inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='Lili8522']Niesteety cena to kosmos, ale tyle właśnie kosztują hotele ze szkoleniowcem... :shake: Na koncie Dropsa jest 563 zł czyli można powiedzieć że brakuje jeszcze [B]100 zł [/B]aby zapłacić za czerwiec... Ciągle się zastanawiam jak nazbieramy na kolejne miesiące :-(...[/QUOTE] A może warto się dowiedzieć, jaka by była cena u Jamora, o ile ma miejsce...? :hmmmm: Quote
Nutusia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 I znowu go przenosić?... U Jamora też trzeba słono płacić, choć nie wiem dokładnie ile :( Quote
Lili8522 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Za każdy taki hotel trzeba dużo płacić... Poza tym Dropsia będziemy na miejscu najprawdopodobniej konsultować z behawiorystą bo jego problem siedzi głęboko w głowie... :roll: Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='Nutusia']I znowu go przenosić?... U Jamora też trzeba słono płacić, choć nie wiem dokładnie ile :([/QUOTE] Ja tylko głośno myślę... - nie oznacza to, że mądrze... :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Musimy tez mieć świadomość, że Dropsio nie może zostać w obecnym miejscu bezterminowo... I tak pewnie za jakiś czas będziemy musiały go zabrać... :( Quote
madziakato Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Musimy tez mieć świadomość, że Dropsio nie może zostać w obecnym miejscu bezterminowo... I tak pewnie za jakiś czas będziemy musiały go zabrać... :([/QUOTE] I ta świadomość dziewczyny, jest straszna....:placz: To najgorsze co można mu teraz zrobić, ale jak zwykle-nieststy- wszystko rozibja się o pieniądze..... Quote
Lili8522 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 No to bierzemy się za ogłaszanie chłopaka... może stanie się cud i kogoś urzeknie jego historia (?) - pakiet ogłoszeń 10 zł -wyróżniona tablica - 25 zł - wyróżnienie moruska - 36 zł Quote
margoth137 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 chyba dostanę zawału, wchodzę w subskrypcję i czytam: Drops - uciekł z hotelu ze szkoleniowcem. Człowiek jest biedny jak nie dowidzi;) a okularki leżą gdzieś tam;) Dropsiku jak ci tam??:loveu: Quote
natie Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='Lili8522']No to bierzemy się za ogłaszanie chłopaka... może stanie się cud i kogoś urzeknie jego historia (?) - pakiet ogłoszeń 10 zł -wyróżniona tablica - 25 zł - wyróżnienie moruska - 36 zł[/QUOTE] te ceny wyróżnień to naprawdę przegięcie pały :( ale chyba warto próbować wszystkiego.. Quote
Lili8522 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='margoth137']chyba dostanę zawału, wchodzę w subskrypcję i czytam: [B]Drops - uciekł z hotelu ze szkoleniowcem[/B]. Człowiek jest biedny jak nie dowidzi;) a okularki leżą gdzieś tam;) Dropsiku jak ci tam??:loveu:[/QUOTE] Się uśmiałam :evil_lol: [quote name='natie']te ceny wyróżnień to naprawdę przegięcie pały :( ale chyba warto próbować wszystkiego..[/QUOTE] Tablica niestety podrożała bo była po 20 zł na miesiąc... A co do moruska to tylko niewielkie wyróżnienie... jak chcemy zrobić "ful wypas" musimy zapłacić 90 zł... ale bez wyróżnienia to ogłoszenia psów giną w tysiącach innych...:-( Quote
natie Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='Lili8522']Się uśmiałam :evil_lol: Tablica niestety podrożała bo była po 20 zł na miesiąc... A co do moruska to tylko niewielkie wyróżnienie... jak chcemy zrobić "ful wypas" musimy zapłacić 90 zł... ale bez wyróżnienia to ogłoszenia psów giną w tysiącach innych...:-([/QUOTE] wiem coś o tym bo też wcześniej wyróżniałam swoją ulubienicę ze schroniska na tablicy i było taniej :( a najlepsze, że dom znalazła dzięki udostępnianiu na fb :) a myślałyście o gazecie może? My ogłaszamy "nasze" psiaki np. w Wiadomościach Rudzkich (za darmo!) i Dzienniku zachodnim (tutaj trzeba płacić..) Quote
inka33 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='margoth137']chyba dostanę zawału, wchodzę w subskrypcję i czytam: Drops - uciekł z hotelu ze szkoleniowcem. Człowiek jest biedny jak nie dowidzi;) a okularki leżą gdzieś tam;) Dropsiku jak ci tam??:loveu:[/QUOTE] A potem w nekrologu: [B]"Odeszła od nas z powodu okularów..."[/B] :shake: Quote
Nutusia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Pewna Ciocia, by zaoszczędzić na wyróżnieniach co 2-3 dni kasuje ogłoszenia i wstawia na nowo. Trochę roboty z tym jest, ale grosiki zostają w pieskiej skarpecie ;) Quote
Lili8522 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='Nutusia']Pewna Ciocia, by zaoszczędzić na wyróżnieniach co 2-3 dni kasuje ogłoszenia i wstawia na nowo. Trochę roboty z tym jest, ale grosiki zostają w pieskiej skarpecie ;)[/QUOTE] A jak ogłaszamy czasem 8 - 12 psów? :roll: Masz jakiś hurtowy sposób? ;) Quote
danyww Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Dziewczyny, cały czas zastanawiam się nad Dropsem. Co można jeszcze zrobić żeby stał się takim naprawdę domowym psiakiem. Może nie trafił na swojego ludzia a może poprzedni "siedzi" mu cały czas w głowie. :shake: Pinczerko i Lili wstawiajcie więcej wiadomości na FB. Nawet niech to będą krótkie i mało istotne wiadomości. A my, które tam bywają będziemy dbać o ten wątek i "bombardować" nowościami o Dropsie swoich znajomych.:cool3: Może tam wypatrzy go ktoś kto potrafi i lubi pracę z psem i zechce go na stałe. Quote
LILUtosi Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 A czytacie historie Zapa i Magdy? Zap chyba ze trzy lata tulal sie po hotelach np u Jamora, a pojechal do Magdy i stal sie cud. Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='LILUtosi']A czytacie historie Zapa i Magdy? Zap chyba ze trzy lata tulal sie po hotelach np u Jamora, a pojechal do Magdy i stal sie cud.[/QUOTE] To może by jeszcze "cudnęła" Dropsa...? :hmmmm: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='danyww']Dziewczyny, cały czas zastanawiam się nad Dropsem. Co można jeszcze zrobić żeby stał się takim naprawdę domowym psiakiem. Może nie trafił na swojego ludzia a może poprzedni "siedzi" mu cały czas w głowie. :shake: Pinczerko i Lili wstawiajcie więcej wiadomości na FB. Nawet niech to będą krótkie i mało istotne wiadomości. A my, które tam bywają będziemy dbać o ten wątek i "bombardować" nowościami o Dropsie swoich znajomych.:cool3: Może tam wypatrzy go ktoś kto potrafi i lubi pracę z psem i zechce go na stałe.[/QUOTE] Dzięki za podpowiedź ;) Mnie już właśnie brakuje pomysłów co pisać na tym fb, co by wydarzenie żyło własnym życiem... Cichutko tam strasznie. Postaram się :) Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzięki za podpowiedź ;) Mnie już właśnie brakuje pomysłów co pisać na tym fb, co by wydarzenie żyło własnym życiem... Cichutko tam strasznie. Postaram się :)[/QUOTE] Mów szeptem - będą Cię uważniej słuchać... ;) Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 A telefon milczy... ludzie zdrowych psów nie chcą... a co dopiero takich jak Drops...:-( Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Zapraszam na bazarek dla Dropsia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245398-Ksi%C4%85%C5%BCki-fili%C5%BCanki-portfel-m%C4%99ski-SAMSONITE-drapak-dla-kota-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI!-do-23-07?p=21090729#post21090729[/url] Quote
Recommended Posts