Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nadzieja']a to pompeo ogloszenia?????[/quote]
Nie te akurat nie. Chodziło mi o same pierwsze, bo dotąd wtedy wątku nie doczytałam...
A te ostatnie, "czarne yorki" - równie pięknego kundelka dostaniemy za darmo w schronisku...

Posted

No widać jaki jest popyt na te piękne "yorki" (nawet za tak małą cenę:diabloti:). Cieszę się, że powoli ludzie nie pozwalają nabijać się w butelkę:p Jednego "hodowcy" mniej.

Posted

Niedawno widziałam Chiny Japońskie na allegro po 750 zł z rodowodem. Jeśli ktoś chce pieska ozdobnego to takiego też by mógł kupić i miałby pewność, a niektórzy kupują po 1300 zł b/r. To jest dla mnie, oczywiście nieobrażając nikogo, głupota.

Posted

Niewiem jak tak można, ale jest coraz wiecej ogłoszeń typu ,, ...York super miniaturka, bez wad genetycznych...". Przecierz tacy ludzie to mordercy! :mad: Oni skazuja te biedne psiaki na żywot kalek!!!

Kocham Yorki i niedam ich krzywdzic! :Dog_run: :iloveyou:

• 2 weeks later...
Posted

o ile pamiętam to to był właśnie temat o 'hodowli' Pompeo, prawda?

chciałam Wam tylko powiedzieć, że dziś widziałam pieska urodzonego i wychowanego w Łodzi, właśnie u tej pani. spodziewałam się czegoś gorszego po tych opowieściach. Tosia, bo tak się nazywała jest ślicznym, prawie dwuletnim urwiskiem. ma śliczną mordkę, stojące uszy, nie jest jeszcze do końca wybarwiona i [UWAGA!] nie jest 'miniaturką'. rozmiarowo jest podobna do Aidka, cięższa od niego nawet...

Posted

Pompeo ma swoje rasowe yorki i skupuje cale mioty od hodowcow!! Wiec najwidoczniej ta slicznota byla po jej rasowych psach.
A jezeli skupuje cale mioty od hodowcow to nigdy sama pewnosci niema co z tego wyrosnie,bo to tak jest kupic za 300 a sprzeda za 1000 tak to jest w posrednictwach:shake:

Posted

Rozmawiałam z pompeo na gg.Co za kobieta kłamie jak z nut.:angryy:Chce 900 za kundla[yorka z chihuahuą]widać na pierwszy rzut oka. Czy jest chihuahua:mad: umaszczenia srebrno złotego???Mówie wam wygląda jak mini yorek [są słotkie ale prawie 1000 za kundla i nie wiadomo ile przeżyją ]Ona specjalnie poi je alkoholem aby były mniejsze!!!Straszna kobieta:shake:

[U][I][B] [url]WWW.MUSHING.VDD.PL[/url] nowe zaprzęgowe forum:multi:[/B][/I][/U]

Posted

UWAGA!!
Pompeo wystawiła psa do licytacji i widzę, że dużo chętnych jest na niego.
Dziewczyny, wysyłajcie maile z linkiem do tej strony osobom które licytują!!
[URL="http://allegro.pl/item197006143_yorki_sliczny_szczeniaczek_bcm_okazja_od_1zl_.html"][COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR]
[/URL]

Posted

ale sie zabezpiecza ze nie sprzedala by Pani p.chorego psa a niestety jesli ta Pani sprzedaje psy bez rodowodu to istnieje ryzyko powiklan i wad szczeniat. to szok kiedy skonczy sie ten koszmar z pseudohodowcami

Posted

Ludzie nie dajmy się zwariować pisząc , że każdy pies bez rodowodu jest chorowity i napewno z licznymi wadami , bo tak nie jest i już , jednakowo choruje i ten z rodowodem i bez i kropka:angryy: