salibinka Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Foksia i Dżekuś']mam 3 op.luminal 100mg. już wożę ze sobą jak będę w pobliżu to podwiozę . Prośbę Aniu wysłałam tez do jednej osoby ,która będzie chciała pomóc i mam nadzieję że Ala się zgodzi na taka pomoc.Reszta na pw[/QUOTE] Dzięki, Beatko :) Quote
salibinka Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='jurosia']witam mam prawie 100 tabletek letrox - 150, po mojej zmarłej bence, z chęcią prześlę tylko adres potrzebny pozdrawiam[/QUOTE] Jurosiu, mam odpowiedź - Ala chętnie przyjmie letrox dla Trojki. Namiary wysłałam na pw, dzięki raz jeszcze :) Quote
salibinka Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Mamy banerek od Fochu - to prawda, jest błyskawiczna - dziękujemy :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240462-Potrzebna-POMOC-Ala-pomagała-zawsze-teraz-czas-na-nas"][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/3483/alazf.jpg[/IMG][/URL] Quote
salibinka Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='a.piurek']jestem i ja[/QUOTE] Witaj, dziękujemy serdecznie, że jesteś:Rose: Quote
wojtuś Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Super, że choć trochę leków będzie dla gromadki Ali :) Pozdrawiam Kochani :) Quote
Javena Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Bazarek ogłoszeniowy wznowiony w podpisie. Zapraszam chetnych. Quote
Jagienka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 W przyszłym tygodniu powinna dotrzeć do pani Ali karma na stawy. Quote
salibinka Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='jurosia']letrox wysłany - pozdrawiam:lol:[/QUOTE] [quote name='wojtuś']Super, że choć trochę leków będzie dla gromadki Ali :) Pozdrawiam Kochani :)[/QUOTE] [quote name='Jagienka']W przyszłym tygodniu powinna dotrzeć do pani Ali karma na stawy.[/QUOTE] Wspaniale :) _____________ Mam jeszcze prośbę od Ali - o info na wątku w razie ew. wpłat - aby nic Jej nie umknęło w rozliczeniach. Quote
salibinka Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Nikuś Ali - mimo leków i kontroli - ma ataki często :(... Czy Ktoś z Was zna dobrego lekarza (niekoniecznie Kraków, bo tu już Ala wyczerpała możliwości) mającego doświadczenie z padaczką, kogoś, z kim można by jeszcze skonsultować przypadek Nikusia (choćby korespondencyjnie). Mamy obiecany wywiad we Wrocławiu (dzięki Bożence z Niepołomic i Paulince), ale może ktoś jeszcze mógłby doradzić, czy da się coś zrobić... Strach Ali o Nikusia jest ogromny. To okropna choroba - nieprzewidywalna... Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 ja czekam na odpowiedź w sprawie leków ....wciąż nas tu za mało :( strasznie Ali współczuję :( Quote
salibinka Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ja czekam na odpowiedź w sprawie leków ....wciąż nas tu za mało :( strasznie Ali współczuję :([/QUOTE] Tak... potrzeba nas więcej - postaram się porozsyłać znowu, wiem, że Ewa rozsyłała też, może ktoś z Was mógłby jeszcze... Quote
kabaja Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 po mojej suni zostały mi; Luminal 100 mg -2 opakowani + trzecie zaczęte Relsed 10 mg /opakowanie - 5 wlewek / Karsivan 50 mg -20 tabletek a może potrzebny Memotropil 800 to też mam /stosuje się go zamiast Karsivalu / na stawy wiem ,że potrzeba karma a tej nie mam ,ale mam ArthroFos 1 opakowanie /90 tabl. / Proszę dajcie znać co z tego by się przydało to prześle . Quote
salibinka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='kabaja']po mojej suni zostały mi; Luminal 100 mg -2 opakowani + trzecie zaczęte Relsed 10 mg /opakowanie - 5 wlewek / Karsivan 50 mg -20 tabletek a może potrzebny Memotropil 800 to też mam /stosuje się go zamiast Karsivalu / na stawy wiem ,że potrzeba karma a tej nie mam ,ale mam ArthroFos 1 opakowanie /90 tabl. / Proszę dajcie znać co z tego by się przydało to prześle .[/QUOTE] Witaj :), dziękujemy serdecznie - już wysyłam info do Ali. Quote
salibinka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='kabaja']po mojej suni zostały mi; Luminal 100 mg -2 opakowani + trzecie zaczęte Relsed 10 mg /opakowanie - 5 wlewek / Karsivan 50 mg -20 tabletek a może potrzebny Memotropil 800 to też mam /stosuje się go zamiast Karsivalu / na stawy wiem ,że potrzeba karma a tej nie mam ,ale mam ArthroFos 1 opakowanie /90 tabl. / Proszę dajcie znać co z tego by się przydało to prześle .[/QUOTE] Już wszystko wiem, wysyłam pw :) [quote name='diana79']poczęstowałam się banerkiem :)[/QUOTE] Fajnie :), jakby Ktoś jeszcze chciał, to można skopiować bezpośrednio z naszych podpisów lub z pierwszej strony. Zawsze to szansa, że Ktoś zechce kliknąć i wejść tutaj. Przekazuję też :loveu:podziękowania:loveu: dla Was od Ali. To chwilkę musi potrwać, ale spotkamy się tutaj. Quote
Maryna Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Przypadkiem tu trafiłam,mam 2 op prilium 300mg,chętnie oddam.Jeżeli się przydadzą poproszę namiar na PW Quote
Nadziejka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Aluniu sciskamy ogromnie za twoje serduszka:modla::iloveyou::glaszcze::iloveyou: Quote
salibinka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 (edited) [B]OTRZYMANA POMOC:[/B] [B]LEKI:[/B] 5.03.20013: LUMINAL 100mg 2 op x10 tabl + 2 tabl. RELSED 10mg/2,5 ml x 1 mikrowlewka LUCETAN 400mg x 1 op - przekazała Foksia i Dżekuś:loveu: LETROX 150 94 tabl. - przekazała Jurosia:loveu: [B]POMOC FINANSOWA:[/B] 5.03.2013: 25zł - przekazała Aimez-moi:loveu: (Spis i rozliczenia umieszczam na pierwszej stronie) [SIZE=5][COLOR=#00ff00][U][B]SERDECZNE PODZIĘKOWANIA W IMIENIU ALICJI I JEJ PSIAKÓW[/B][/U][/COLOR]:loveu::loveu::loveu:[/SIZE]:loveu: Edited March 8, 2013 by salibinka Quote
salibinka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Maryna']Przypadkiem tu trafiłam,mam 2 op prilium 300mg,chętnie oddam.Jeżeli się przydadzą poproszę namiar na PW[/QUOTE] Dziękujemy, że jesteś :), wysyłam pw. Quote
salibinka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='ewa gonzales']Aluniu sciskamy ogromnie za twoje serduszka:modla::iloveyou::glaszcze::iloveyou:[/QUOTE] Ściskamy mocno wszyscy :), trzymaj się, Alu! Quote
salibinka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 (edited) [B]OTRZYMANA POMOC: LEKI: [/B]7.03.2013: EUTHYROX 50 x 16 tabl. VIGANTOLETTEN 1000 3op x 30 tabl +4 tabl(94 tabl) VIRBAC omega 6+3 8 szt x 4ml - przekazane przez Karolinę P. :loveu: RELSED 10mg/2,5 ml 1 opx 5 mikrowlewek ARTHROFOS 1 op x 90 tabl. KARSIVAN 50mg x 21 tabl. MEMOTROPIL 800mg x 130 tabl. LUMINAL 100mg - 3 op x 10 tabl. - przekazane przez Kabaję:loveu: ORAZ: 8.03.13: [B]LEKI:[/B] Prillium 300mg x 2opakowania - przekazała Maryna :loveu: [B]KARMA:[/B] EUKANUBA - Daily Care Sensitive Joints, 12,5 kg od Jagienki :loveu: [SIZE=5][B][COLOR=#008000]OGROMNE PODZIĘKOWANIA dla Was[/COLOR][/B]:Rose::Rose:[/SIZE]:Rose: Edited March 8, 2013 by salibinka aktualizacja Quote
ala Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Kochani, [SIZE=5][COLOR=#4b0082][B] BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ[/B][/COLOR] [/SIZE]za troskę i okazaną mi pomoc. Przepraszam,że do tej pory robiła to w moim imieniu Ania, ale trochę trwało nim udało mi się przełamać i pogodzić z zaistniałą sytuacją... Mam nadzieję że wybaczycie mi tę opieszałość. Ogromnie dziękuję Ani, gdyby nie Ona to na pewno nie byłoby tego wątku... [CENTER][URL="http://www.picturesanimations.com/flowers"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/blomsterkrukken.gif[/IMG][/URL][/CENTER] [QUOTE]Aimez _ moi [FONT=Arial]Ja wiem, zeto wstydliwe i Ala moze nie chciec dac swoje konto wtedy trzeba pomyslec ojakims innym i zebrane pieniazki przekazac juz realnie......[/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial]Jest mi ogromnie wstyd i najchętniej zapadłabym się pod ziemię ale swoje ambicje muszę odstawić na bok,bo najważniejsze w tej chwili jest zdrowie moich psiaków... Niestety Niko jak już Ania wspominała ma coraz częściej ataki.Poprzednio dostał 9 marca a teraz o godz. 2 w nocy ,z soboty na niedzielę miał dwa i to dość mocne.Po konsultacji z lekarzem na dwa tygodnie ma zmienioną dawkę Bromku potasu na 1,4 .Może to pozwoli mu się wyciszyć.Zaczną się znowu problemy z tylnymi nogami ale nie możemy dopuszczać tak częstych ataków.Ciągle wybiera się jakieś lepsze zło, taka to jest paskudna ,uciążliwa i nieprzewidywalna choroba.Najgorszy po takich atakach jest lęk,do rana nie było mowy o spaniu.Dzisiejsza noc też będzie ciężka,bo nawet jak człowiek w końcu zaśnie,to śpi jak "zając"... [/FONT] Quote
Recommended Posts