http://imageshack.us/a/img837/9505/paszczaki004.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']tylko błagam - nie szczekającą :evil_lol:[/QUOTE]

Niech będzie szczekająca ;)