ewu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='pumcia02']chciałabym wstać jutro i przeczytać, że jest DT...[/QUOTE] Błagam pomóż w rozsyłaniu wątku. Quote
ewu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Dziewczyny nie dajmy jej do tego miejsca...:(:( Litości...:( Quote
ewu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='enia']Kto może dać tymczas foksi?:-([/QUOTE] Ona znajdzie dom szybko.. Jeszcze mi cholerne dogo nie działało przez cały dzień. Dzwoniłam nawet do Ciebie... Quote
ewu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Mam dt dla małej ale musi tydzień gdzieś pobyć. Wandziu ubłagam kogoś z Warszawy , to tylko tydzień!!!! Quote
enia Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Ogromnie się cieszę, że znalazłaś tymczas dla Igusi :loveu: DZIĘKUJĘ!:loveu: Quote
wanda szostek Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Mam schody. Nie mogę się dodzwonić do UM ,żeby zatrzymać sunię. Uszkodzona linia. Quote
ewu Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='wanda szostek']Mam schody. Nie mogę się dodzwonić do UM ,żeby zatrzymać sunię. Uszkodzona linia.[/QUOTE] O Boże, gdzie uszkodzona w UM? Quote
pumcia02 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 i o to chodziło :) zaglądam, a tu dobre wieści :) Quote
enia Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 dziewczęta, transport na jutro jest planowany, dziś ludzie w pracy więc dopiero jutro.. Quote
wiosenka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 To może tutaj najlepiej w pierwszym poście wkleić treść ogłoszenia i fotki. Quote
ewu Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='edyseja']Czy sunia znalazła DT?[/QUOTE] Znalazła:smile: Awaryjne ale znalazła:) Quote
enia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='edyseja']Czy sunia znalazła DT?[/QUOTE] edysejo, Foksia znalazła DT pod warunkiem, że zgodzi sie z trójką rezydentów, w innym wypadku będzie musiała szukać drugiego DT , a ja już nie śpię od 4 bo się denerwuje dzisiejszym zabieraniem Foksi od hycla, żeby nie było komplikacji... ps. wiosenko, fotkę mamy tylko jedną, może poczekajmy do soboty bo Ania pewnie narobi zdjęć panience :) Quote
pumcia02 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 oby się dogadała. Ale dom stały też szybko powinna znaleźć :D Quote
enia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 (edited) [quote name='pumcia02']oby się dogadała. Ale dom stały też szybko powinna znaleźć :D[/QUOTE] No mam nadzieję, że szybko znajdzie :) dostałam namiar na dom w Warszawie od pewnej dogomaniaczki, dziękuję będe dzwonić. Evita już przejeła Sówkę Igę, mówi że cudna i fajna, zaraz dziewczyny jadą z Siedlec do Warszawy, kciuki trzymam za drogę bo u nas sypie śnieg:kciuki: Edited March 8, 2013 by enia Quote
ewu Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Super:) Jak się nie dogadają mała pojedzie do Sarnowa do Pysi:) Chyba ,że coś w Warszawie będzie.Czekam na nowe fotki i informacje bo muszę Pysię zawiadomić:) Quote
an1a Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jesteśmy już w domu :) ona jest piękna! Na razie poganiały się z Coffee w ogrodzie. Quote
katia_793 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) Jak sunia będzie w Wawie to chętnie ją poznamy :)może ....... :)opowiedzcie coś o niej ,mamy córkę 10 lat i małą sunię (8 kg) Edited March 8, 2013 by katia_793 Quote
Recommended Posts