Pink Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Nie, nie - zyje sie z nimi calkiem-calkiem. To dopiero miesiac jak sa u mnie, to tez nie ma co strasznie wymagac - tylko z tymi kablami czarno widze, bo to niebezpieczne jak szlaczek. Quote
AnkaG Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ech no już myślałam, że coś ci po głowie chodzi ... Quote
Pink Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 (edited) [quote name='AnkaG']Ech no już myślałam, że coś ci po głowie chodzi ...[/QUOTE] noooo klatka :evil_lol: ps wygralam u taks 4 obroze dla paszczakow :multi: Edited April 2, 2013 by Pink Quote
malawaszka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Pink']ps wygralam u taks 4 obroze dla paszczakow :multi:[/QUOTE] a ja dla Piździuszki wredziuszki i dla giganta :D [quote name='ania0112']to, ze wam wskakuje to pół biedy.. ale bardzo źle ze innym... tyle bezpańskich psów a kradzieże dalej się zdarzają.. nam kiedys jakaś kobieta w parku psa próbowała zawinąć pod pachę :smile: tylko nie pamiętam czy Brokata czy Inke..[/QUOTE] o jezusie i ja nic o tym nie wiem :eek2: tam muszę Furiatkę do tego parku puścić - niech ją spróbują ukraść :megagrin: Quote
Saththa Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='marako']Nie tak całkiem ni z gruszki ni z pietruszki, bo kilkanaście postów temu Pink mnie ostrzegała przed żywotnością plemników. [/QUOTE] No to patrz nie doczytałam :watpliwy: pewnie mnie przeniosło nie tam:( [quote name='ania0112']taks ma bazarek? daj linka[/QUOTE] do 21 był dziś:( Quote
malawaszka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Saththa'] do 21 był dziś:([/QUOTE] no ale coś tam jeszcze zostało nie licytowane [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241390-taksowe-obro%C5%BCe-szelki-smycze-dla-jamniczej-skarpety-do-2-04[/url] Quote
ania0112 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ooooooo buuuu!!!! a ja nie wiedzialam o bazarku.. a nawet dziś o tym mówiłam ze jak będzie bazar to musze kupić obroże... :shake: i zapomniałam sprawdzić...:-( i tak dajcie linka.. zobaczymy co zdobyłyście :) A malawaszka to dawno było :) z rok jak nie wiecej temu... ale z Furcią zawsze możesz spróbować... tylko nie zostawiaj na noc jej tam bo przyjdą prosto do nas...ostanio pijany sąsiad o 1.30 w nocy pukał nam i mowił ze widział pieska chodzącego po klatce schodowej i czy to nie nasz... potem znowu pukał i mówił ze już zadzwonił na policje i będą nas przesłuchiwać czy to nie nasz piesek :roll: Quote
Pink Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 aniu, ja myslalam ze wiesz o bazarku, bo u Waszki jak rozmawialysmy o szelkach, to mowilam ze taks ma fajne w krateczke. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241390-taksowe-obroże-szelki-smycze-dla-jamniczej-skarpety-do-2-04[/URL] Quote
ania0112 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 a ja wiem ze taks ma fajne i w krateczke ale jakos nie sądziłam ze mówicie o czasie teraźniejszym.. raczej sądziłam, ze ogólnikowo :) już napisałam do taks zobaczymy co się uda :lol: Quote
Pink Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Ja to jeszcze moze bym sobie u niej, smycze zamowila ale to juz tak ekstra ... tyle ze nie wiem czy bedzie miala czas teraz, bo napewno urawnie glowy ma. Dzisiaj Felix zostal sprawdzony - Oskar poszedl do transportera a Felik zostal luzem i w chalupie nic sie nie zmienilo :cool3: kable lezaly jak leza. Jutro zmiana i maly zostanie na 4 godziny luzem. Quote
ania0112 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 z tego co wiem to taks doszywa różne rzeczy ale najpierw musi rozliczyć i ogarnąć bazar. ale wiele smyczy zostało bez licytacji to sobie sprawdź. zresztą strasznie dużo rzeczy zostało niezalicytowanych... przy poprzednim bazarku te obroże z torcikami i ciasteczkami oraz kotwiczki to miały takie zejście ze licytacja zaczynała się od 12 a kończyła na 35-40 a teraz ich pełno zostało. Nawet zakupiłam 4 obroże...:shake: ale mnie mania ogarnęła... jakbym tak policzyła ile ostatnio wydałam na obroże i smaczki i inne "niezbędne " pierdoły to ho ho ho sobie nic nie kupuje a tym gadzinom ciągle... no ale mina Brokata jak trzymam smaczki w ręce - bezcenna :loveu: hah teraz Felix będzie udawał, ze to nie on :p Quote
