Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

Posted

cavallo napisał(a):
Witaj Kasiu, ale miałyście nieprzyjemną przygodę....Człowiek to się tyle musi nadenerwować z tymi pieskami....Dobrze, że nic się nie stało!
Pozdarwiam, Agata&Alpa

Emocje już ze mnie spłynęły po tamtym. ;) Wstawię później jakieś nowe zdjęcia.
Pozdrowionka! :hand:

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cavallo napisał(a):
Super, to czekam na nowe foteczki!
Miłego dnia!!!!!:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

U mnie się już zaczął długi weekend właśnie, bo następne zajęcia mam dopiero 7 maja. ;) Także teraz to już naprawdę postaram się wstawić jakieś zdjęcia, ale najpierw trochę ogarnę mieszkanie. :cool3:

Posted

Ale Ci dobrze, weekend? To chyba 10 weekendów po rząd....Niektórzy to mają szczęście. To nadrabiaj domowe zaległości i wstaw foteczki.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Obiecałam zdjęcia, to proszę... :cool3: Ambra z pańcią, czyli ze mną, żeby nie było wątpliwości. :cool3: To zdjęcie z czasów, gdy Ambra miała 2 miesiące i jeszcze byłam w stanie ją podnieść. :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Toż to mały słodki niedźwiadek.

Dziękujemy za komplementy! Fakt, kiedyś Ambra była słodkim misiem :loveu:, a teraz to duży, niegrzeczny niedźwiedź... :evil_lol:

Posted

Prześliczne zdjęcia!!! Co za cudny piesek z Twojego Amberka....A jako szczeniaczek, to maskoteczka pluszowa...:loveu::loveu::loveu:
No tak Akitki swój charakterek mają, ale uroku i miłości jeszcze więcej:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Prześliczne zdjęcia!!! Co za cudny piesek z Twojego Amberka....A jako szczeniaczek, to maskoteczka pluszowa...:loveu::loveu::loveu:
No tak Akitki swój charakterek mają, ale uroku i miłości jeszcze więcej:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Dziękujemy! Jutro znowu coś wstawimy! Oj była z Ambry taka pluszowa maskotka. ;) Charakterek Ambra ma nie najgorszy, a miłości pełno... :loveu:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Witam po raz pierwszy :buzi:

Sliczne zdjęcie:loveu:

Pasujecie do siebie, ona jest cudna:loveu: :loveu:
zapraszam do naszej galerii:cool3:

Dziękujemy bardzo! Zajrzymy na pewno, ale po południu... :cool3:

Posted

Przepraszam, że nie wstawiam obiecanych zdjęć, ale jesteśmy u rodziców i tu na tych kompach zdjęć nie mam. Ale wstawię coś na pewno jeszcze do końca tego tygodnia. Może coś tam znajdę. :cool3: Poza tym chciałabym zaznaczyć, że mamy "długi weekend" i mało się przy dogo siedzi. :lol: Pozdrawiamy! :hand:

Posted

Akitka napisał(a):
mamy "długi weekend" i mało się przy dogo siedzi.

Ale chyba raczej dlatego, ze albo Dogo muli albo wcina posty... :cool1:

Posted

lady_m napisał(a):
Ale chyba raczej dlatego, ze albo Dogo muli albo wcina posty... :cool1:

też prawda... :roll: bo jak się już usiądzie na tą chwileczkę tylko, a dogo tak muli, to się aż odechciewa... :cool1: mimo wszystko nie poddam się i dziś spróbuję wstawić jakieś zdjęcia. :cool3:

Posted

Przepraszam za te opóźnienia, ostatnio coś mam kłopoty z organizacją czasu. ;) Ale obiecuję się lepiej zorganizować... :cool3: Tylko, żeby jeszcze dogo tak nie muliło. U was też tak wolno działa? :roll:

A oto jedne z obiecanych zdjęć. Zdjęcia stare - Ambra wtedy skończyła kwarantannę po wszystkich szczenięcych szczepieniach i to był jej pierwszy prawdziwy spacer. ;) Było to w lipcu 2006r. Ambra miała właśnie skończone 3 miesiące. :cool3:

Ambra tropi robaczki... :cool3:

I wspina się za nimi po zboczu. ;)

Ambra jeszcze jako mała przylepa... :loveu:

Taka moja kochana wiercipięta - przytulanka. :cool3:

Posted

No to lecimy z kolejnymi zdjęciami. ;) Amberek miał tu jakieś 3,5 miesiąca. Byliśmy w Podzamczu koło Ogrodzieńca. Jest tam zamek, na którym m.in. kręcono niektóre sceny z "Zemsty" A. Wajdy. Ale my akurat włóczyliśmy się na terenach obok zamku, bo nie trafiliśmy z terminem i na zamku było wtedy Soundtropolis. Ale i tak spacerek mieliśmy milutki... ;)

Tu jeszcze rozdarty Amberek w samochodzie. :lol:

Amberek już uspokojony...

Amberek - piwosz. :cool3:

Pokręcony Amberek. :lol:

Amberek wśród traw.

Amberek się uczył trochę w halti chodzić... :evil_lol:

Amberek ze mną. :lol:

Prawy profil... :lol:

Lewy profil... :lol:

No gdzie ten smakołyk? :cool3:

Na dłoni mojej Pani. :lol:

Pomieszanie z poplątaniem. :cool3:

Jeszcze wtedy mogłam podnieść moje dzieciątko... :diabloti:

Choć nie było lekko... :evil_lol:

Wracamy do domu... :hand:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ale słodka:):):) Troszkę jej się urosło:)

U mnie też dogo muli:(

Powiedziałabym nawet, że nie troszkę... Całkiem dużo jej się urosło. :lol:

Posted

cavallo napisał(a):
Śliczna, cudna, słodka!!! No chyba musiałaś ją ciągle przytulać, bo okropny słodziak z niej był.:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Oj słodziak, słodziak z Amberki był... :loveu: A teraz to taki stworek potworek. :evil_lol:

Posted

Stwierdziłam dziś będąc z Moresem u weterynarza na kontrolnych szczepieniach i odrobaczeniu, że póki co potraktowałam go po macoszemu. :oops: Skoro i tak już zakłóciłam chronologię ogólną, to czas tu troszkę więcej Moreska pokazać. ;) Wszak to miała być galeria i Ambry, i Moresa. :cool3:

Tu zdjęcia Moresika jeszcze z hotelu przy klinice na Brynowie (autorka zdjęć Lena_zet):