Nutusia Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 To jeszcze tylko fotki do tych peanów niech Pan dołączy fotkę i będzie KOMPLET :) Quote
Ziutka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 A My na to jak na lato :diabloti: Fotuś jest piękny...a jaki już duży chłopak z niego :loveu:, już nie taki mały wypierdek jak był :evil_lol: Quote
zebrazebra Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 inka33, gratulacje :) Pięknie rośnie bestia :) Widać że zadowolony i w dobrym humorze. Ile waży? Quote
malagos Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 I jakby łapki miał dłuższe?........... Śliczny chłopaczek! Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='malagos']I jakby łapki miał dłuższe?........... Śliczny chłopaczek![/QUOTE] Też takie odniosłam wrazenie. Może ta długa sierść skracała mu optycznie nóżki ? Quote
Nutusia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Łapki jak łapki, ale kufa jak się wydłuuuużyłaaaaa ;) :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Nutusia']Łapki jak łapki, ale kufa jak się wydłuuuużyłaaaaa ;) :)[/QUOTE] To może psa podmienili ? :razz: Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mam niestety smutną wiadomość, choć sprawa jeszcze do końca nie jest przesądzona... Dostałam info od Pana, że Frodo ma prawdopodobnie chore serduszko - szmery i za szybkie bicie... :-( Niewykluczone, że konieczna będzie operacja... :-( Ma mieć jeszcze powtórzone badania... I dwa pytania w związku z tym: - Czy ktoś z Was się orientuje, czy u psów istnieje coś takiego, jak "szmery wzrostowe"? (jak u dzieci - moja córka to miała i wyrosła) - Czy znacie fundację/organizację, która może pomóc psu domnemu w sytuacji konieczności operacji psiego serca? Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 O masz! Jeszcze tego nam brakowało :( Co do konsultacji medycznej, mogę podpytać mojego "guru". Na drugie pytanie nie znam odpowiedzi. No i trzeba by było wiedzieć mniej więcej jako to byłby koszt... Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ja sie zgadzam z sugestiami powyzej: Frodo musi pojsc do kardiologa, a najlepiej do dwoch, zanim zaczniemy sie martwic. Quote
inka33 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Przede wszystkim, to się muszę dopytać Pana, co i jak tam w ogóle wyszło do tej pory... Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Przyszłam zameldować, że mam świeżutkie wieści od Fotka/Frodo! :) Serducho zostało prze zaprzyjaźnionego weta ponownie osłuchane oraz prześwietlone, zrobiony porządny wywiad, dotyczący zachowań typu zbyt szybkie męczenie się, czy omdlenia (co się nie zdarzało) - i wszystko wskazuje na to, że to jednak były tylko szmery rozwojowe i serducho jest jak najbardziej zdrowe! :multi: Poradziłam osłuchiwanie kontrolne jeszcze przez okres wzmożonego wzrostu. Frodo został właśnie doszczepiony, więc ma teraz 10 dni kwarantanny. Jednak ze względu na miejsce zamieszkania może wychodzić na spacery w obrębie swojego ogrodzonego niezapsionego osiedla. :) Podrostek juz od ok. 2-3 tygodni nie zalicza żadnych wpadek czystościowych! :multi: Bardzo ładnie - piszczeniem pod drzwiami - sygnalizuje pilną potrzebę wyjścia, więc jest chłop na schwał! No i waży już, uwaga, uwaga - 6,4kg! :multi: Może podobno urosnąć większy od mamy i sięgać nawet do kolana...! :-o Na dniach mam dostać parę zdjęć, a po kwarantannie może nawet załapię się na wspólny spacer... :multi: Quote
Nutusia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ale superowo! Chłop rzeczywiście na schwał :) Quote
Mattilu Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Brawo Frodo! Ciesze sie, ze zadne operacje nie beda potrzebne:) Quote
inka33 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Mazowszanka napisał(a):Dobre wieści :) Tylko fotek brak ! Bo jeszcze nie dostałam nowych... Quote
inka33 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Wieści "przewylewne" :p z DS Fotka/Frodo z 22.05: "Rośnie, mądrzeje i uczy się." :) I na dowód rośnięcia fotka Fotka z 24.05: A pamiętacie, jaki był malusi trochę ponad 3 m-ce temu... Quote
Nutusia Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 No fakt - info w krótkich żołnierskich słowach. Ale "sedno" przekazane ;) :) Quote
Recommended Posts