Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Tedzio wymiziany :loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia też mu zrobiłam, ale chwilowo jakoś nie moge sie zabrać do ich wstawienia. Moze wieczorkiem cosik wstawie :) Heh... To tak jak u mnie... ;) Ale ja też wieczorem wstawię jakieś zdjęcia, a póki co idę jeszcze troszkę odpocząć przy mojej grze. ;) Oj chętnie bym osobiście Tedzia wymiziała. Szkoda, że nie mogę się na chwilę teleportować do Warszawy... :cool3: Quote
cavallo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No, to dobrze, że już lepiej, a katarek minie;) W takim razie czekam na te obiecane foteczki! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='cavallo']No, to dobrze, że już lepiej, a katarek minie;) W takim razie czekam na te obiecane foteczki! Pozdrawiam, Agata&Alpa Oto i fotki: proszę, tak sobie chorujemy z Ambrą: Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Akitka']Oto i fotki: proszę, tak sobie chorujemy z Ambrą: Chrować z Ambrą to czysta przyjemnośći i na dodatek pewnie niezły z niej kaloryferek :) Grzeje swoja pańcie :) Ładnie razem wyglądacie :multi: Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Proszę, oto co dziś ujrzały moje piękne oczy, gdy Ambra była przez 10 minut sama na parterze w domu rodziców (ja byłam wtedy na piętrze i ona miała do mnie swobodny dostęp, ale po co szukać Pańci, lepiej znaleźć coś innego :diabloti: ): A oto twórczyni pobojowiska: :evil_lol: Tak się właśnie może zabawić akita z jaśkiem w ozdobnej poszewce leżącym na kanapie. :cool3: Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Chrować z Ambrą to czysta przyjemnośći i na dodatek pewnie niezły z niej kaloryferek :) Grzeje swoja pańcie :) Ładnie razem wyglądacie :multi: Heh dziękuję, dziękuję, ale ja się przez pół dnia zastanawiałam czy ujawnić fragment mojej fizjonomii w tak fatalnym stanie... :evil_lol: Heh, ale z Ambry kaloryferek pierwsza klasa! :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Akitka'] O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale Ambra miała zabawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tedzio naszczęsie nic takiego nigdy nie zrobił. TYlko pare razy latal po domu z papierem toaletowy albo jakąś ścierkę pogryzł :) [quote name='Akitka'] Heh, ale z Ambry kaloryferek pierwsza klasa! :cool3: Tak myślałam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale Ambra miała zabawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tedzio naszczęsie nic takiego nigdy nie zrobił. TYlko pare razy latal po domu z papierem toaletowy albo jakąś ścierkę pogryzł :) Ambra wcześniej też nigdy czegoś takiego nie zrobiła. :cool3: To był jej pierwszy raz... :evil_lol: I oby ostatni! :mad: :diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Akitka napisał(a):Ambra wcześniej też nigdy czegoś takiego nie zrobiła. :cool3: To był jej pierwszy raz... :evil_lol: I oby ostatni! :mad: :diabloti: Kasia, zawsze musi być ten pierwszy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko szkoda mi Ciebie, że nie dość, że chora to jeszcze takie sprzątanie Cię czeka :shake: Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Kasia, zawsze musi być ten pierwszy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko szkoda mi Ciebie, że nie dość, że chora to jeszcze takie sprzątanie Cię czeka :shake: Pierzę ładnie i sprawnie "schowało" się w odkurzaczu. A dokładniej dywany odkurzy kto inny, bo w końcu ja chora jeszcze. :cool3: Ale nie ma się co oszczędzać... Hihi... Twardym trzeba być! :evil_lol: Quote
cavallo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No tak, choroważ z takim przytulastym miśkiem to sobie można....A jaśki swobodnie leżące, cóż, ja już nawet nie próbuję....Kilka skończyło tak właśnie jak ten rozwleczony przez Amberka:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 cavallo napisał(a):No tak, choroważ z takim przytulastym miśkiem to sobie można....A jaśki swobodnie leżące, cóż, ja już nawet nie próbuję....Kilka skończyło tak właśnie jak ten rozwleczony przez Amberka:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Uff, to nie jestem sama! ;) Quote
Akitka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Coś taki zastój, chyba wszyscy o nas zapomnieli... :roll: No, ale nic to... Może sobie przypomnią, jak wstawię zdjęcia Ambry. Są to zdjęcia z lipca 2006. Ambra miała wtedy 3 miesiące. :loveu: Odpoczywam sobie troszeczkę w cieniu. Wołałaś? :cool3: Ambra i jej zabaweczka. Ulubione zajęcie szczeniaczka - wykopywanie kwiatków z doniczek (ogrodowych i domowych) :mad: :D I zupełnie nie zrozumiałym jest to, czemu nic się nie da w kafelkach wykopać... :cool3: Uśmieszek... :D Jęzorek... :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Akitka']Coś taki zastój, chyba wszyscy o nas zapomnieli... :roll: No, ale nic to... Może sobie przypomnią, jak wstawię zdjęcia Ambry. Są to zdjęcia z lipca 2006. Ambra miała wtedy 3 miesiące. :loveu: Nik nie zapomniał o Was... tylko czasu troche malo na dogo ;) A Ambra sliczna dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam :cool3: hihi tak mi się Ambra spodobała, że aż musiałam każda stronkę przejrzeć :evil_lol: no poprostu cudo na 4 łapkach :loveu: wycałuj ją tam ode mnie ;) :oops: Pozdrawiamy :) Quote
cavallo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Nie no, zapomnieć to nie zapomnieli, ale zdjęcia zawsze są najlepsze. A szczególnie jeżeli wstawiasz takiego słodziaka jak Amberek. :loveu:Śliczna z niej sunia, a z jakiej ona jest hodowli? Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Ooo... Jak miło jednak ktoś tu jeszcze zagląda. No ja dalej odpoczywam, więc do poniedziałku nie będę wiedziała, co to brak czasu. :eviltong: Mada & Teodor: my to śliczne psy mamy... :eviltong: Ty Tedzia, ja Ambrę... :cool3: heh nie grzeszę skromnością teraz, ale cóż... Czasem się trzeba dowartościować. ;) Dzięki za komplement Mada! Jak zawsze głaski dla Tedzia! Czekam na te Jego nowe zdjątka! Chefrenek: Ambra jak była mała to kopała i w podłodze, i w kafelkach, i w betonie, i w ziemi w ogródku, i w doniczkach - wiesz, do wyboru do koloru... :lol: A na zdjęciu (z racji na to, że przecież ona taka zdolna) to zamiast kopać w ogródku, to kopie w doniczce. :cool3: Butterfly15: dziękujemy za odwiedzimy, zapraszamy do nas częściej... Mam jeszcze kupę zdjęć do wstawienia. :cool3: A Ambra pochodzi z Twojego regionu, bo z Łodzi. ;) Cavallo: Ambra jest w zasadzie z hodowli mało znanej, domowej można rzecz. Hodowla nazywa się Kagawa i jest z Łodzi. Ci Państwo niestety nie mają nawet strony internetowej. To był pierwszy miot ich suni. Wspaniali ludzie, zajmowali się świetnie szczeniakami. W zasadzie wszystko w ich domu było w tamtym okresie podporządkowane szczeniakom. :cool3: A ich sunia to Bashi Roal (sunia jest bielutka piękna) - wstawię tu kiedyś jej zdjęcia i zdjęcia jej dzieciaczków. Ojcem Ambry jest Czenaj Roal z kolei, więc Ambra wywodzi się od obu piesków z hodowli Roal z Konina. ;) Quote
misiaczek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Akitka :). Składam rewizytę i cieszę się,że tu trafiłam :). Cudny lisek :loveu: Quote
wiska Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 sliczna sunia -czekam(y) na wiecej zdj!!:diabloti: ;) Quote
Akitka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 misiaczek: witamy, witamy... i pozdrawiamy piękną buldożkę i pięknego japońskiego krewniaka! :cool3: wiska: na pewno wkrótce (czytaj jutro) nowe zdjęcia będą... :cool3: zapraszamy! ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kasia, chciałam Ci powiedzieć, że właśnie oglądam mowy numer "Mój Pies" i są tu fajne przepisy na psie ciasteczka maslane i chrupiące ciastka rybne :p Z racji, ze lubisz Ambrze takie frykasy przyrzadzać moge podesłać ci przepisy ;) Quote
cavallo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzięki za odp. Chętnie zobaczę zdjecia rodziców Ambry! Super, że udało Ci się trafić na taką hodowlę, gdzie szczeniaczki były dobrze traktowane! Jesienią chciałabym mieć drugiego psiaka i poważnie myślę o AI. Zaczynam sie więc już rozglądać....To jeszcze nic pewnego, ale informacje można zbierać.:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Mada&Teodor: poproszę o przepisy i wymiziaj Tedzia przy okazji! :lol: Cavallo: dobrze, dobrze... Rozglądaj się koniecznie! :cool3: A oto nowe zdjęcia z dzisiejszego wiosennego spacerku. Musiałam się dotlenić, gdyż niemalże się dziś udusiłam przy kasłaniu, ale tak ogólnie to już lepiej się czuję. :cool3: Pozdrawiamy! :hand: Quote
cavallo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Śliczne zdjęcia!! Super, że już się lepiej czujesz i mogłaś pójść na spacerek! A nad tą wodą to Amberek chyba chciał zapolować:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts