Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='enia']Kto może dać tymczas foksi?:-([/QUOTE]
Ona znajdzie dom szybko..
Jeszcze mi cholerne dogo nie działało przez cały dzień. Dzwoniłam nawet do Ciebie...

Posted

[quote name='wanda szostek']Mam schody. Nie mogę się dodzwonić do UM ,żeby zatrzymać sunię. Uszkodzona linia.[/QUOTE]
O Boże, gdzie uszkodzona w UM?

Posted

[quote name='edyseja']Czy sunia znalazła DT?[/QUOTE]
edysejo, Foksia znalazła DT pod warunkiem, że zgodzi sie z trójką rezydentów, w innym wypadku będzie musiała szukać drugiego DT , a ja już nie śpię od 4 bo się denerwuje dzisiejszym zabieraniem Foksi od hycla, żeby nie było komplikacji...

ps. wiosenko, fotkę mamy tylko jedną, może poczekajmy do soboty bo Ania pewnie narobi zdjęć panience :)

Posted (edited)

[quote name='pumcia02']oby się dogadała. Ale dom stały też szybko powinna znaleźć :D[/QUOTE]

No mam nadzieję, że szybko znajdzie :)
dostałam namiar na dom w Warszawie od pewnej dogomaniaczki, dziękuję będe dzwonić.

Evita już przejeła Sówkę Igę, mówi że cudna i fajna, zaraz dziewczyny jadą z Siedlec do Warszawy, kciuki trzymam za drogę bo u nas sypie śnieg:kciuki:

Edited by enia
Posted

Super:) Jak się nie dogadają mała pojedzie do Sarnowa do Pysi:)
Chyba ,że coś w Warszawie będzie.Czekam na nowe fotki i informacje bo muszę Pysię zawiadomić:)

Posted (edited)

Jak sunia będzie w Wawie to chętnie ją poznamy :)może ....... :)opowiedzcie coś o niej ,mamy córkę 10 lat i małą sunię (8 kg)

Edited by katia_793