Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Tedzio wymiziany :loveu: :loveu: :loveu:
Zdjęcia też mu zrobiłam, ale chwilowo jakoś nie moge sie zabrać do ich wstawienia. Moze wieczorkiem cosik wstawie :)

Heh... To tak jak u mnie... ;) Ale ja też wieczorem wstawię jakieś zdjęcia, a póki co idę jeszcze troszkę odpocząć przy mojej grze. ;)

Oj chętnie bym osobiście Tedzia wymiziała. Szkoda, że nie mogę się na chwilę teleportować do Warszawy... :cool3:

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cavallo']No, to dobrze, że już lepiej, a katarek minie;) W takim razie czekam na te obiecane foteczki!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Oto i fotki: proszę, tak sobie chorujemy z Ambrą:

Posted

[quote name='Akitka']Oto i fotki: proszę, tak sobie chorujemy z Ambrą:

Chrować z Ambrą to czysta przyjemnośći i na dodatek pewnie niezły z niej kaloryferek :) Grzeje swoja pańcie :)
Ładnie razem wyglądacie :multi:

Posted

Proszę, oto co dziś ujrzały moje piękne oczy, gdy Ambra była przez 10 minut sama na parterze w domu rodziców (ja byłam wtedy na piętrze i ona miała do mnie swobodny dostęp, ale po co szukać Pańci, lepiej znaleźć coś innego :diabloti: ):

A oto twórczyni pobojowiska: :evil_lol:

Tak się właśnie może zabawić akita z jaśkiem w ozdobnej poszewce leżącym na kanapie. :cool3:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Chrować z Ambrą to czysta przyjemnośći i na dodatek pewnie niezły z niej kaloryferek :) Grzeje swoja pańcie :)
Ładnie razem wyglądacie :multi:

Heh dziękuję, dziękuję, ale ja się przez pół dnia zastanawiałam czy ujawnić fragment mojej fizjonomii w tak fatalnym stanie... :evil_lol: Heh, ale z Ambry kaloryferek pierwsza klasa! :cool3:

Posted

[quote name='Akitka']

O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ale Ambra miała zabawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tedzio naszczęsie nic takiego nigdy nie zrobił. TYlko pare razy latal po domu z papierem toaletowy albo jakąś ścierkę pogryzł :)

[quote name='Akitka'] Heh, ale z Ambry kaloryferek pierwsza klasa! :cool3:

Tak myślałam :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ale Ambra miała zabawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tedzio naszczęsie nic takiego nigdy nie zrobił. TYlko pare razy latal po domu z papierem toaletowy albo jakąś ścierkę pogryzł :)

Ambra wcześniej też nigdy czegoś takiego nie zrobiła. :cool3: To był jej pierwszy raz... :evil_lol: I oby ostatni! :mad: :diabloti:

Posted

Akitka napisał(a):
Ambra wcześniej też nigdy czegoś takiego nie zrobiła. :cool3: To był jej pierwszy raz... :evil_lol: I oby ostatni! :mad: :diabloti:

Kasia, zawsze musi być ten pierwszy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tylko szkoda mi Ciebie, że nie dość, że chora to jeszcze takie sprzątanie Cię czeka :shake:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Kasia, zawsze musi być ten pierwszy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tylko szkoda mi Ciebie, że nie dość, że chora to jeszcze takie sprzątanie Cię czeka :shake:

Pierzę ładnie i sprawnie "schowało" się w odkurzaczu. A dokładniej dywany odkurzy kto inny, bo w końcu ja chora jeszcze. :cool3: Ale nie ma się co oszczędzać... Hihi... Twardym trzeba być! :evil_lol:

Posted

No tak, choroważ z takim przytulastym miśkiem to sobie można....A jaśki swobodnie leżące, cóż, ja już nawet nie próbuję....Kilka skończyło tak właśnie jak ten rozwleczony przez Amberka:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
No tak, choroważ z takim przytulastym miśkiem to sobie można....A jaśki swobodnie leżące, cóż, ja już nawet nie próbuję....Kilka skończyło tak właśnie jak ten rozwleczony przez Amberka:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Uff, to nie jestem sama! ;)

Posted

Coś taki zastój, chyba wszyscy o nas zapomnieli... :roll: No, ale nic to... Może sobie przypomnią, jak wstawię zdjęcia Ambry. Są to zdjęcia z lipca 2006. Ambra miała wtedy 3 miesiące. :loveu:

Odpoczywam sobie troszeczkę w cieniu.

Wołałaś? :cool3:

Ambra i jej zabaweczka.

Ulubione zajęcie szczeniaczka - wykopywanie kwiatków z doniczek (ogrodowych i domowych) :mad: :D

I zupełnie nie zrozumiałym jest to, czemu nic się nie da w kafelkach wykopać... :cool3:

Uśmieszek... :D

Jęzorek... :loveu:

Posted

[quote name='Akitka']Coś taki zastój, chyba wszyscy o nas zapomnieli... :roll: No, ale nic to... Może sobie przypomnią, jak wstawię zdjęcia Ambry. Są to zdjęcia z lipca 2006. Ambra miała wtedy 3 miesiące. :loveu:

Nik nie zapomniał o Was... tylko czasu troche malo na dogo ;)

A Ambra sliczna dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nie no, zapomnieć to nie zapomnieli, ale zdjęcia zawsze są najlepsze. A szczególnie jeżeli wstawiasz takiego słodziaka jak Amberek. :loveu:Śliczna z niej sunia, a z jakiej ona jest hodowli?
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Ooo... Jak miło jednak ktoś tu jeszcze zagląda. No ja dalej odpoczywam, więc do poniedziałku nie będę wiedziała, co to brak czasu. :eviltong:

Mada & Teodor: my to śliczne psy mamy... :eviltong: Ty Tedzia, ja Ambrę... :cool3: heh nie grzeszę skromnością teraz, ale cóż... Czasem się trzeba dowartościować. ;) Dzięki za komplement Mada! Jak zawsze głaski dla Tedzia! Czekam na te Jego nowe zdjątka!

Chefrenek: Ambra jak była mała to kopała i w podłodze, i w kafelkach, i w betonie, i w ziemi w ogródku, i w doniczkach - wiesz, do wyboru do koloru... :lol: A na zdjęciu (z racji na to, że przecież ona taka zdolna) to zamiast kopać w ogródku, to kopie w doniczce. :cool3:

Butterfly15: dziękujemy za odwiedzimy, zapraszamy do nas częściej... Mam jeszcze kupę zdjęć do wstawienia. :cool3: A Ambra pochodzi z Twojego regionu, bo z Łodzi. ;)

Cavallo: Ambra jest w zasadzie z hodowli mało znanej, domowej można rzecz. Hodowla nazywa się Kagawa i jest z Łodzi. Ci Państwo niestety nie mają nawet strony internetowej. To był pierwszy miot ich suni. Wspaniali ludzie, zajmowali się świetnie szczeniakami. W zasadzie wszystko w ich domu było w tamtym okresie podporządkowane szczeniakom. :cool3: A ich sunia to Bashi Roal (sunia jest bielutka piękna) - wstawię tu kiedyś jej zdjęcia i zdjęcia jej dzieciaczków. Ojcem Ambry jest Czenaj Roal z kolei, więc Ambra wywodzi się od obu piesków z hodowli Roal z Konina. ;)

Posted

misiaczek: witamy, witamy... i pozdrawiamy piękną buldożkę i pięknego japońskiego krewniaka! :cool3:

wiska: na pewno wkrótce (czytaj jutro) nowe zdjęcia będą... :cool3: zapraszamy! ;)

Posted

Kasia, chciałam Ci powiedzieć, że właśnie oglądam mowy numer "Mój Pies" i są tu fajne przepisy na psie ciasteczka maslane i chrupiące ciastka rybne :p
Z racji, ze lubisz Ambrze takie frykasy przyrzadzać moge podesłać ci przepisy ;)

Posted

Dzięki za odp. Chętnie zobaczę zdjecia rodziców Ambry! Super, że udało Ci się trafić na taką hodowlę, gdzie szczeniaczki były dobrze traktowane! Jesienią chciałabym mieć drugiego psiaka i poważnie myślę o AI. Zaczynam sie więc już rozglądać....To jeszcze nic pewnego, ale informacje można zbierać.:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Mada&Teodor: poproszę o przepisy i wymiziaj Tedzia przy okazji! :lol:

Cavallo: dobrze, dobrze... Rozglądaj się koniecznie! :cool3:

A oto nowe zdjęcia z dzisiejszego wiosennego spacerku. Musiałam się dotlenić, gdyż niemalże się dziś udusiłam przy kasłaniu, ale tak ogólnie to już lepiej się czuję. :cool3:

Pozdrawiamy! :hand:

Posted

Śliczne zdjęcia!! Super, że już się lepiej czujesz i mogłaś pójść na spacerek!
A nad tą wodą to Amberek chyba chciał zapolować:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa