Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tola to duża ok. 2 letnia suczka, w typie moskiewskiego psa stróżującego. Sunia ma silny instynkt terytorialny, dobrze sprawowałaby się jako stróż do ogrodu, w domu zachowuje czystość i sygnalizuje swoje potrzeby. W stosunku do swoich opiekunów jest posłuszna i łagodna, ładnie wykonuje podstawowe komendy, potrzebuje jednak doświadczonego opiekuna, który sprosta charakterowi rasy, jaki jest moskiewski pies stróżujący. Tola nie nadaje się ABSOLUTNIE do domu, gdzie są małe dzieci, drażni ją hałas i gwałtowne ruchy np. biegających dzieci. Nie lubi też, gdy przeszkadza się jej w jedzeniu, lepiej aby trafiła do domu bez innych zwierząt. Sunia będzie potrzebowała również sporej dawki spacerów oraz otwartej przestrzeni, aby spalić nagromadzoną energię. Je wszystko, zarówno gotowane jak i suchą karmę.

Tola jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana, przebywa w Bielsku-Białej.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy oraz wizyta przedadopcyjna.
Kontakt:
Paulina 792-304-398
[email protected]
__

brudasek :D

więcej zdjęć tutaj:
https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Tola141132Lata40Kg66Cm04022013RPaulinaGuga?noredirect=1#
dziękujemy Ani za zdjęcia :loveu:

Edited by pralinka94
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapisuje piękną Tolę :D

nie wiem czemu mój Kostek jej tak nie lubi.. wstyd mi za niego! bo to wspaniała sunia jest ...i piękna...szczególnie jak wraca ze spaceru :evil_lol:

Posted

dziękuję wszystkim za przybycie :D
tutaj jeszcze filmik, co prawda złej jakości, ale pokazuje, jak rozbrykana potrafi być Tola :D bo zwykle jest spokojną sunią :)
[video=youtube;eg8MxDXb19I]http://www.youtube.com/watch?v=eg8MxDXb19I[/video]

Posted

a więc Tola dojechała szczęśliwie do domu :D Zamieszkała w Bielsko-Białej, ma do dyspozycji duży ogród, dom oraz mnóstwo rąk do głaskania :D Pani jest nią zachwycona, obecnie leży na swoim miejscu i odpoczywa. Tola ma kolegę - chihuahue, którego się trochę boi :D no i już zdążyła wypróbować próbki karm, odpowiednich dla jej stawów, mówiłam Pani o sterylizacji i jest na pewno zdecydowana wysterylizować Tolę :)

Mam nadzieję, że zdjęcia już niebawem :D