Ewelina & Hera Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Mi też się wydaje,że to nie jest pompeo:cool3:... Ale takich osób są [I]niestety[/I] tysiące:shake:... Takich,że tak się wyrażę rozmnażaczy :(... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadzieja Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 tak niestety pseudohodowli jest bardzo duzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agata :) Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 [quote name='nadzieja']a to pompeo ogloszenia?????[/quote] Nie te akurat nie. Chodziło mi o same pierwsze, bo dotąd wtedy wątku nie doczytałam... A te ostatnie, "czarne yorki" - równie pięknego kundelka dostaniemy za darmo w schronisku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magda Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 No widać jaki jest popyt na te piękne "yorki" (nawet za tak małą cenę:diabloti:). Cieszę się, że powoli ludzie nie pozwalają nabijać się w butelkę:p Jednego "hodowcy" mniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agata :) Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Niedawno widziałam Chiny Japońskie na allegro po 750 zł z rodowodem. Jeśli ktoś chce pieska ozdobnego to takiego też by mógł kupić i miałby pewność, a niektórzy kupują po 1300 zł b/r. To jest dla mnie, oczywiście nieobrażając nikogo, głupota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia_14 Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Niewiem jak tak można, ale jest coraz wiecej ogłoszeń typu ,, ...York super miniaturka, bez wad genetycznych...". Przecierz tacy ludzie to mordercy! :mad: Oni skazuja te biedne psiaki na żywot kalek!!! Kocham Yorki i niedam ich krzywdzic! :Dog_run: :iloveyou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadzieja Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 ZGADZAM SIE CALOWICIE z moim przedmowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardea Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Dzisiaj znalazałam taki "Cudo " na Allegro popatrzcie i popodziwiajcie [COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melinda:-) Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 to bardziej male sznaucerki na moje coż-jestesmy bezsilni w tym wszystkim:mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROZI_ Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 a jaka kosmiczna cena za te mieszańce :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadzieja Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 W głowie sie nie miesci co Ci Ludzie wybpawiaja jaka krzywde .... brak mi slow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PositiveThought Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 o ile pamiętam to to był właśnie temat o 'hodowli' Pompeo, prawda? chciałam Wam tylko powiedzieć, że dziś widziałam pieska urodzonego i wychowanego w Łodzi, właśnie u tej pani. spodziewałam się czegoś gorszego po tych opowieściach. Tosia, bo tak się nazywała jest ślicznym, prawie dwuletnim urwiskiem. ma śliczną mordkę, stojące uszy, nie jest jeszcze do końca wybarwiona i [UWAGA!] nie jest 'miniaturką'. rozmiarowo jest podobna do Aidka, cięższa od niego nawet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mona4 Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Pompeo ma swoje rasowe yorki i skupuje cale mioty od hodowcow!! Wiec najwidoczniej ta slicznota byla po jej rasowych psach. A jezeli skupuje cale mioty od hodowcow to nigdy sama pewnosci niema co z tego wyrosnie,bo to tak jest kupic za 300 a sprzeda za 1000 tak to jest w posrednictwach:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pegaza Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Taa masz racje sama widziałam nick od niej, jak licytuje psa no a za pare dni będzie na jej stronie podłożony pod jej suczke eh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PositiveThought Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 co do ogłoszeń, też widziałam, wiem, że ta kobieta w porządku na pewno nie jest, ale trzeba być sprawiedliwym (; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina & Hera Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 No sprawiedliwym być trzeba,ale bez przesady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alusia Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Rozmawiałam z pompeo na gg.Co za kobieta kłamie jak z nut.:angryy:Chce 900 za kundla[yorka z chihuahuą]widać na pierwszy rzut oka. Czy jest chihuahua:mad: umaszczenia srebrno złotego???Mówie wam wygląda jak mini yorek [są słotkie ale prawie 1000 za kundla i nie wiadomo ile przeżyją ]Ona specjalnie poi je alkoholem aby były mniejsze!!!Straszna kobieta:shake: [U][I][B] [url]WWW.MUSHING.VDD.PL[/url] nowe zaprzęgowe forum:multi:[/B][/I][/U] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiaNatalka Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Powiedziała Ci że daje alkohol? Coś chyba zmyślasz:lmaa: - nieładnie.Kobieta nie jest fer ale jak my zaczniemy wymyślać i wygadywać bzdury na forum nie bedzięmy lepsze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naomi1991 Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 UWAGA!! Pompeo wystawiła psa do licytacji i widzę, że dużo chętnych jest na niego. Dziewczyny, wysyłajcie maile z linkiem do tej strony osobom które licytują!! [URL="http://allegro.pl/item197006143_yorki_sliczny_szczeniaczek_bcm_okazja_od_1zl_.html"][COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR] [/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadzieja Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 ale sie zabezpiecza ze nie sprzedala by Pani p.chorego psa a niestety jesli ta Pani sprzedaje psy bez rodowodu to istnieje ryzyko powiklan i wad szczeniat. to szok kiedy skonczy sie ten koszmar z pseudohodowcami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PositiveThought Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 [quote name='Ewelin@']No sprawiedliwym być trzeba,ale bez przesady...[/quote] pisząc że pies, powtarzam: PIES był ładny, przesadzam, tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROZI_ Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Ludzie nie dajmy się zwariować pisząc , że każdy pies bez rodowodu jest chorowity i napewno z licznymi wadami , bo tak nie jest i już , jednakowo choruje i ten z rodowodem i bez i kropka:angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramona Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Rozi zgadzam sie zupełnie z Toba niestety i te z rodowodem i te bez chorują jednakowo:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina & Hera Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Z tym też się zgadzam:roll:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina & Hera Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Tego yoreczka z licytacji już ktoś kupił :-o :cool3: :-(!!! O teraz pompeo napisała,że rodzice yorka ważą 3kg :/ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts