Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Jedno mamy z głowy, ktoś tu dostała banana.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

I dobrze :evil_lol:

Właśnie przeglądam ogłoszenia o Yorkach na Allegro. I coś mi tu bardzo źle wygląda. Użytkownik [B][URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4601696"]yelonky71[/URL] [/B]sprzedaje 3 szczeniaki Yorki, a w opisie napisane jest to samo co w aukcji Pompeo!! Albo zerżnął bezczelnie opis, albo Pompeo stworzyła nowe konto :angryy:

Albo spójrzcie jeszcze na jego aukcję. [B][URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4089001"]FIOLCIO33[/URL] "[/B][SIZE=4][COLOR=#b10047][I]MIESZANCE TYCH RAS SA DOPUSZCZONE DO SPRZEDAZY W POLSCE" [/I][/COLOR][/SIZE]Z tego co widzę, ktoś ma wielką zabawę z miksowaniem psów!! Spójrzcie ile mieszańców ma w aukcjach!!![SIZE=4][COLOR=#b10047]
[/COLOR][/SIZE] :shake:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]To ktoś inny. Inne numery telefonów i styl zdjęć. Opis mogła zerżnąć albo przez przypadek jest podobny, bo producentki yorków wpodobny sposób się reklamują zwykle.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]To ktoś inny. Inne numery telefonów i styl zdjęć. Opis mogła zerżnąć albo przez przypadek jest podobny, bo producentki yorków wpodobny sposób się reklamują zwykle.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Bardzo możliwe... Ale i tak podejrzane.
Ojj teraz dla mnie wszystko jest podejrzane :roll:

Posted

prosze zobaczyc na tego uzytkownika w jednym go zawiesili wiec zalozyl sobie nowe.konto na allegro od niego kupilam chorego yorka..
[URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3483667"][COLOR=#0000ff][B]tom-mar1[/B][/COLOR][/URL][COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR]

Posted

[quote name='melinda:-)']popatrzcie na to
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=187465525&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any[/URL].

na zdjecia szczeniaków-czarne czy to yorki[/quote]

Na mój rzut oka do nie yorki tylko zwykłe kundle:shake:.Powinny mieć więcej złotego.Ostatnnio jak byłam po karmę to taki pan powiedział:
-Poproszę karmę dla yorka.
Facet z obsługi(karma była na wagę) podaje mu karmę z maleńkimi granulkami,
a ten facet cały oburzony powiedział,że to dla takiej yorki!I wskazał na ręką do kąd,z tego co pokazywał to sięgała mu powyżej kolan.

Posted

[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I] przeraża mnie to :-o co popularność rasy potrafi zrobić z psami [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]wszyscy patrzą na swoje szczeniaki tylko tak aby dopasować je do jakiejś rasy :shake: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ CO ROBICIE W KOŃCU TO SĄ ŻYWE STWORZENIA :-( [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]Yorki nie zostały wychodowane po to aby tylko i wyłącznie na nich zarabiać :mad: ale po to aby je podziwiać i kochać takimi jakimi są jest to "serce lwa ukryte w małym ciałku" i za to je wszyscy kochamy[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]a wy robicie z nich cierpiące psy z wadami anatomicznymi czy też genetycznymi które boją się własnego cienia :look3: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][I][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]to jest straszne co człowiek potrafi zrobić dla pieniędzy :angryy: :angryy: :angryy: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='nane'][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I] przeraża mnie to :-o co popularność rasy potrafi zrobić z psami [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]wszyscy patrzą na swoje szczeniaki tylko tak aby dopasować je do jakiejś rasy :shake: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ CO ROBICIE W KOŃCU TO SĄ ŻYWE STWORZENIA :-( [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]Yorki nie zostały wychodowane po to aby tylko i wyłącznie na nich zarabiać :mad: ale po to aby je podziwiać i kochać takimi jakimi są jest to "serce lwa ukryte w małym ciałku" i za to je wszyscy kochamy[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]a wy robicie z nich cierpiące psy z wadami anatomicznymi czy też genetycznymi które boją się własnego cienia :look3: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]to jest straszne co człowiek potrafi zrobić dla pieniędzy :angryy: :angryy: :angryy: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

W pełni zgadzam się z [B]nane[/B].Ludzie po co to robić!Wiem,że człowiek dla pieniędzy potrafi zrobić baaardzo dużo,ale nich wymyśli coś,aby to on cierpiał,a nie bezbronne stworzenia!

[quote name='melinda:-)']wiecie jak wiem ze to nie york ale sie wkurzyłam jak to zobaczyłam no bo to juuz lekkie przegięcie....dla mnie to czarne szczeniaczki bardziej pasuja na sznaucery[/quote]

Właśnie też tak jak się wpatrzyłam,to szczeniaczki wyglądają na czarne sznaucerki.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Behatka'][B][COLOR=blue]Co sadzicie o tych yorkach?[/COLOR][/B]
[COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR][/quote]

Yyy,brak słów:razz:...
Zwykłe kundelki:cool1:...

Chętnie zadzwoniłabym do tej baby i zapytała się,dlaczego są całe czarne:cool1:???