Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Niesteety cena to kosmos, ale tyle właśnie kosztują hotele ze szkoleniowcem... :shake:
Na koncie Dropsa jest 563 zł czyli można powiedzieć że brakuje jeszcze [B]100 zł [/B]aby
zapłacić za czerwiec...

Ciągle się zastanawiam jak nazbieramy na kolejne miesiące :-(...[/QUOTE]

A może warto się dowiedzieć, jaka by była cena u Jamora, o ile ma miejsce...? :hmmmm:

Posted

Za każdy taki hotel trzeba dużo płacić... Poza tym Dropsia będziemy na miejscu najprawdopodobniej konsultować
z behawiorystą bo jego problem siedzi głęboko w głowie... :roll:

Posted

[quote name='Nutusia']I znowu go przenosić?... U Jamora też trzeba słono płacić, choć nie wiem dokładnie ile :([/QUOTE]
Ja tylko głośno myślę... - nie oznacza to, że mądrze... :oops:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Musimy tez mieć świadomość, że Dropsio nie może zostać w obecnym miejscu bezterminowo... I tak pewnie za jakiś czas będziemy musiały go zabrać... :([/QUOTE]
I ta świadomość dziewczyny, jest straszna....:placz:

To najgorsze co można mu teraz zrobić, ale jak zwykle-nieststy- wszystko rozibja się o pieniądze.....

Posted

No to bierzemy się za ogłaszanie chłopaka... może stanie się cud i kogoś urzeknie jego historia (?)

- pakiet ogłoszeń 10 zł
-wyróżniona tablica - 25 zł
- wyróżnienie moruska - 36 zł

Posted

chyba dostanę zawału, wchodzę w subskrypcję i czytam: Drops - uciekł z hotelu ze szkoleniowcem. Człowiek jest biedny jak nie dowidzi;) a okularki leżą gdzieś tam;) Dropsiku jak ci tam??:loveu:

Posted

[quote name='Lili8522']No to bierzemy się za ogłaszanie chłopaka... może stanie się cud i kogoś urzeknie jego historia (?)

- pakiet ogłoszeń 10 zł
-wyróżniona tablica - 25 zł
- wyróżnienie moruska - 36 zł[/QUOTE]

te ceny wyróżnień to naprawdę przegięcie pały :( ale chyba warto próbować wszystkiego..

Posted

[quote name='margoth137']chyba dostanę zawału, wchodzę w subskrypcję i czytam: [B]Drops - uciekł z hotelu ze szkoleniowcem[/B]. Człowiek jest biedny jak nie dowidzi;) a okularki leżą gdzieś tam;) Dropsiku jak ci tam??:loveu:[/QUOTE]

Się uśmiałam :evil_lol:

[quote name='natie']te ceny wyróżnień to naprawdę przegięcie pały :( ale chyba warto próbować wszystkiego..[/QUOTE]

Tablica niestety podrożała bo była po 20 zł na miesiąc...
A co do moruska to tylko niewielkie wyróżnienie... jak chcemy zrobić "ful wypas" musimy zapłacić 90 zł... ale
bez wyróżnienia to ogłoszenia psów giną w tysiącach innych...:-(

Posted

[quote name='Lili8522']Się uśmiałam :evil_lol:

Tablica niestety podrożała bo była po 20 zł na miesiąc...
A co do moruska to tylko niewielkie wyróżnienie... jak chcemy zrobić "ful wypas" musimy zapłacić 90 zł... ale
bez wyróżnienia to ogłoszenia psów giną w tysiącach innych...:-([/QUOTE]

wiem coś o tym bo też wcześniej wyróżniałam swoją ulubienicę ze schroniska na tablicy i było taniej :( a najlepsze, że dom znalazła dzięki udostępnianiu na fb :)

a myślałyście o gazecie może? My ogłaszamy "nasze" psiaki np. w Wiadomościach Rudzkich (za darmo!) i Dzienniku zachodnim (tutaj trzeba płacić..)

Posted

[quote name='margoth137']chyba dostanę zawału, wchodzę w subskrypcję i czytam: Drops - uciekł z hotelu ze szkoleniowcem. Człowiek jest biedny jak nie dowidzi;) a okularki leżą gdzieś tam;) Dropsiku jak ci tam??:loveu:[/QUOTE]
A potem w nekrologu:
[B]"Odeszła od nas z powodu okularów..."[/B] :shake:

Posted

Pewna Ciocia, by zaoszczędzić na wyróżnieniach co 2-3 dni kasuje ogłoszenia i wstawia na nowo. Trochę roboty z tym jest, ale grosiki zostają w pieskiej skarpecie ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Pewna Ciocia, by zaoszczędzić na wyróżnieniach co 2-3 dni kasuje ogłoszenia i wstawia na nowo. Trochę roboty z tym jest, ale grosiki zostają w pieskiej skarpecie ;)[/QUOTE]

A jak ogłaszamy czasem 8 - 12 psów? :roll: Masz jakiś hurtowy sposób? ;)

Posted

Dziewczyny, cały czas zastanawiam się nad Dropsem. Co można jeszcze zrobić żeby stał się takim naprawdę domowym psiakiem. Może nie trafił na swojego ludzia a może poprzedni "siedzi" mu cały czas w głowie. :shake:

Pinczerko i Lili wstawiajcie więcej wiadomości na FB. Nawet niech to będą krótkie i mało istotne wiadomości. A my, które tam bywają będziemy dbać o ten wątek i "bombardować" nowościami o Dropsie swoich znajomych.:cool3: Może tam wypatrzy go ktoś kto potrafi i lubi pracę z psem i zechce go na stałe.

Posted

[quote name='LILUtosi']A czytacie historie Zapa i Magdy? Zap chyba ze trzy lata tulal sie po hotelach np u Jamora, a pojechal do Magdy i stal sie cud.[/QUOTE]
To może by jeszcze "cudnęła" Dropsa...? :hmmmm:

Posted

[quote name='danyww']Dziewczyny, cały czas zastanawiam się nad Dropsem. Co można jeszcze zrobić żeby stał się takim naprawdę domowym psiakiem. Może nie trafił na swojego ludzia a może poprzedni "siedzi" mu cały czas w głowie. :shake:

Pinczerko i Lili wstawiajcie więcej wiadomości na FB. Nawet niech to będą krótkie i mało istotne wiadomości. A my, które tam bywają będziemy dbać o ten wątek i "bombardować" nowościami o Dropsie swoich znajomych.:cool3: Może tam wypatrzy go ktoś kto potrafi i lubi pracę z psem i zechce go na stałe.[/QUOTE]

Dzięki za podpowiedź ;)
Mnie już właśnie brakuje pomysłów co pisać na tym fb, co by wydarzenie żyło własnym życiem... Cichutko tam strasznie. Postaram się :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzięki za podpowiedź ;)
Mnie już właśnie brakuje pomysłów co pisać na tym fb, co by wydarzenie żyło własnym życiem... Cichutko tam strasznie. Postaram się :)[/QUOTE]
Mów szeptem - będą Cię uważniej słuchać... ;)

Posted

Zapraszam na bazarek dla Dropsia

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245398-Ksi%C4%85%C5%BCki-fili%C5%BCanki-portfel-m%C4%99ski-SAMSONITE-drapak-dla-kota-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI!-do-23-07?p=21090729#post21090729[/url]