Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewu napisał(a):
Dziewczyny proszę o wsparcie, jakieś cegiełki może...
Znowu dwa szczeniorki do uratowania, dzwoniła do mnie Wandzia...

A dokad mam dojechac ostatnio 210 km zrobilam za 100 zl i 30 zl moge pokryc

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katia_793 napisał(a):
A dokad mam dojechac ostatnio 210 km zrobilam za 100 zl i 30 zl moge pokryc

Do Siedlec:) i potem na dworzec w Warszawie:):)

Posted

Podałabyś mi dokładniejsze namiary na siebie na priv? Odezwę się do mikropsów i ta część już będzie załatwiona.

Byliśmy teraz u sąsiadów z Igą - dziecko jest super, nowi ludzie są super, szczególnie jeśli są w kuchni. Trochę pozwiedzała, próbowała ukraść jakiś kabel i na koniec położyła się spać na podłodze.

Posted

katia_793 napisał(a):
to kto ze mną jedzie ? i jak w obie strony będzie jakieś 200 km to pozostaje zebrać 70 zł i może mnie mąż nie pogoni ,że nie będzie mnie pół dnia :)

Podaj mi proszę nr telefonu na pw , to się jutro zdzwonimy:)
Może masz stacjonarny? Mam do luftu taryfę na komórkę:)

Posted

Pysia czeka na Berka , środa byłaby oki:)
Wprawdzie może będzie potrzebny transport do Piaseczna pieska od Makili ale to potrwa zanim wszystko się ułoży i zrobi pa.
Poza tym muszę wtedy jechać do Krakowa po sunię. Chcę na cito zabrać od Wandzi Berka.
Są nowe szczeniaczki wyrzucone koło giełdy w kartonie...:(

Posted (edited)

13.52 mogę być na Centralnym we środę a 15.30 mam powrotny.
To są pociągi bez przesiadek za ok. 130 zł w obie strony.
Inne to 2-3 przesiadki- z psem horror albo cena ok. 150 zł w jedną stronę...
Jak dojechać do Siedlec i wrócić....Najfajniej by było ,żeby piesio był na Centralnym około 15-tej...
Jak to zorganizować????????????

Edited by ewu
Posted

Jest jeszcze Chemik-regio pisze ,że za 62 zł ale coś nie wierzę.......
Sprawdzę jutro na dworcu, to było cudnie jeśli to prawda:):)
Byłabym o 11.21 w Warszawie:):):)
Bez przesiadek:):)

Posted

A Pysia sie nowego lokatora doczekać nie może :)
Szmaty już wyprane jakby lał gdzie popadnie ( a pewnie tak jest ;) ). Nauczymy szkraba szybko sikać gdzie należy bo możliwości są ;) Młodzi znowu będą co chwilkę biegać z nim na dwór i złapie szybko, chociaż jakoś tak suczki łatwiej sie tego uczą. A tak na serio to będzie mój pierwszy samiec na tymczasie! Zawsze tu były sunie. Jak to głaskać po brzuniu?
Na czwartek zamawiam słoneczko aby malcowi porobić fotki w plenerze. No i chyba dostanie nowe imie ;) Tak " na szczęście" ;)
Karmy dla szczeniąt z linii Super Premium mam jeszcze ze 4-5 kg więc papu jest. Szampon dla szczeniąt gdyby był potrzebny też jest. Szczotki i grzebienie są, bo w domu niufka ;) Miseczki, klatka kennelówka tez. Tylko brak obrózki dla malca. Która ciocia zasponsoruje kurdupelka i kupi mu śliczną obróżke? Pouczymy smarkacza chodzić na smyczy aby był gotowy na wszystko.
Pluszaków i piłeczek jest do wyboru do koloru w domu ;) Kołderek i kocyków też kilka. Posłanka nowego mu na razie nie damy bo nie wiemy czy zapędów niszczycielskich nie przejawia smark :) Bo to też jest....
A jak już przybędzie i będzie miał śliczne fotki to poogłaszmy malucha. Ale najpierw zaproszę Was na jego osobisty wątek. Wkleję tutaj linka.
Doczekać sie nie mogę....

Posted

Pysia napisał(a):
A Pysia sie nowego lokatora doczekać nie może :)
Szmaty już wyprane jakby lał gdzie popadnie ( a pewnie tak jest ;) ). Nauczymy szkraba szybko sikać gdzie należy bo możliwości są ;) Młodzi znowu będą co chwilkę biegać z nim na dwór i złapie szybko, chociaż jakoś tak suczki łatwiej sie tego uczą. A tak na serio to będzie mój pierwszy samiec na tymczasie! Zawsze tu były sunie. Jak to głaskać po brzuniu?
Na czwartek zamawiam słoneczko aby malcowi porobić fotki w plenerze. No i chyba dostanie nowe imie ;) Tak " na szczęście" ;)
Karmy dla szczeniąt z linii Super Premium mam jeszcze ze 4-5 kg więc papu jest. Szampon dla szczeniąt gdyby był potrzebny też jest. Szczotki i grzebienie są, bo w domu niufka ;) Miseczki, klatka kennelówka tez. Tylko brak obrózki dla malca. Która ciocia zasponsoruje kurdupelka i kupi mu śliczną obróżke? Pouczymy smarkacza chodzić na smyczy aby był gotowy na wszystko.
Pluszaków i piłeczek jest do wyboru do koloru w domu ;) Kołderek i kocyków też kilka. Posłanka nowego mu na razie nie damy bo nie wiemy czy zapędów niszczycielskich nie przejawia smark :) Bo to też jest....
A jak już przybędzie i będzie miał śliczne fotki to poogłaszmy malucha. Ale najpierw zaproszę Was na jego osobisty wątek. Wkleję tutaj linka.
Doczekać sie nie mogę....

Szeleczki kupię na podróż żeby było bezpiecznie:)
Tylko Wandzia zmierzy jakie potrzebne:)
Potem będę żebrać u Cioteczek:)

Posted

Spoko. Pysia i tak ma problem ze spaniem bo kregosłup jej nie daje ;) TZta nie ma aby marudził że ktoś nas odwiedza w srodku nocy :evil_lol: Więc możesz nawet i o 4 nad ranem ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Spoko. Pysia i tak ma problem ze spaniem bo kregosłup jej nie daje ;) TZta nie ma aby marudził że ktoś nas odwiedza w srodku nocy :evil_lol: Więc możesz nawet i o 4 nad ranem ;)

Pysiu żaden problem:):):)

Posted

Jutro wszystko załatwię , idę teraz psy odcedzić:)
Tak się cieszę:):) Pewnie Wandzię poznam i Pysię i katię i Mazowszankę:):):)