Pink Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Ja to nawet nie licze ile na paszczaki juz wydalam, bo siersc na plecach mi sie jezyc zaczyna :evil_lol: Wyslalam zapytanie o smycze - moze za jednym zamachem wyjdzie. Takie ciensze to mam pojedyncze ale wiekszosc mam takich dlugich skladanych podwojnie - tylko teraz z tymi dwoma, to podwojne sa nie praktyczne, bo sie strasznie placza.... i chciala bym pojedyncze ale grubsze ´tzn szersze takie 2 cm Quote
Aśka Belkowska Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Pink']Ja to nawet nie licze ile na paszczaki juz wydalam, bo siersc na plecach mi sie jezyc zaczyna :evil_lol: Wyslalam zapytanie o smycze - moze za jednym zamachem wyjdzie. Takie ciensze to mam pojedyncze ale wiekszosc mam takich dlugich skladanych podwojnie - tylko teraz z tymi dwoma, to podwojne sa nie praktyczne, bo sie strasznie placza.... i chciala bym pojedyncze ale grubsze ´tzn szersze takie 2 cm[/QUOTE] Dokładnie to samo napisałam taks. Nie udało mi się dobrać smyczki w kolorze, a te 2 cm są najfajniejsze. A na tym bazarku były naprawdę cacuszka. Quote
Pink Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Tak, to prawda - te ciensze w lecie jeszcze sa okejos ale jak jest zimno i grube rekawiczki nosze, to ciagle gdzies mi sie wyslizguja, bo nie czuje. A bazarek byl faktycznie cacy ... ja chcialam takie z rybkami dla Oskara ale TZ powiedzial, zeby z "jego" psa pajaca nie robic :evil_lol: Quote
Pink Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='AnkaG']Eeee to już jest osobisty pies TZ-ta :razz:[/QUOTE] Oskar TZ-ta kochal od poczatku [I]wielka nieograniczona [/I]:lol: i dlatego zostaly dwa. bosh jak mi sie spac chce... wykonczy mnie ta pogoda. Quote
AnkaG Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Pink']Oskar TZ-ta kochal od poczatku [I]wielka nieograniczona [/I]:lol: i dlatego zostaly dwa. bosh jak mi sie spac chce... wykonczy mnie ta pogoda.[/QUOTE] Wiedział psiur jak sprawę załatwić .... :) Quote
Pink Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Wiedzial do kogo [I]cholewki smalic [/I]:cool3: ale on jest ogolnie slodziak :loveu: jeszcze zeby nabral radosci zycia i przestal sie bac, to bedzie calkiem super ... no moze zeby jeszcze przestal wyc i piszczalki nie wlaczal jak wychodze :mad: Taks uszyje nam 2 smycze, tak zeby nam do obrozek pasowaly kolorystycznie :multi: Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Super, gratuluję doszycia smyczek :lol: ja muszę kupić dla Fixa zestawik bo ma taką nudną te obrozę i smyczke;) Quote
Pink Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Ja mam pare fajnych jeszcze po Floydowych, bo swira mialam i kupowalam mu na okraglo cos - czesc wydalam do schronu a czesc sie ostala.... z tym ze Floyd mial cienkie obroze 1.5 cm, bo on jednak malutki byl w porownaniu do paszczakow. A na paszczakach te cienkie obroze tak sobie wygladaja. A wlasnie [B]Waszek[/B] - ja mam jeszcze Twoja smycz i obroze, co to Oskara nie przepinalysmy, to daj adresos, to Ci odesle. Quote
Pink Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Zobaczcie szczeka ktos [IMG]http://imageshack.us/a/img13/6053/paszczaki001.jpg[/IMG] Szczeka? [IMG]http://imageshack.us/a/img442/5046/paszczaki002.jpg[/IMG] Faktycznie szczeka [IMG]http://imageshack.us/a/img856/4125/paszczaki005.jpg[/IMG] Daj popatrzec [IMG]http://imageshack.us/a/img837/9505/paszczaki004.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='danyww']Oby wiosnę wypatrzyły!!! :cool3:[/QUOTE] tylko błagam - nie szczekającą :evil_lol: Quote
danyww Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='malawaszka']tylko błagam - nie szczekającą :evil_lol:[/QUOTE] Niech będzie szczekająca ;) ..oby tylko cholera jedna już przyszła!:roll: Quote
Recommended Posts