katia_793 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ewu napisał(a):Dziewczyny proszę o wsparcie, jakieś cegiełki może... Znowu dwa szczeniorki do uratowania, dzwoniła do mnie Wandzia... A dokad mam dojechac ostatnio 210 km zrobilam za 100 zl i 30 zl moge pokryc Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 katia_793 napisał(a):A dokad mam dojechac ostatnio 210 km zrobilam za 100 zl i 30 zl moge pokryc Do Siedlec:) i potem na dworzec w Warszawie:):) Quote
katia_793 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 to kto ze mną jedzie ? i jak w obie strony będzie jakieś 200 km to pozostaje zebrać 70 zł i może mnie mąż nie pogoni ,że nie będzie mnie pół dnia :) Quote
an1a Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Katia jeszcze mam pytanie, zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną? Pomyśleliśmy, że może uda się ją przeprowadzić przed sobotą. Quote
katia_793 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 spoko,jak coś to mam 2 psy adoptowane z mikropsów :) hihi tzn jedem mamy :) wzasadzie czekałam na pytanie o wizytę :) Quote
an1a Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Podałabyś mi dokładniejsze namiary na siebie na priv? Odezwę się do mikropsów i ta część już będzie załatwiona. Byliśmy teraz u sąsiadów z Igą - dziecko jest super, nowi ludzie są super, szczególnie jeśli są w kuchni. Trochę pozwiedzała, próbowała ukraść jakiś kabel i na koniec położyła się spać na podłodze. Quote
katia_793 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 to bardzo się cieszę ,ze tak zareagowała na dzieci bo mimo ,że mamy 1 córkę to dzieci u nas w domu dużo się przewija :) wysłałam dane zapraszam też na FB Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 katia_793 napisał(a):to kto ze mną jedzie ? i jak w obie strony będzie jakieś 200 km to pozostaje zebrać 70 zł i może mnie mąż nie pogoni ,że nie będzie mnie pół dnia :) Podaj mi proszę nr telefonu na pw , to się jutro zdzwonimy:) Może masz stacjonarny? Mam do luftu taryfę na komórkę:) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Pysia czeka na Berka , środa byłaby oki:) Wprawdzie może będzie potrzebny transport do Piaseczna pieska od Makili ale to potrwa zanim wszystko się ułoży i zrobi pa. Poza tym muszę wtedy jechać do Krakowa po sunię. Chcę na cito zabrać od Wandzi Berka. Są nowe szczeniaczki wyrzucone koło giełdy w kartonie...:( Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jutro organizuję transport Berka i we środę chcę go zabrać:) Zawiozę go do Sarnowa:) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) 13.52 mogę być na Centralnym we środę a 15.30 mam powrotny. To są pociągi bez przesiadek za ok. 130 zł w obie strony. Inne to 2-3 przesiadki- z psem horror albo cena ok. 150 zł w jedną stronę... Jak dojechać do Siedlec i wrócić....Najfajniej by było ,żeby piesio był na Centralnym około 15-tej... Jak to zorganizować???????????? Edited March 11, 2013 by ewu Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jest jeszcze Chemik-regio pisze ,że za 62 zł ale coś nie wierzę....... Sprawdzę jutro na dworcu, to było cudnie jeśli to prawda:):) Byłabym o 11.21 w Warszawie:):):) Bez przesiadek:):) Quote
Pysia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A Pysia sie nowego lokatora doczekać nie może :) Szmaty już wyprane jakby lał gdzie popadnie ( a pewnie tak jest ;) ). Nauczymy szkraba szybko sikać gdzie należy bo możliwości są ;) Młodzi znowu będą co chwilkę biegać z nim na dwór i złapie szybko, chociaż jakoś tak suczki łatwiej sie tego uczą. A tak na serio to będzie mój pierwszy samiec na tymczasie! Zawsze tu były sunie. Jak to głaskać po brzuniu? Na czwartek zamawiam słoneczko aby malcowi porobić fotki w plenerze. No i chyba dostanie nowe imie ;) Tak " na szczęście" ;) Karmy dla szczeniąt z linii Super Premium mam jeszcze ze 4-5 kg więc papu jest. Szampon dla szczeniąt gdyby był potrzebny też jest. Szczotki i grzebienie są, bo w domu niufka ;) Miseczki, klatka kennelówka tez. Tylko brak obrózki dla malca. Która ciocia zasponsoruje kurdupelka i kupi mu śliczną obróżke? Pouczymy smarkacza chodzić na smyczy aby był gotowy na wszystko. Pluszaków i piłeczek jest do wyboru do koloru w domu ;) Kołderek i kocyków też kilka. Posłanka nowego mu na razie nie damy bo nie wiemy czy zapędów niszczycielskich nie przejawia smark :) Bo to też jest.... A jak już przybędzie i będzie miał śliczne fotki to poogłaszmy malucha. Ale najpierw zaproszę Was na jego osobisty wątek. Wkleję tutaj linka. Doczekać sie nie mogę.... Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 15.30 powrotny albo 18.25. Damy radę:) Najwyżej do Pysi zajadę około 24-tej z Berkiem:) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Pysia napisał(a):A Pysia sie nowego lokatora doczekać nie może :) Szmaty już wyprane jakby lał gdzie popadnie ( a pewnie tak jest ;) ). Nauczymy szkraba szybko sikać gdzie należy bo możliwości są ;) Młodzi znowu będą co chwilkę biegać z nim na dwór i złapie szybko, chociaż jakoś tak suczki łatwiej sie tego uczą. A tak na serio to będzie mój pierwszy samiec na tymczasie! Zawsze tu były sunie. Jak to głaskać po brzuniu? Na czwartek zamawiam słoneczko aby malcowi porobić fotki w plenerze. No i chyba dostanie nowe imie ;) Tak " na szczęście" ;) Karmy dla szczeniąt z linii Super Premium mam jeszcze ze 4-5 kg więc papu jest. Szampon dla szczeniąt gdyby był potrzebny też jest. Szczotki i grzebienie są, bo w domu niufka ;) Miseczki, klatka kennelówka tez. Tylko brak obrózki dla malca. Która ciocia zasponsoruje kurdupelka i kupi mu śliczną obróżke? Pouczymy smarkacza chodzić na smyczy aby był gotowy na wszystko. Pluszaków i piłeczek jest do wyboru do koloru w domu ;) Kołderek i kocyków też kilka. Posłanka nowego mu na razie nie damy bo nie wiemy czy zapędów niszczycielskich nie przejawia smark :) Bo to też jest.... A jak już przybędzie i będzie miał śliczne fotki to poogłaszmy malucha. Ale najpierw zaproszę Was na jego osobisty wątek. Wkleję tutaj linka. Doczekać sie nie mogę.... Szeleczki kupię na podróż żeby było bezpiecznie:) Tylko Wandzia zmierzy jakie potrzebne:) Potem będę żebrać u Cioteczek:) Quote
Pysia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Spoko. Pysia i tak ma problem ze spaniem bo kregosłup jej nie daje ;) TZta nie ma aby marudził że ktoś nas odwiedza w srodku nocy :evil_lol: Więc możesz nawet i o 4 nad ranem ;) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Pysia napisał(a):Spoko. Pysia i tak ma problem ze spaniem bo kregosłup jej nie daje ;) TZta nie ma aby marudził że ktoś nas odwiedza w srodku nocy :evil_lol: Więc możesz nawet i o 4 nad ranem ;) Pysiu żaden problem:):):) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jutro wszystko załatwię , idę teraz psy odcedzić:) Tak się cieszę:):) Pewnie Wandzię poznam i Pysię i katię i Mazowszankę:):):) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 an1a napisał(a):Basiu, coś wiadomo o tych nowych malcach? Wandzia wie , wywalili je w kartonie obok giełdy....jutro wypytam. Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 an1a napisał(a):Główny bohater wątku czy Berek? :evil_lol: No właśnie, tu zawsze tłum szczeniaczków:) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 We środę jadę do Siedlec z Katią po Berka:):):) Quote
Recommended Posts