bajadera Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Jedno mamy z głowy, ktoś tu dostała banana.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
naomi1991 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Jedno mamy z głowy, ktoś tu dostała banana.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] I dobrze :evil_lol: Właśnie przeglądam ogłoszenia o Yorkach na Allegro. I coś mi tu bardzo źle wygląda. Użytkownik [B][URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4601696"]yelonky71[/URL] [/B]sprzedaje 3 szczeniaki Yorki, a w opisie napisane jest to samo co w aukcji Pompeo!! Albo zerżnął bezczelnie opis, albo Pompeo stworzyła nowe konto :angryy: Albo spójrzcie jeszcze na jego aukcję. [B][URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4089001"]FIOLCIO33[/URL] "[/B][SIZE=4][COLOR=#b10047][I]MIESZANCE TYCH RAS SA DOPUSZCZONE DO SPRZEDAZY W POLSCE" [/I][/COLOR][/SIZE]Z tego co widzę, ktoś ma wielką zabawę z miksowaniem psów!! Spójrzcie ile mieszańców ma w aukcjach!!![SIZE=4][COLOR=#b10047] [/COLOR][/SIZE] :shake: Quote
bajadera Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]To ktoś inny. Inne numery telefonów i styl zdjęć. Opis mogła zerżnąć albo przez przypadek jest podobny, bo producentki yorków wpodobny sposób się reklamują zwykle.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
naomi1991 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]To ktoś inny. Inne numery telefonów i styl zdjęć. Opis mogła zerżnąć albo przez przypadek jest podobny, bo producentki yorków wpodobny sposób się reklamują zwykle.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Bardzo możliwe... Ale i tak podejrzane. Ojj teraz dla mnie wszystko jest podejrzane :roll: Quote
nadzieja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 prosze zobaczyc na tego uzytkownika w jednym go zawiesili wiec zalozyl sobie nowe.konto na allegro od niego kupilam chorego yorka.. [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3483667"][COLOR=#0000ff][B]tom-mar1[/B][/COLOR][/URL][COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR] Quote
nadzieja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wczesniej mial konto ale zawiesili [COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR] Quote
melinda:-) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 popatrzcie na to [COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR] na zdjecia szczeniaków-czarne czy to yorki Quote
Mynia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 To [B][U]NIE[/U][/B] jest york. Cena 1000zł! To nie jest normalne.... Quote
Ewelina & Hera Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='melinda:-)']popatrzcie na to [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=187465525&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any[/URL]. na zdjecia szczeniaków-czarne czy to yorki[/quote] Na mój rzut oka do nie yorki tylko zwykłe kundle:shake:.Powinny mieć więcej złotego.Ostatnnio jak byłam po karmę to taki pan powiedział: -Poproszę karmę dla yorka. Facet z obsługi(karma była na wagę) podaje mu karmę z maleńkimi granulkami, a ten facet cały oburzony powiedział,że to dla takiej yorki!I wskazał na ręką do kąd,z tego co pokazywał to sięgała mu powyżej kolan. Quote
nane Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I] przeraża mnie to :-o co popularność rasy potrafi zrobić z psami [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]wszyscy patrzą na swoje szczeniaki tylko tak aby dopasować je do jakiejś rasy :shake: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ CO ROBICIE W KOŃCU TO SĄ ŻYWE STWORZENIA :-( [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]Yorki nie zostały wychodowane po to aby tylko i wyłącznie na nich zarabiać :mad: ale po to aby je podziwiać i kochać takimi jakimi są jest to "serce lwa ukryte w małym ciałku" i za to je wszyscy kochamy[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]a wy robicie z nich cierpiące psy z wadami anatomicznymi czy też genetycznymi które boją się własnego cienia :look3: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][I][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]to jest straszne co człowiek potrafi zrobić dla pieniędzy :angryy: :angryy: :angryy: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
melinda:-) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wiecie jak wiem ze to nie york ale sie wkurzyłam jak to zobaczyłam no bo to juuz lekkie przegięcie....dla mnie to czarne szczeniaczki bardziej pasuja na sznaucery Quote
Ewelina & Hera Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I] przeraża mnie to :-o co popularność rasy potrafi zrobić z psami [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]wszyscy patrzą na swoje szczeniaki tylko tak aby dopasować je do jakiejś rasy :shake: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ CO ROBICIE W KOŃCU TO SĄ ŻYWE STWORZENIA :-( [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]Yorki nie zostały wychodowane po to aby tylko i wyłącznie na nich zarabiać :mad: ale po to aby je podziwiać i kochać takimi jakimi są jest to "serce lwa ukryte w małym ciałku" i za to je wszyscy kochamy[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]a wy robicie z nich cierpiące psy z wadami anatomicznymi czy też genetycznymi które boją się własnego cienia :look3: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta][B][I]to jest straszne co człowiek potrafi zrobić dla pieniędzy :angryy: :angryy: :angryy: [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] W pełni zgadzam się z [B]nane[/B].Ludzie po co to robić!Wiem,że człowiek dla pieniędzy potrafi zrobić baaardzo dużo,ale nich wymyśli coś,aby to on cierpiał,a nie bezbronne stworzenia! [quote name='melinda:-)']wiecie jak wiem ze to nie york ale sie wkurzyłam jak to zobaczyłam no bo to juuz lekkie przegięcie....dla mnie to czarne szczeniaczki bardziej pasuja na sznaucery[/quote] Właśnie też tak jak się wpatrzyłam,to szczeniaczki wyglądają na czarne sznaucerki. Quote
GosiaNatalka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A ta aukcja [COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR]Suczka 1.30 gotowa do rozrodu:eek2: Quote
Behatka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [B][COLOR=blue]Co sadzicie o tych yorkach?[/COLOR][/B] [URL]http://www.allegro.pl/item191678083__yorki_szczenieta.html[/URL] Quote
Sara_i_Aris Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 A czy to są w ogóle yorki? Tamten na ostatniej fotce może jest, ale te czarne to są zwykłe mieszańce. Okropne, co ci ludzie wyrabiają :shake: Quote
nadzieja Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 tekie"hodowle" tego typu powinny byc zlikwidowane dlaczego nikt sie tym nie zajmie, ale to walka z wiatrakami.. biedne zwierzeta Quote
Ewelina & Hera Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 [quote name='Behatka'][B][COLOR=blue]Co sadzicie o tych yorkach?[/COLOR][/B] [COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR][/quote] Yyy,brak słów:razz:... Zwykłe kundelki:cool1:... Chętnie zadzwoniłabym do tej baby i zapytała się,dlaczego są całe czarne:cool1:??? Quote
agata :) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No, pompeo... Nic dziwnego... To straszne co ta za przeproszeniem baba robi :O Quote
Sara_i_Aris Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 [B]Nadzieja,[/B] to chyba nie [U]Pompeo[/U]. Szczenięta są sprzedawane przez niejakiego [U]Mati0088[/U]. Quote
Recommended Posts