Akitka Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Kasiu, ale miałyście nieprzyjemną przygodę....Człowiek to się tyle musi nadenerwować z tymi pieskami....Dobrze, że nic się nie stało! Pozdarwiam, Agata&Alpa Emocje już ze mnie spłynęły po tamtym. ;) Wstawię później jakieś nowe zdjęcia. Pozdrowionka! :hand: Quote
cavallo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Super, to czekam na nowe foteczki! Miłego dnia!!!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 cavallo napisał(a):Super, to czekam na nowe foteczki! Miłego dnia!!!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa U mnie się już zaczął długi weekend właśnie, bo następne zajęcia mam dopiero 7 maja. ;) Także teraz to już naprawdę postaram się wstawić jakieś zdjęcia, ale najpierw trochę ogarnę mieszkanie. :cool3: Quote
cavallo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ale Ci dobrze, weekend? To chyba 10 weekendów po rząd....Niektórzy to mają szczęście. To nadrabiaj domowe zaległości i wstaw foteczki. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Obiecałam zdjęcia, to proszę... :cool3: Ambra z pańcią, czyli ze mną, żeby nie było wątpliwości. :cool3: To zdjęcie z czasów, gdy Ambra miała 2 miesiące i jeszcze byłam w stanie ją podnieść. :evil_lol: Quote
Akitka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 A jak już wracamy do przeszłości, to tu 3-miesięczny rozciągający się Amberek. :lol: Quote
Akitka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Chefrenek napisał(a):Toż to mały słodki niedźwiadek. Dziękujemy za komplementy! Fakt, kiedyś Ambra była słodkim misiem :loveu:, a teraz to duży, niegrzeczny niedźwiedź... :evil_lol: Quote
cavallo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Prześliczne zdjęcia!!! Co za cudny piesek z Twojego Amberka....A jako szczeniaczek, to maskoteczka pluszowa...:loveu::loveu::loveu: No tak Akitki swój charakterek mają, ale uroku i miłości jeszcze więcej:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 cavallo napisał(a):Prześliczne zdjęcia!!! Co za cudny piesek z Twojego Amberka....A jako szczeniaczek, to maskoteczka pluszowa...:loveu::loveu::loveu: No tak Akitki swój charakterek mają, ale uroku i miłości jeszcze więcej:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Dziękujemy! Jutro znowu coś wstawimy! Oj była z Ambry taka pluszowa maskotka. ;) Charakterek Ambra ma nie najgorszy, a miłości pełno... :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Witam po raz pierwszy :buzi: Sliczne zdjęcie:loveu: Pasujecie do siebie, ona jest cudna:loveu: :loveu: zapraszam do naszej galerii:cool3: Quote
Akitka Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam po raz pierwszy :buzi: Sliczne zdjęcie:loveu: Pasujecie do siebie, ona jest cudna:loveu: :loveu: zapraszam do naszej galerii:cool3: Dziękujemy bardzo! Zajrzymy na pewno, ale po południu... :cool3: Quote
cavallo Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hejka! A gdzie obiecane zdjęcia? no, no, człowiek przychodzi i chce sobie Amberka oglądnąć, a tu nic.....:cool3: Pozdrawiam, Agata&alpa Quote
Akitka Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Przepraszam, że nie wstawiam obiecanych zdjęć, ale jesteśmy u rodziców i tu na tych kompach zdjęć nie mam. Ale wstawię coś na pewno jeszcze do końca tego tygodnia. Może coś tam znajdę. :cool3: Poza tym chciałabym zaznaczyć, że mamy "długi weekend" i mało się przy dogo siedzi. :lol: Pozdrawiamy! :hand: Quote
lady_m Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Akitka napisał(a): mamy "długi weekend" i mało się przy dogo siedzi. Ale chyba raczej dlatego, ze albo Dogo muli albo wcina posty... :cool1: Quote
Akitka Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 lady_m napisał(a):Ale chyba raczej dlatego, ze albo Dogo muli albo wcina posty... :cool1: też prawda... :roll: bo jak się już usiądzie na tą chwileczkę tylko, a dogo tak muli, to się aż odechciewa... :cool1: mimo wszystko nie poddam się i dziś spróbuję wstawić jakieś zdjęcia. :cool3: Quote
Akitka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Przepraszam za te opóźnienia, ostatnio coś mam kłopoty z organizacją czasu. ;) Ale obiecuję się lepiej zorganizować... :cool3: Tylko, żeby jeszcze dogo tak nie muliło. U was też tak wolno działa? :roll: A oto jedne z obiecanych zdjęć. Zdjęcia stare - Ambra wtedy skończyła kwarantannę po wszystkich szczenięcych szczepieniach i to był jej pierwszy prawdziwy spacer. ;) Było to w lipcu 2006r. Ambra miała właśnie skończone 3 miesiące. :cool3: Ambra tropi robaczki... :cool3: I wspina się za nimi po zboczu. ;) Ambra jeszcze jako mała przylepa... :loveu: Taka moja kochana wiercipięta - przytulanka. :cool3: Quote
Chefrenek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale słodka:):):) Troszkę jej się urosło:) U mnie też dogo muli:( Quote
cavallo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Śliczna, cudna, słodka!!! No chyba musiałaś ją ciągle przytulać, bo okropny słodziak z niej był.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 No to lecimy z kolejnymi zdjęciami. ;) Amberek miał tu jakieś 3,5 miesiąca. Byliśmy w Podzamczu koło Ogrodzieńca. Jest tam zamek, na którym m.in. kręcono niektóre sceny z "Zemsty" A. Wajdy. Ale my akurat włóczyliśmy się na terenach obok zamku, bo nie trafiliśmy z terminem i na zamku było wtedy Soundtropolis. Ale i tak spacerek mieliśmy milutki... ;) Tu jeszcze rozdarty Amberek w samochodzie. :lol: Amberek już uspokojony... Amberek - piwosz. :cool3: Pokręcony Amberek. :lol: Amberek wśród traw. Amberek się uczył trochę w halti chodzić... :evil_lol: Amberek ze mną. :lol: Prawy profil... :lol: Lewy profil... :lol: No gdzie ten smakołyk? :cool3: Na dłoni mojej Pani. :lol: Pomieszanie z poplątaniem. :cool3: Jeszcze wtedy mogłam podnieść moje dzieciątko... :diabloti: Choć nie było lekko... :evil_lol: Wracamy do domu... :hand: Quote
Akitka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Chefrenek napisał(a):Ale słodka:):):) Troszkę jej się urosło:) U mnie też dogo muli:( Powiedziałabym nawet, że nie troszkę... Całkiem dużo jej się urosło. :lol: Quote
Akitka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 cavallo napisał(a):Śliczna, cudna, słodka!!! No chyba musiałaś ją ciągle przytulać, bo okropny słodziak z niej był.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Oj słodziak, słodziak z Amberki był... :loveu: A teraz to taki stworek potworek. :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Stwierdziłam dziś będąc z Moresem u weterynarza na kontrolnych szczepieniach i odrobaczeniu, że póki co potraktowałam go po macoszemu. :oops: Skoro i tak już zakłóciłam chronologię ogólną, to czas tu troszkę więcej Moreska pokazać. ;) Wszak to miała być galeria i Ambry, i Moresa. :cool3: Tu zdjęcia Moresika jeszcze z hotelu przy klinice na Brynowie (autorka zdjęć Lena_zet): Quote
Recommended Posts